TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2018 Kaymakamlık Sınavı İlani

DİĞER
    kaymakamlık 2018
    589
    10069
    1757878
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • ?
      Eski Kullanıcı @Ziyaretçi Son düzenleyen:

@can-mavi, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani

@can-mavi, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani

İHTİMALLER
      1-70 barajı kaldırılabilir
      2-önceden 1 net 1 puan planlanmış olsa da bu sistem değiştirilebilir

Not: bu konuda daha bir şey yazmak istemiyorum sonra trollükle filan suçlarlar

yani 70 net altı yapan da sıralamaya girebilecek şekilde bir düzenleme olabilir

@ronin

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • metinoktay
        metinoktay @KaymakamAdaylıgı Son düzenleyen:

@kaymakamadaylıgı, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani

İşinize karışmak gibi olmasın ama 70 puan barajı kanunla koyulmuş bir kural, şu aşamada değişme ihtimali %1 bile değil. Bakanlığın illa 400 kişi olsun diye bir düşüncesi olmayabilir. 350 kişi geçerse o kadar kişi mülakata alınır.

Dediğiniz doğru ama sınav puani hesabi konusunda esneklik olabilir mi?klavuzda sapma yazılmamasi baraj sikintisi durumunda uygulanmayacagi anlamina gelir mi?Yanlış anlamayın sizi istemedenb zan altında birakmak istemem ama dün ve bugün yazdığınız iletilerde hep bir 350 vurgusu var😀😀ben mi paranoyaya bağladım da şeytanın gör dediğini görüyorum yoksa.

K 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • ?
          Eski Kullanıcı @hacıyatmaz Son düzenleyen:

@hacıyatmaz sizi aşkınızdan ötürü tebrik ediyorum inşaAllah bu azminizi daha hayırlı işlet için kullanırsınız

? 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • ?

@fenecus azminizden ötürü

• R
              refik.soydam Yasaklı Son düzenleyen:

artı ösym bu resmi cevapları ve kılavuzu bu dili ile kaleme alması sınavın mahkemelik olmasına neden olabilecek bir uygulama olabilir mi?

• K
                kuzeyinkızı Son düzenleyen:

Dün akşam izlediğim gerilim filminden daha gergin bu form hergün yeni bir aksiyon ve gerilim kalp dayanmıyor artık 😄

• R
                  refik.soydam Yasaklı @ronin Son düzenleyen:

@ronin, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani

@larendeli onu net bılgım olmadan demıstım sımdı daha dogru bılgıye ulastım ınsana ulastım 70 altı netle kapatacak ama puan 70 üstü olacak

bir daha kontrol etseydiniz hocam, sonra çekilmez oluyor buralar:) eminsiniz NET değil mi?

• E
                    ese03 @KaymakamAdaylıgı Son düzenleyen:

İşinize karışmak gibi olmasın ama 70 puan barajı kanunla koyulmuş bir kural, şu aşamada değişme ihtimali %1 bile değil. Bakanlığın illa 400 kişi olsun diye bir düşüncesi olmayabilir. 350 kişi geçerse o kadar kişi mülakata alınır.

arkadaşlar kızmayın ama artık ''yetkili abinin'' dediğinin üstüne tahmin yürütmesek mi ?

metinoktay 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                    • onuktekin
                      onuktekin @hacıyatmaz Son düzenleyen:

@hacıyatmaz
                      Ben sana bok demem,
                      Boklar duyar ar eder.
                      Bir zerren düşse boka,
                      Onu da mundar eder.

Tanrı senin hamurunu
                      Necasetle yoğurmuş,
                      Anan seni s.ç.r iken
                      Yanlışlıkla doğurmuş.

Neyzen Tevfik

Fortis fortuna adiuvat

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                      • N
                        new_user Son düzenleyen:

kişisel verileri koruma kurumu alım yapacakmış, hem kaymakamlığa hem de kpss ye giren arkadaşlarımız için iyi bir fırsat, kurumu da ilgili kanunu da iyi bir şekilde çalışanlar o sınavı da rahat kazanır tahminimce.

onuktekin 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                        • onuktekin
                          onuktekin @new_user Son düzenleyen:

@new_user Hali hazırda bir alım var.Bundan başka bir alım mı olacak?

Fortis fortuna adiuvat

N 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                          • N
                            new_user @onuktekin Son düzenleyen:

@onuktekin yok kardeşim o alımdan bahsediyorum zaten, gergin hava dağılsın diye yazdım.

onuktekin 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                            • onuktekin
                              onuktekin @new_user Son düzenleyen:

@new_user Tamam hocam :))

Fortis fortuna adiuvat

• Ç
                                çölkaplanı Yasaklı Son düzenleyen:

Gk ve alan puanlamasinda bir farklılık olacak mı peki dostlar. Yoksa aynı mı

• metinoktay
                                  metinoktay @ese03 Son düzenleyen:

@ese03, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani

arkadaşlar kızmayın ama artık ''yetkili abinin'' dediğinin üstüne tahmin yürütmesek mi ?

Taban Puanin değisemez olduğunu belirtmiş. Hesaplama konusunda esnek davranılir mi ?aklımızdaki soru o.yoksa hesaplama işi de mi taban puan gibi katidir onu net bilmiyoruz.

• ?
                                    Eski Kullanıcı Son düzenleyen:

bence de 70 i geçen 400 kişi yoktur

metinoktay 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                    • ?

@dlkaptan bence de 70 i geçen 400 kişi yoktur

? 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                      • K
                                        KaymakamAdaylıgı @metinoktay Son düzenleyen:

@metinoktay, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani

Dediğiniz doğru ama sınav puani hesabi konusunda esneklik olabilir mi?klavuzda sapma yazılmamasi baraj sikintisi durumunda uygulanmayacagi anlamina gelir mi?Yanlış anlamayın sizi istemedenb zan altında birakmak istemem ama dün ve bugün yazdığınız iletilerde hep bir 350 vurgusu var😀😀ben mi paranoyaya bağladım da şeytanın gör dediğini görüyorum yoksa.

70 netin altına düşerse ne olacak diye çok yazıldığı için bu örneği veriyorum. Yoksa şahsen 70 netin altına düşmeyeceğini düşünenlerdenim.

E metinoktay 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                                        • D
                                          Daywalkers @Daywalkers Son düzenleyen:

@daywalkers, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani

@makif34
                                          Kardesim tesekkür ederim iyi dilekerin için, bil mukabeke. Umarim sen de dahil bahsettigin arkadaslarla bu sene mulakati halledebiliriz.

Benimde dusuncem sudur.
                                          1net = 1puan
                                          70 net ustu herkesin mulakata kalacagini dusunuyorum.
                                          400 kisinin degil 320-350 arasi kisininde mulakata kalacagini dusunuyorum.
                                          Forumda 114 kisi 70 net ustu. Trol ve netini yanlis yapan 14 arkadas olsa, Toplam 100 kisi var burda. Disardada 220-250 kisi civari olacagini dusunuyorum.
                                          Ayriyetten, bunun bilincli yapildigini tahmin ediyorum.

TEKRAR GUNCELLIYORUM. ALTINI CIZEREK

E 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                          • E
                                            ese03 @KaymakamAdaylıgı Son düzenleyen:

@kaymakamadaylıgı peki 73 net olabilecegını dusunenlerden mısınız 🙂

• 1
                                            • 2
                                            • 414
                                            • 415
                                            • 416
                                            • 417
                                            • 418
                                            • 503
                                            • 504
                                            • 416 / 504
                                            • İlk ileti