GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
@busus anladım hocam ama yasal yedek ayırır ve geçici yatırım amacıyla tahvil bono hisse senedi satın alır o soruyu yanlış yapmışsınız
-
@falanfilan ben eminim hocam 1 3 a şıkkıydı 3te kamuydu . Kendi doğrumu ispatlama çabasında değilim sadece dguyda ağzım sağlam yandı defalarca okudum çoğu soruyu o yüzden aklımda :))
-
@2iki muallak soruların hepsini yanlış olarak kabul ediyoum şimdilik
-
@futureguy bende de aynı durum var. Ben de bu mantıkla 1-4 yaptım hatta 1-3 şıklarda yoktu sanırım. A şıkkını işaretledim ama kesin yanılıyor da olabilirim. Yanlış saydım zaten.
-
@aydinata44 1-3 hisse senedi ve tahvil çıkaramaz ama tahvil alır yani özel kesim tahvil bono ve senetleri hesabı olur net !
-
A şıkkı 1 ve 3 D şıkkı ise 1 ve 4 A kitapçığı
-
@kaderik16 yok hocam teyit amacıyla sordum ben D şıkkıni işaretledigimi hatırlıyorum ama yüzde yüz değil. Sadece sorunun cevabına göre doğru olanı bulmusumdur işaretlemisimdir umuyorum
-
@falanfilan hocam bende biliyorum. Ama ben şıkları hatırlayamıyorum. Sadece b grubunda d şıkkını işaretlediğimi biliyorum
-
Mandela etkisi arkadaslar.1-3 buldunuz ama ilk sıkta 1-3 u goremediniz en yakin 1-4 u gordunuz.Ve beynimiz oyle yonlendirdi sanirim.Alismisiz ilk 1-3 olmasina ondan.
-
B kitapçığı 1-3 d şıkkıydı sanki 1-4 diye bir şık hatırlamıyorum ben.
-
@futureguy ben A idim hocam sağlık olsun eğer yanlışsa ve böyle böyle mülakata kalmazsak nasip der geçerim
-
@falanfilan A kitapçığı 1-3 d şıkkıydı Eminim diyen ark öncüllerde kamu kesimi tahvil bile yoktu nasıl eminse artk şıkların yeri değişmiyor ayrıca kitapçık farklı da olsa
-
https://chat.whatsapp.com/invite/6rjN7lOpdVXGUXnV92RIep Guy eskişehir watsap grubu
-
Geçen İstanbul için girdim, şimdi Edirne.
Geçen 4249 rakip vardı, şimdi 99.
Geçen sınavdan çıkarken çok kötüydüm, şimdi iyimserim.
Geçen 74 aldım, şimdi 65-75 arası bekliyorum.
İyimser olma sebebim ise sınavın zor olması ve 66 banko doğru, yanlış varsaydığım ama doğru olma ihtimali yüksek olan ise 12 soru. Bilmiyorum kaç alacağım ama Edirne sanki 72'yi görecek gibime geliyor... -
@alen, içinde söyledi: GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
B kitapçığı 1-3 d şıkkıydı sanki 1-4 diye bir şık hatırlamıyorum ben.
1 4 diye bir şık yoksa 1 3 yapmışımdır yav
-
@şampiyon anlayamadım hocam sizi ben bir şeyleri yanlış hatırlıyorum veya yanlış yapmış da olabilir, açıklanana kadar rahat yok
-
@tahkikat inşallah hocam ben de edirne yazdım o kadar saçma hatalar yapmışım ki günlerdin sinirden ağlıyorum inşallah yüksek kapatmaz
-
@falanfilan 1-3 d şıkkıydı doğru yapmışsınız yani hocam 1-4 şıklarda yoktu bile İki şık 3 lüydü zaten ayrıca a ve b grupları da olsa şıkların yerleri değişmiyor
-
@şampiyon insallah hocam ben de GiB in şıkların yerlerini değiştirecegini düşünmedim. Bendeki belirsizlik 1 4 de takmış olmam hayırlısı artık. Soruya göre doğru yaptım işaretlemede sıkıntı var diye muallaktayim
-
@derya-senol Geçen sene sınava hazır değildim, şimdi de askerde hazırlandım gibi oldu ama yine de hazır sayılırdım. Bilgim arttıkça şüphem arttı, işaretleme yaparken çok düşündüm. GUY yüzeysel bir sınav ve derinlemesine girmek avantaj sağlamıyor. Çok af edersiniz çok salakça hatalar yapmışım. Def'i de virgülden sonraki kısma atladım sazan gibi. Yunanistan yerine Fransa'yı işaretledim. Ankara anlaşmasının tarihini karıştırdım, Yunanlarla Mudanya imzalandı diye biliyordum ki soru karşılıklı imzayı soruyormuş. Bretton Woods, zihni kayıt, Lerner, faiz, kar, dernek daha niceleri...