Açıklanmayan Mülakatlar
-
@kamu657 bimer ve cimer etki yaratabilir ayrıca uyap vatandaş aracılığıyle mevzuat öneriside faydalı olur
-
@aliveli teşekkürler. Arkadaşlar bu sadece bir kurumu bekleyen insanları ilgilendiren bir durum değil bakın mülakat sonucu bekleyen insanlar yerleşemedikleri müddetçe açılan her ilan yüksek kapatacak ''rakipler'' hiç azalmayacaktır, bunun için resmi bir süre konulması ya da dikkat çekip sürecin hızlandırılabilmesi hepimizin yararına olur. Ben başvurmayı düşünüyorum bu yollardan birine
-
@kamu657 Kesinlikle böyle bi girişimde bulunmamız şart. Birkaç kişi bir araya gelip topluca aynı anda bimer e yazalım.
Açıklanmadıkça mecbur farklı yerlere de başvuruyoruz ve işgal ediyoruz. 1 kişiye belki engel olmuş oluyorum bu da beni rahatsız ediyo açıkcası.. -
Bugün için konuşmak gerekirse;
Gsb denetçi yardımcılığı
Etkb uzman yardımcılığı
İş müfettiş yardımcılığı
Kyk müfettiş yardımcılığı
Sgm müfettiş yardımcılığıMülakatları
Ekleme yaparsak;
Göç uzman yardımcılığı
İl göç uzman yardımcılığı
Btk uzman yardımcılığı
Çşb müfettiş yardımcılığı
Bddk uzman yardımcılığı/ murakıp yardımcılığı -
@genclerbirlikli çevre yi unutmayalım lütfen
-
@başmüfettiş hemen ekliyorum
-
BDDK'da var.
-
@genclerbirlikli, içinde söyledi: Açıklanmayan Mülakatlar
Bugün için konuşmak gerekirse;
Gsb denetçi yardımcılığı
Etkb uzman yardımcılığı
İş müfettiş yardımcılığı
Kyk müfettiş yardımcılığı
Sgm müfettiş yardımcılığıMülakatları
Ekleme yaparsak;
Göç uzman yardımcılığı
İl göç uzman yardımcılığı
Btk uzman yardımcılığı
Çşb müfettiş yardımcılığı
Bddk uzman yardımcılığı/ murakıp yardımcılığıEkleme yaptığın mülakatlar hala açıklanmadı genç . Bu nasi iş arkadaşlar , bunlar nasi kurum, ne yapıyolar böyle??? Hayret doğrusu.
-
@shady1 aylar oldu.. Gsb denetçi, sgm müfettiş, iş teftiş, göç uzmn, ilgöç uzmn, btk, bddk mülakat sonuçları. Kdgm aralıkta sınav yaptı henüz mülakat tarihi açıklamadı. Çürütüyorlar gençleri. Beklemekten bıktık
-
@buhara haklisin , ömür bitiyo valla hocam
-
@shady1 yazıklar olsun
-
@shady1 şimdi bak kardeşim , alımları geç yapacaklar ki , o kadar geç maaş ödücekler , güvenlik soruşturması diye bişey çıktı .Modern anlamda referans ı araştıyorlar felan filan .KIsacası hayatımız felan filan
-
Csb mufettis yrd
ilan tarihi 11,5 ay
mulakat tarihi 8,5 ay oldu !!!!!!
Aciklanmayan mulakat oldu resmen!!!!!
@Antimülakat @Agor @paretowilfredo @genclerbirlikli @aliveli -
Bunun mantığı nedir ya? İstihdam ve ihtiyaç için ilan açıyorsun ve sonrası yıl sürüyor.Guy,Dguy mülakat tarihi belli değil.Ne kadar baştan sağma bir süreçtir bu.Yazıktır ya 8,5 ay nedir bu insanların da bir gelecek planı var diye düşünen hiç yok mu..Bir de bu arkadaşlardan sonra ilan bekleyenler var.
-
@inspectorasst hocam cidden bu gercek mi? Eğer gerçek ise yaziklar olsun şaka gibi.
-
gerçekten ayıptır ya.
arkadaşlar işmüfettişliği bekleyenler
malum siteye haber yaptırmaya çalışsın.bi haftaya herşey açıklanır.
bu konuda etkililer yapacak bişey yok -
@ultrasfelicita malesef gercek hocam