2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@otuzyılsavaşı amin kardesim sagolasin. Basarilarinin daim olmasi dilegi ile. ALLAH gonlune gore versin. Yine tercihini yap farki ile hutbeye hakim olduk
-
@lion hocam hayırlı olsun çok sevindim güzel bir gömme yapmıştırsınız umarım
-
Uzun zamandır forumu sessizce takip ediyorum.Kazanan arkadaşları tebrik ederim.Ummadığım bi puan aldım gelmesine kesin gözüyle bakarken 75 ile elenenlerdenim.Önceki sene(p3,p16,p48) 89-92 puanlarla girdiğim sgk, gumruk, rekabet kurumu,kik,ilgöçten(+kaymakamlık) hep mülakatlardan elendim.Adım mı mimli anlamış değilim. Bugüne kadar hep sabrettim,hayırlısı böyleymiş dedim,yılmak yok illa ki atanacagım dedim olmadı,artık mülakatı bürak yazılıyı gecemez oldum.
Bir markette kasiyerim sınavlara zar zor para birikiyor ama artık bosa kurek cektigimi farkettim,yoruldum ; tükendim ,gelecek hayalleri kura kura hayatı erteledim.
Anladım artık bu dünyada bana ekmek yok,kaldı ki yaşamanın da bir manası yok.Umarım hepiniz güzel bi yerlere gelirsiniz güzel insanlar,benden bu kadar : çare yok.Huzur ki ara bulasın
Bekleye bekleye kor oldum
Değmeye gönlüm acıdan sızlasın
Bir taneydim bin parça oldum
Ölümümü dahi durduramazsın
Bir an, bir mühlet gibi doldum. -
@issizinadıi̇ibf hayırlısı olsun hakkında kardeşim..
-
@issizinadıi̇ibf dediğiniz raddedeyim. Listede ismim var ama sonunda ne olacak belirsiz, herkesin yaşadığı sevinç içindeyim ama zerre inancım yok, kendime bile kalmadı. Bu şekilde neye değer bilmiyorum, şu süreci nereden tutsanız olmuyor... Yine de bir şekilde yaşıyorum, pişman mıyım evet başka seçeneğim var mıydı yoktu. Bu yüzden hep başa döndüm. Umarım çıkış yolu buluruz.
-
@issizinadıi̇ibf kardesim olur mu oyle sey! Rizki veren ALLAH'tir. Sen kendin icin hayirlisini dile. Sabir ile sinaniyorsun belli ki ve sabred elbet alirsin karsiligini. ALLAH sabredenlerle birliktedir.
-
@issizinadıi̇ibf
özelden yazdım kardeşim...buraya yazamadım :(...sabır kardeşim sabır... -
@issizinadıi̇ibf sizi almayanlar utansın hocam umudunuzu asla kaybetmeyin inşallah. Sabretmek çok ama çok zor ben kendime neler neler dedim bugün ama sizin şu yazdıklarınızı okuyunca kendimden utandım hayatta sınanıyoruz her şeyden bu da bizim sınavımız. Yeter ki sağlığımız yerinde olsun sevdiğimiz güzel insanlara bir şey olmasın inşallah bugünlerde geçecek. Çok üzmeyin kendinizi.
Dediler ki: "Seni gerçekle müjdeledik; öyleyse umut kesenlerden olma."
《Hicr Suresi 55. Ayet》
-
Arkadaşlar şu süreçte beklemek, sıranın gelmesini beklemek kazananamayan arkadaşlarımızın tek ümidi olmalı. Ben bunun bir liste devamı olduğunu düşünüyorum. Listeye göre önden 1.300 arkadaşımızın kazanmasından sonra sıranın size 1.300 kişi daha yaklaştığını düşünmelisiniz. Bu öyle bir kodla yazılmış bir liste ki, şu süreçte ben bıraktım diye kitapları kapatanın yerine hemen daha iyi çalışan geçer. Lütfen sıranıza sahip çıkın. Bu sıranızın talibi çok, önünüzden kaç kişinin gittiğini gördünüz, şimdi bir kaç adım kaldı. Biz aile olarak yine yanınızdayız ve sıra size geldiğinde bizde oradaydık demek için bekliyoruz. Bu forumda bir çoğuna dediğimiz gibi. Lütfen sıranızı koruyun!
-
@antimülakat ne demek istediğini anlamadım hocam yazılı sınavı kazananlar listesinin devamı mı olur diyosunuz
-
@yasemen yok hocam başka sınavlar için düşüncelerimi ifade ettim.
-
Başta bu kadar organize olup ta elimizde etkinliği patlatan GELİR İDARESİNE , desteğini hiç eksik etmeyen maddi manevi destek veren @kadem hocaya; ayrıca TERCİHİNİ YAP YÖNETİCİLERİNE BAŞTA @paretowilffredo OLMAK ÜZERE @Antimülakat VE DESTEK VEREN TERCİHİNİ YAP AİLESİNE @istatistikk @lilith @Hamidiye @Mahlaki @toranj @ShankS @emre1910 @Victory-Carleone @no33 @ilanbekleyenbiri @James-Buchanan @desa121215 @rul0kat @bydaler @otuzyılsavaşı @kuşçubaşıeşref ve birçok isimsiz kahramana ... Ayrıca sürecin en başından beri desteğini eksik etmeyen KATALAKSİ YAZARI sayın hocam Cemal ARSLAN'a, RASYO MUHASEBE YAZARI sayın hocam Alican DEVLETOV'a, iktisat hocamız sayın Musa CEYLAN'a, 3Y TİCARET HUKUKU yazarı sayın hocam Serdar İnal IŞIK 'a, MUHASEBAT yazarı sayın hocam İsmail KELEŞ 'e, KAYMAKAM kitabı yazarı sayın Fatih YEL'e, PARETO maliye yazarı sayın Anıl Ulaş GİRGİN 'e , Sayın Salim GÖL hocamıza, KAMU HUKUKU hocamız İlker GENİŞYOL 'a, Business Channel Türk'te bizi davet edip derdimizi dinlemeye çalışan sayın Simge KONUK'a, Kamu Bülteni . com da haberimiz yapıp sesimize ses olan Kenan AKBULUT'a , facebook YÜKSEL BİLGİLİ İKTİSAT NOTLARI grubu yöneticisi Muhammed GÜNDOĞDU Kardeşime ve tüm 4T yayını hocalarına, facebook KPSS A VE KURUM SINAVLARI grubu yöneticisi Gökhan ALTINDAŞ kardeşime ve diğer destek veren yöneticilerine katkılarından dolayı sonsuz şükranlarımı sunuyorum, HER NE KADAR DESTEK OLMAYIP DA TÜM ETKİNLİKLERE KÖSTEK OLAN facebook kpss a grubuna değil ama hastanede olup da desteğini esirgemeyen Neşet ÇALIŞKAN'a , bu uğurda hiçbir zaman desteğini esirgemeyen emektar İİBF li kardeşlerime , teşekkürü bir borç biliyor emeklerinden dolayı kendilerine sonsuz şükranlarımı sunuyorum . Her ne kadar etkiliğimiz patlamış olsada ulaşacağı yerlere ulaştığını düşünüyorum . Biz birlikte hareket ettiğimiz sürece her şeyin üstesinden geleceğimizi düşünüyor , #iibfkadroistiyor etkinliğiyle hız kesmeden yanan bu meşaleyle yolumuza devam edelim diyorum . VİRA BİSMİLLAH DAHA YENİ BAŞLIYORUZ...
-
Bu sınavı kazanıp da mülakata girmeyecek var mı hani daha iyi bir yer kazanmıştır falan belki SGK teftiş ve iş müfettişliği olursa onlara gidecek olan düşünceler ne arkadaş
-
@t-robert-malthus Sen de çok çaba harcadın, emek verdin kardeşim, emeğine sağlık umarım hakkını bulursun.
-
@t-robert-malthus sende çok çaba harcadın hocam Allah razı olsun çok sağol
-
@t-robert-malthus Hepimizin emeğine sağlık dostum.
-
@samuelson amin işlh hep beraber emeklerimizin karşılığını alırız
-
@kuşçubaşıeşref Allah sizlerden razı olsun o kadar destek verdiniz
-
@istatistikçik başta senin
-
Daha yeni haberim oldu açıklandığından kazanan herkese hayırlı olsun kazanamayanlar da ümitsizliğe kapılmasın hakkımızda hayırlısı