YSK seçim müdürü alımı 2018
-
@politics06 aynen hocam kesinlikle haklısınız.
-
@872 demek istedigim o konu disi çok soru vardı ve bunlar hep dönen sorulardi o meshur whatsap grubunda ve burdada yazıldı bu yüzden cok 3 te 3 yapabilen vardır ya incilde kötü kral olarak geçen Babür krali çıkmış soruydu ben 3. Gün girdim ve grupta bu soruyu gördük benden önce giren arkadasa bu çıktı o yüzden ben 3 te 3 yaptım 3 te 1 yada 3 te 2 yapan girmemeliydi gibi düşünceler komik geliyor bana deseki mülakat olmamali eyvallah derim sınav puanına göre al ki Ordada sıkıntı var yanlış dogruyu goturmuyo ve sapma yok iki kişi bilerek 80 tane yaptı gerisini yanlış goturmuyo diye salladı birinin 1 tane birinin 5 tane tuttu diye o ustun oluyo yanlış anlamayin sadece bu sınav icin söylüyorum herseyi sacmaydi tabi bana göre bu dediklerim
-
Açıktan Atama Seçim Müdürleri Göreve Başlama İlanı yayınlanmış sitede. Tc no ile bakiliyor. 23 ocak gorev başı yapilacakmiş. Asil yedek listesi yayımlanmaz artık bu saatten sonra.
-
@872 yine kimler kazandı göremedik. mit personel aldı sanki, bu ne gizlilik böyle
-
@872 aynen öyle yedek liste muhabbetide kapanmış oldu böylelikle ve bu başlık altında da tartışılacak tek bir şey kalmadı böylece . Olan oldu, biten bitti ama bir çok kişide bitti bence.
-
Cimer'den veya kurumdan cevap alabilen var mı?
-
arkadaslar artık bu süreç bitti.kafanızı ysk ile meskul etmeyın.önümüze bakmalıyız. Allah herkese daha ıyı kurumda çalısmayı nasip etsin insallah
-
Arkadaşlar bazı arkadaşlar mülakat puanı paylaşmış nereden öğrendiklerini paylaşma imkanınız varmı
-
kazananlardan ya da arkadaşı olanlardan kaç kişinin hakkından feragat ettiğini bilen var mı acaba ?
-
@meminerd YSK sitesinde bilgi edinme var oradan yazabilirsiniz.
-
@bbbhrrr 7 kişi feragat etti sanırım
-
@sancar yerler hakkında bilginiz var mı?
-
@sancar o sayı artar bence.
-
@sinavsinav2 3 kişi önceden etmişti onlara akçadağ,göynük, bir yer vardı hatırlamıyorum, 4 kişide şavşat,nusaybin ,cizre, şemdinli idi sanırım
-
o yerler boş mu kalacak acaba yoksa kurumiçinden mi sağlıcaklar bilginiz var mı ?
-
@bbbhrrr kurum içi diyorlar hocam. Keşke şu siteden biri aransa evraklarınızı hazırlayın gelin diye çok seviniriz ama maalesef yedek liste yok.
-
Mülakat puanı 70 üzeri olup elenen var mı ?
-
Mülakat puanım şimdi geldi 60.8 vermişler. 3 soruyu da bildik 40 puan gitmiş. Sorulan soruların hiçbir öneminin olmadığını tekrardan acıyla tecrübe ettik.
-
@rintintin bende sizin gibi 3 soruyu bilmeme rağmen 62.2 puan vermişler .
-
Yedek liste ve nihai başarı liste ile ilgili cimere yazdığım dilekçeye çok komik bir cevap gelmiş aynen şöyle "nihai başarı listesini yayınlama olanağı bulunmamaktadır." dilekçemi mı okumamislar, yoksa verecekleri bir cevap mı yok karar veremedim.