TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

KPSS'de Maliye'den full çekmek

KPSS A
    32
    91
    9133
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • LioN
      LioN Son düzenleyen:

Benimde merak ettigim maliye basligi gerci ama affola. Acaba o zeynel dinlerin 3 ciltlik devasa kitabini bir sinav doneminde hakki ile gercekten bitiren var mi 🙂

Efsane geri dönüyor 🐅🐾...

Z 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • gökyeleli
        gökyeleli Hazine ve Maliye Bakanlığı Son düzenleyen:

Biraz sans biraz bilgi biraz da muhakeme yetenegi önemli hocam sırf bilgiyle yapilmiyor sorular. Bu sene sorular farkliydi su ve ya bu kaynagi oneremem özgün soru sordular. Yine de tavsiyem en az 3 fakli yayinevinin soru bankalarini bitirmeniz.

Devlet gelir uzman yardımcısı

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • odtüsbky
          odtüsbky Rekabet Kurumu @RootofAllEvil Son düzenleyen:

@rootofallevil Facrbook'tan paylaşım yapan dershanelerden topladığım, elimdeki birçok yüksek puanlı kişinin sonuçlarına baktım ve iktisattan 36 d 4 y tan daha iyi derece bulamadım. Muhasebede 39 d yapan birisi var. Maliyedeki en iyi derece ise 37 d 3 y. Ancak hukuk ortalamaları daha iyi herkesin. Hukuktan 40 d yapan biri var. Baktıklarım arasinda ilk 100'de ve ilk 10'da dereceleri olan adaylar var. Genel olarak ders ortalamaları hukuk>maliye>iktisat>muhasebe şeklinde. Diğer 3 dersten çok yüksek yapıp muhasebe netleri 12-23 arasında olan çok kişi var. Muhasebe netleri aşırı oynakken diğer 3 dersin netleri herkeste çok yakın.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
          • A
            adaygibiaday Yasaklı @adaygibiaday Son düzenleyen: genclerbirlikli

silinmiştir

• Z
              zenginmemur @LioN Son düzenleyen:

@lion zeynel dinler bana gore uzun bir konu anlatimi ama yuksel bilgiliyi cikmis sorulari cok merak ediyirum eger 4t maliye cikmis gibiyse bnce zeynelden iydir yüksel bilgili.

W 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
              • W
                wazo @zenginmemur Son düzenleyen:

Muhasebede alican devletovun son 10 soru için muh kitabİ nasıl kpssde yararı oldu mu arkadaşlar

• T
                  Teklif eğrisi @adaygibiaday Son düzenleyen:

@adaygibiaday bol bol deneme.piyasada cozulmedik deneme birakmayin

• F
                    Ferenc Puskas Son düzenleyen:

Hayatında ilk defa maliye görmüş biri olarak 34d 6y yaptım. Mehmet Zakir Erin'in konu anlatımlı kitabını ve soru Bankası hariç bir şey çözmedim. Dershanede hocamdı kendisi.

• B
                      BluePhantom @Rorschach159 Son düzenleyen:

@rorschach159 @RootofAllEvil Ben 34 yaptım, hocam.

J 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                      • J
                        James Buchanan @BluePhantom Son düzenleyen:

@bluephantom nasıl çalıştınız?

B 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                        • B
                          BluePhantom @James Buchanan Son düzenleyen:

@james-buchanan Hocam çalışmadım. İktisat mezunuyum. Alanımla aram gayet iyi ancak ben de 2 soru hariç diğer soruların mantığını sınavda kavrayamadığım için yanlış cevaplayıp beklediğimden düşük aldım. Soruların geçen yıla göre daha kolay olması da belirleyici oldu tahminim.

Rorschach159 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                          • F
                            Fernando Reges Son düzenleyen:

36 d 4y Aslında 4 yanlış da bildiğim şeylerdi ama neyse işte.Maliye'ye 2015'ten kalma 4T soru cevap ile çalışıyorum.Denemelerle de destekliyorum.Sözel olduğu için bol bol soru çözdüğünde ezber hale getiriyorsun.Ancak vergi hukukunu ayrı olarak ele alırsan başarı şansın daha çok artar.Ona daha fazla özen göstermek gerekiyor

"Dünyadaki açlık ve sefaletin nedeni fakirleri doyuramadığımızdan değil zenginleri doyuramadığımızdandır"

• B
                              buseneatanıyorum Yasaklı @adaygibiaday Son düzenleyen:

@adaygibiaday
                              Sizin amacınız nedir bu başlıkta olmanızın. İnsanlardan tavsiye dinlemek mi başka bir şey mi?

A 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                              • A
                                adaygibiaday Yasaklı @buseneatanıyorum Son düzenleyen:

@buseneatanıyorum 🙂 yemin ediyorum okumadan yazdınız, kalıbımı basarım... Niye böyle söylediniz? Nesi yanlış yazdığımın?

B 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                • B
                                  buseneatanıyorum Yasaklı @adaygibiaday Son düzenleyen:

@adaygibiaday kalıbınızı falan basmayın gerek yok okudum her şeyi. Zaten okumadan bunu yazmam gereksiz olur öyle değil mi?
                                  İnsanlara sataşmayın genel tavrınız bu sizin. Tanımadığınız insanların neyi neden yazdığını bilmeden sizin deyiminizle "popülist" davdanmayın. Çok sıkıldık biliyor musunuz tartışmalardan. Sakin olan yolu seçin.

A 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                  • A
                                    adaygibiaday Yasaklı @buseneatanıyorum Son düzenleyen: genclerbirlikli

@buseneatanıyorum mesaj da attım size sırf tartışma gibi görünmesin diye ama ısrarla buradan yazmayı seçtiniz. Ben tavsiye istiyorum, samimi ahbabınız netlerini yazıyor, sonra ben tekrar tavsiye istiyorum, ve arkadaşınız anlamsız bir şekilde benim ihtiyacımın olmadığını ifade ediyor.

düzenlemiştir

1 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                    • 1
                                      1umut @adaygibiaday Son düzenleyen:

@adaygibiaday insanlarin size ozel mesajda soyledigi bi seyi buraya ne hakla yazarsiniz?

“Her çabanın nasibine düşen, yalnızca Allah’ın takdir ettiği kadardır.”

A 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                      • A
                                        adaygibiaday Yasaklı @1umut Son düzenleyen:

@1umut 🙂 tamam.

• 1
                                          1umut @adaygibiaday Son düzenleyen:

@adaygibiaday
                                          Tamam?? ozel mesajda soylenen bi seyi genele tasiyacaksaniz insanlarla mesajlasmayin.

“Her çabanın nasibine düşen, yalnızca Allah’ın takdir ettiği kadardır.”

A 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                          • A
                                            adaygibiaday Yasaklı @1umut Son düzenleyen:

@1umut 🙂 q@NKįțôłarDaÑ §ëvGï śəľi

• 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 4
                                            • 5
                                            • 3 / 5
                                            • İlk ileti
                                              Son ileti