2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
muhtarlıkta şıkkı festival olan soruyu ne yaptınız?
-
Urfa sorusu için, şıklarda būyūkşehir belediye meclis ūyelerini seçer diye bir öncūl var mıydı? Ben mi yanlış hatırlıyorum
-
@richie-rich, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Kitapcik numarasini digru kodladim mi diye 1000 kez bakan tek ben miyim
Ben de bin defa baktim ama alttaki kitapcik noyu doğru kodladim kutucugunu isaretlemedim gibi bir his var içimde.
Alttaki kutucuğu isaretlememek Sinavi kilar mi acaba?
Boyle bir durum yasayan oldu mu daha önce. -
@era 5018 sayılı kanuna göre mi cevaplıyorduk bu soruyu
-
Sorular erisime acilir mi arkadaslar ne diyosunuz?
-
@tiebout yok sıkıntı olmuyor numarayı dogru kodladıysan önemli olan o ama normalde sınav gorevlilerinin tek tek onu kontrol etmesi işaretlemediyseniz uyarması gerekiyor bence işaretlenmiştir
-
@jasisss iç işleri bakanı valinin teklifiylegenel sekreteri atar.
-
Arkadaşlar Twitter’da tercihiniyap ın Twitter adresinde cevaplara bakarken aklıma takıldı. O Veblen denilen soru ağ dışsallıkları olmayacak mıydı ya. Bence pozitif ya da negatif diye belirtmiyordu o soruda. Direkt genel tanımı sormuş diye hatırlıyorum.
-
@hll, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@tiebout yok sıkıntı olmuyor numarayı dogru kodladıysan önemli olan o ama normalde sınav gorevlilerinin tek tek onu kontrol etmesi işaretlemediyseniz uyarması gerekiyor bence işaretlenmiştir
Hocam lütfen ayni sorunu ben de yasadim sorun olmadi diyin. vallahi başka turlu içim rahatlamaz.
-
@hll OSYM sınavlarında inav gorevlilerinin oyle bir sorumlulugu yok.
-
@ozgur, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Takım elbiseyle gelenler vardı, sınav salonlarındaki kameralardan ne kadar ciddi olduklarını gösterdiler, peki ösym bunu gördü mü?
Sadece soruyorum.valllaha görüyorsa iyi degil sınav halidir canım millet icabında şortla geliyor.
sinemada artistler bizi görüyor mu?
-
@kyrieirving hocam erdal ünsalın kitabında direk yazıyo ağ dışsallıkları cevap
-
@jasisss bende sadece bu neenden bu sıkkı işaretledim birde geçen burada konusu olmustu tcdd 2 ye ayrılmış die biri olmayabilir o nedenle soruyordur dedim ve thk ve tcdd arasında kalıp tcdd yi seçtim
-
Belediye kanununda sınır uyuşmazlığının çözümünde görüşü alınanı mı soruyordu karar vereni mi?
-
@circassian ben de o kitaptan çalıştım hocam aynen öyle yazıyordu. O yüzden sordum aklıma takıldı da.
-
@rootofallevil görüşü alınanı soruyordu hocam eminim
-
@circassian bir yanlış daha
-
@rorschach159, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@circassian bende o iki şık arasında kaldım hatta işaretledim sildim sonra tekrar sildim en sonunda bende b şıkkıydı muhtarın festival düzenlemesi yaptım
Mahalle muhtarlığının bütçesi olmaz diye biliyorum
-
@erol uygun olanı soruyordu hocam genel sekreterin atanması ile ilgli olan şıktı cevap
-
@harun-resid harun illa arada cıkanlar oluyor ama buradakilerin cogu biraz daha gerçek tahminde bulunuyor dediklerin özellikle kpssde çok fazla alandan yazıyorlar 160 soruda- 150-140 netler havada ucuyor bir acıklanıyor cogundan ses yok olanlarda yanlış görmususz yanlış saymısız kaymıs kıtapcık karısmı toplamda 70 net olmus diolar 120 diyip 62 net yapan gördüm. ama kaymakamlıkda çok degil bu sekilde sallıyan.