Kocakarı İlaçları, İşe Yarayan Anne İksirleri, Anne Tedavi Yöntemleri
-
İsviçrede gribal hastalıklar için randevu istiyenlere kızılcık şurubu için 3 gün geçmez ise arayın diyorlarmış öle duydum busene inşallah hastalanmam ama hastalanır isem deneyeceğim
-
@onuktekin, içinde söyledi: Kocakarı İlaçları, İşe Yarayan Anne İksirleri, Anne Tedavi Yöntemleri
@tiebout Hocam suyu kaynayıp tencereye döküyorum. İçine de bir çay kaşığı Vick koyuyorum. 10 dk başımda havlu buharında duruyorum. Günde 3 defa filan yapıyorum rahatsız olunca.Çok rahatlatıyor.
Ayni hesap hocam. Güzel taktik sizinki de
-
Arkadaslar eğer tiroit rahatsızlığı olan biriyseniz hipotiroid hipertiroid hic farketmez sabahları ac karnına dereotuna limon sıkıp yiyin bunu her gün yapin ama mutlaka uzun vadede kan değerleriniz bir ölçüye girecektir
-
Eğer kansızlık sikayetiniz varsa sabahları ac karnına 1 yemek kaşığı harnut pekmezi ardından kahvaltınızda mutlaka maydonoz a yer verin
-
Migren içinde bi önerisi olan var mı 3 gün hiç geçmeyen bir ağrı dünya duruyo sanki o zamanlar
-
bende YANIKLAR için önereyim. annemin yüzü yandığında komşu getirdi. beyaz mumu küçük tencerede eritin içine hakiki zeytinyağı dökün krem kıvamına getirin iyice. sonra sabah akşam yanığın üstüne sürün. açık yaraya sürülüyor mu bilmiyorum ama kabukluydu annemin, yüzünde bişey kalmadı
-
@onuktekin, içinde söyledi: Kocakarı İlaçları, İşe Yarayan Anne İksirleri, Anne Tedavi Yöntemleri
@luthor hocam iyi bir terleme detoks çayları iyi geliyor aslında. Bu işin en temizi hacamat gibi duruyor ama ertelemekten bir türlü yaptıramadım. Bu sıralar onu da düşünüyorum.
Sigaraya karşı nasıl bir etkisi olur bilmiyorum ama hacamatı kesinlikle tavsiye ederim çok mübarek bir şey. Birkaç yıl önce farklı birkaç noktadan yaptırdım ne ağrım varsa geçti çok şükür. Yine düşünüyorum henüz nasip olmadı. Baş ağrım, bel ve sırt ağrım vardı hepsi geçti. Vücut zamanla yine yoruluyor tabi arada tekrarlamak lazım.
-
Uykusuzluk problemi için yastığa lavanta yağı damlatmak ️
-
Çoğu insan biliyordur muhtemelen yine de tekrarlayalım, grip ya da boğaz ağrısı başlangıcı hissediyorsanız bir çay kaşığı zencefil ile 1 cay kaşığı balı (isteğinize göre azaltıp artırabilirsiniz,birebir makuldur) karıştırıp yemek çok iyi gelir. Günde iki kez iki gün yapsanız hastalanmaktan kurtarabilir.
-
Mide bulantısını sık yaşayan birisi olarakta günde bir adet limon tüketimi çok önemli. Çaya katmadan kabuğu da dahil limonu tüketmek oldukça işe yarıyor.
-
Kabızlık problemi olanlara kesin çözüm: Kuru kayısı tüketsinler, çok çabuk sonuç veriyor.
-
Limon ve sarımsak. Bu ikili bünyenin ihtiyacı olan bir dünya şeyi veriyor, vücudu koruyor, diyorlar. Tansiyon için öyle bir denklem var ki yükselince de düşünce de sarımsak öneriliyor, sanıyorum tam denge kurucu bir etkisi olduğu düşünülüyor. Ben fayda görüyorum da kesin yararlıdır diye iddiada bulunamam. Deneyiniz isterseniz.
-
sabahları kahvaltıdan önce bir su bardağının yarısına kadar sirke üzerine de sıcak suyu karıştırıp içtiğinizde 50li yaşlara geldiğinizde bünyeniz size yaşınızı 2 ye bölüp çıkan sonucu yaşatacak bir de cildinize kekik suyunu tonik misali sürüp temizlediğinizde kpssnin bize hediye ettiği sivilceleri ve izlerini iade edebiliyoruz
-
kocakarıyı da ilacını da tavsiye etmem.
-
İşimize yarayacak bir öksürük iksiri gerekiyor acil, ilaç kullanmak istemiyorum ama boğazlarım tahriş oldu öksürükten!
-
@sınavsayar öksürük için bal ve zencefil karışımı baya iyi geliyor
-
@sınavsayar karaturp un içine bal koy geceden sabah iç.Gün içi karabiber bal koy 1 tatlı kaşığına.1-2 kez de bunu ye.2-3 güne bişey kalmaz
-
Teşekkür ederim arkadaşlar, bunları hemen uygulamaya geçiyorum. Umarım faydasını görürüm, hemen buraya da sonucu yazarım.
-
Öksürük, kabızlık, ateş, grip, nezle ve başağrısı sanırım kocakarı ilaçları ile en tedavi edilir rahatsızlıklar.
-
Karaturp oksuruk icin cidden iyi icine bal ve zencefil konulup bekletilirse sabaha suyu icilirse bi on gun boyunca ciddi rahatlatr yanik yara ve sivilce lekeleri icin de alerjiniz yoksa aloe vera jelinden faydalanabilirsnz