2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
@mulkiyelikeynes hocam işin gerçeği şu ki Erdal Ünsal dahil her kaynağa baktım. Üniversitede mikro dersini Arslan Yiğidim'den almıştım (gazi'de okuyanlar bilir) ilk Erdal Ünsal kitabını o zaman aldım. Şahsen Erdal Ünsal iktisatı aşırı teorik ve fazlasıyla korkutucu anlatıyor bana göre. İktisat Erdal hocanın anlattığından çok daha naif ve çok daha kolay bir ders. Orada zaten hiç sevmedim Erdal hocayı. Sonrasında pegemin mikro ve makro kitaplarını almıştım 2014te. Aşırı basite indirgenmişti, ilk okuduğumda cidden hiçbir b
şey anlamıyordum, ki hiç dershaneye de gitmedim. Sonrasında Tufan Samet hocanın kaynağını aldım pegemle birlikte ona çalışırken takıldığım noktalarda da istemeyerek Erdal ünsal'ın kitaplarına baktım. Onlardan ek bilgileri not ettim. Sonra zeynel dinlerin kitaplarını okudum, tabi bunlardan hep bir şeyler öğrendim ama sevmiyordum kitapları. Sözün özü hemen her kaynağa bakmışımdır ama ben şu an hemen 2 günde iktisatı hatırlıyorsam yıllardır kaynaklarımı değiştirmediğimden ve ilk öğrenirken ezber değil mantığa yöneldiğimden. Tufan samet hoca ve pegemin konu anlatımı iktisat kitapları benim kaynaklarım. Dediğim gibi size eksik gelebilir, en başından vurguladığım gibi neyi daha iyi anlıyorsanız o kaynağa çalışın. (genele hitaben) -
@kilici, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
Kaynak kitap konusu açılınca umutlanıyorum yapmayın etmeyin
bu yarınki tartışma konusuydu zaten neden erkenden başladıysak
-
Yarın vakitte geçmez şimdi. İnşallah emek verip umut eden çoğu kişinin yüzünü güldürecek bir puanla kapatır
-
@edi nurdan aslan candır kitabı resmen iktisat temelimi oluşturttu bana
-
@edi Hocam zaten büyük ihtimal kazanamayacağız değil mi gerek yok kaynaklara felan
-
@edi Hocam zaten büyük ihtimal kazanamayacağız değil mi gerek yok kaynaklara felan
bu akşam tövbe diyelim dilek yerine geçmesin mazallah
-
@edi Hayırlısı olsun hocam. Siz çok bekliyorsunuz olmazsa da üzülmeyin sakın nasip kısmet bu işler. İnşallah olur da kaynak kitapları konuşuruz yarın.
-
@murky, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@mulkiyelikeynes hocam işin gerçeği şu ki Erdal Ünsal dahil her kaynağa baktım. Üniversitede mikro dersini Arslan Yiğidim'den almıştım (gazi'de okuyanlar bilir) ilk Erdal Ünsal kitabını o zaman aldım. Şahsen Erdal Ünsal iktisatı aşırı teorik ve fazlasıyla korkutucu anlatıyor bana göre. İktisat Erdal hocanın anlattığından çok daha naif ve çok daha kolay bir ders. Orada zaten hiç sevmedim Erdal hocayı. Sonrasında pegemin mikro ve makro kitaplarını almıştım 2014te. Aşırı basite indirgenmişti, ilk okuduğumda cidden hiçbir b
şey anlamıyordum, ki hiç dershaneye de gitmedim. Sonrasında Tufan Samet hocanın kaynağını aldım pegemle birlikte ona çalışırken takıldığım noktalarda da istemeyerek Erdal ünsal'ın kitaplarına baktım. Onlardan ek bilgileri not ettim. Sonra zeynel dinlerin kitaplarını okudum, tabi bunlardan hep bir şeyler öğrendim ama sevmiyordum kitapları. Sözün özü hemen her kaynağa bakmışımdır ama ben şu an hemen 2 günde iktisatı hatırlıyorsam yıllardır kaynaklarımı değiştirmediğimden ve ilk öğrenirken ezber değil mantığa yöneldiğimden. Tufan samet hoca ve pegemin konu anlatımı iktisat kitapları benim kaynaklarım. Dediğim gibi size eksik gelebilir, en başından vurguladığım gibi neyi daha iyi anlıyorsanız o kaynağa çalışın. (genele hitaben)arslan yiğidim mikro mu veriyor artık
-
@hickskaldor amin inşallah, şimdiden heyecan bastı. inşallah yarın tüm emek veren gönül verenler için hayırlı sonuçlar olur.
-
@edi Hayırlısı olsun hocam. Siz çok bekliyorsunuz olmazsa da üzülmeyin sakın nasip kısmet bu işler. İnşallah olur da kaynak kitapları konuşuruz yarın.
hocam ben kaç zamandır sayıştay diyerek nefes alıp veriyorum bir bilseniz rabbim nasip etsin bu sene inşallah 🤲
-
@kilici Beni de alın aranıza
-
@politics06, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
@edi, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@politics06, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
63 olmayanı almıyoruz çünkü
-
@edi Sessiz bi kesim var bence hocam ama forumda dereceye oynayan çok bence
-
@politics06 Hocam sizin doğru sayınız iyiydi sanki öyle hatırlıyorum. 65 den azsa eğer buyrun oturun şöyle
-
@edi sene 2010. Ben aldım valla
-
@secret hocam 5 nedir yahu işkence gibi beklemekle bitmez
-
@kilici Hocam ben de düşmesi yönünde dua eden lakin düşmeyeceğini düşünenlerdenim, sizin mantık çok güzel zaten olmayacak diye düşünüp olursa seviniriz
-
@politics06 Evet hocam sınav anı öyle bir psikoloji oluyor ki hele ki bu sınavda süre sorunuyla beraber değişik bir sınav oldu. Olmazsa eğer nasip değilmiş bu sene der çekilirim üzülmeye gerek yok
-
@murky, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@edi sene 2010. Ben aldım valla
ben ismini bile hatırlamadığım seçmeli bir ders almıştım kendisinden. mikroyu müslüme narin baldan almıştım. gerçi şuan sadece müslüme narin sanırım