TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?

DİĞER
    yemek önerileri mekan kırmızı et baklava börek
    55
    1142
    118822
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • P
      paretowilfredo @Agor Son düzenleyen:

@agor, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?

@antimülakat yok üstat yok biz de yavaştan kaçalım, bu başlık başında yemek yemeye niyetlenirken açlıktan ölmeyelim. 🙂 Cümleten iyi geceler, başlığa önerileri sunmaya devam edelim forumdaşlar, bilgi paylaştıkça güzel. 🙂

Hayırlı geceler hepinize dostlar ben de gideyim yavaştan, kendinize iyi bakın.

Bu da kapanış şarkımız olsun 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=tDeC6lxCZaY

Kimliksiz ve Hükümsüz. -
      ...

...her dem taze doğarız,
      bizden kim usanası?..

...

"bizi durduran, yürütür."

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 6
      • LioN
        LioN @paretowilfredo Son düzenleyen:

@paretowilfredo kardes simdi binicem essege vurcam kirbaci vurcam kirbaci diyen sisko nuriden ne farkin kaldi 🙂

Efsane geri dönüyor 🐅🐾...

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
        • N
          Noturns @paretowilfredo Son düzenleyen:

@paretowilfredo, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?

@noturns, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?

@paretowilfredo, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?

@antimülakat Grup Laçin - Bekar Gezelim

Hatta bu cover'ı da @Agor cuğuma gitsin;

Oğuzhan Uğur - Bekar Gezelim

Hala kafama takılan bir husu var; SEMALİ kim?? Sem-Ali mi? Se-mali mi? Kim bu adam o.O

Doğru söylese bari o 🙂

Selami + Cemali / 2 = SEMALİ -_-

@paretowilfredo Açlık var mı hocam yapem mi ekmek arası lahmacun yer miyiz ?

• Rorschach159
            Rorschach159 Son düzenleyen:

Son çıkan ışıkları söndürsün hadi iyi geceler Türkiye her nerde yaşıyor ve yaşatılıyorsan

Ona rorschach kartları gösteren psikoloğa maskesini takıp şöyle der; sıra sende doktor ne görüyorsun?
            -Rorschach in Watchmen

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 6
            • N
              Noturns Son düzenleyen:

İyi geceler dostlar buralar sana emanet @secret

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
              • LioN
                LioN Son düzenleyen:

Siz cikinda ben bir sigara tellendireyim onca yedik ictik bide soda limon tuz yapayim ohh mis gibi

Efsane geri dönüyor 🐅🐾...

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                • S
                  secret Yasaklı @Noturns Son düzenleyen:

Kendimi evin küçük çocuğu gibi hissettim bir an ben çoktan uyudum bile hayırlı uykular herkese 🙂

N 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                  • Antimülakat
                    Antimülakat Son düzenleyen:

Forumdaki üyeler görece daha zengin olduklarında lütfen bu başlığa benzer olan ama içerisinde biraz daha zenginlik belirtisi barındıran şu başlığa da bir şeyler yazsın.

https://forum.tercihiniyap.net/topic/4087/tatil-önerileri-2018/6 :(((

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                    • N
                      Noturns @secret Son düzenleyen:

@secret, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?

Kendimi evin küçük çocuğu gibi hissettim bir an ben çoktan uyudum bile hayırlı uykular herkese 🙂

Estağfurullah, o manada söylemedim az önce uyumasam yeridir gibi yazmıştın ondan mütevellit öyle dedim 🙂

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                      • S
                        secret Yasaklı @Noturns Son düzenleyen:

@secret, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?

Estağfurullah, o manada söylemedim az önce uyumasam yeridir gibi yazmıştın ondan mütevellit öyle dedim 🙂

Gerçekten de evin küçüğüyüm ☺️ Sorun yok. Bence premiumu bana verin ben sabahlarım forumda bir tur da yönetirsem tamam 😂

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                        • onuktekin
                          onuktekin @paretowilfredo Son düzenleyen:

@paretowilfredo Sanırım o ya 🙂

Fortis fortuna adiuvat

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                          • onuktekin
                            onuktekin @möözun Son düzenleyen:

@möözun Sanırım öyle hocam 🙂 Net hatırlayamıyorum şu an. Kafamda Fadime'nin düğünü var 😅

Fortis fortuna adiuvat

• S
                              secret Yasaklı Son düzenleyen:

Zafer, zafer benimdir diyebilenindir. (Atam söylemiş ne güzel söylemiş.)

Bayramımız kutlu olsun, löp löp et yediğimiz günlerimiz çok olsun ❤️

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 4
                              • Agor
                                Agor Son düzenleyen:

Benim için sabah, birileri için öğlen ama kahvaltı da olur öğle yemeği de. İyi yaptığını bildiğiniz bir yer varsa ayvalık tostu yiyebilirsiniz bugün. Canım çekti, ben yiyemeyeceğim, birileri benim yerime de yesin. 🙂

Her şey hak ettiğiniz gibi olsun...

S onuktekin 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                • R
                                  Richie Rich Son düzenleyen:

Yalniz bu başlık, zayiflama başligini sollamiş 😂

1 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                  • S
                                    secret Yasaklı @Agor Son düzenleyen:

@agor, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?

Benim için sabah, birileri için öğlen ama kahvaltı da olur öğle yemeği de. İyi yaptığını bildiğiniz bir yer varsa ayvalık tostu yiyebilirsiniz bugün. Canım çekti, ben yiyemeyeceğim, birileri benim yerime de yesin. 🙂

1. Caddeyi 7. Caddeye bağlayan 6. Caddede ki köşe de çok güzel ayvalık tostu yapılıyordu ismini unuttum. Eğer el değiştirmedi ve kapanmadı ise gidilebilir. ☺️

Seyir Cafe de kahvaltının üstüne tanımam zaten 14.00 ‘a kadar sürüyor açık büfe . Akşam yemeği bile yemeye gerek kalmıyor. 😊

• onuktekin
                                      onuktekin @Agor Son düzenleyen:

@agor Ankara'da bu tost,yengen,ayvalık,sosisli işini beceremiyorlar hocam 😞 varsa tavsiye şurayı dene diyen gideyim.Salçalı,kasap sucuklu yanında turşusu biberi... Canım Aydın'a, goruk serbetini en iyi yapan Yetiş kiraathanesine, Aydınsporlu tostcu amcaya,yingarideki çikolatalı incir ikram eden ablaya,İncirliova'daki deve sucuğundan tost yapan abimize,Umurlu'da bizim oğlan kuyu kokoreçe,Dalama'daki dondurmacı Ramazan Ustaya,Yenipazar Hukul pideye ve tahinlilerine selam olsun. Ağlamıyorum hayır gözüme toz kaçtı 😄

Fortis fortuna adiuvat

Agor 1 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                      • 1
                                        1umut @Richie Rich Son düzenleyen:

@richie-rich
                                        Pantalonlara sigmamaya baslandiginda diger basliga donulur hocam:(

“Her çabanın nasibine düşen, yalnızca Allah’ın takdir ettiği kadardır.”

1 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 4
                                        • Agor
                                          Agor @onuktekin Son düzenleyen:

@onuktekin yaktın beni, canımın çektiği şeyleri katlayarak listeye ekliyorsunuz el birliği ile. 🙂 Neyse işler güçler otursun da şöyle forumun delileri ile çılgın yemek partilerini yapalım biz. 🙂

Her şey hak ettiğiniz gibi olsun...

onuktekin 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                          • 1
                                            1umut @1umut Son düzenleyen:

@1umut, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?

@richie-rich
                                            Pantalonlara sigmamaya baslandiginda diger basliga donulur hocam:(

Pantolon**
                                            Bu hatamdan sonra ins @buseneatanıyorum benimle dostlugu kesmez😔

“Her çabanın nasibine düşen, yalnızca Allah’ın takdir ettiği kadardır.”

B 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 19
                                            • 20
                                            • 21
                                            • 22
                                            • 23
                                            • 57
                                            • 58
                                            • 21 / 58
                                            • İlk ileti