TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2018 İdari Yargı Sınavı

HAKİM VE SAVCI ADAYLIĞI SINAVLARI
    2018 idari yargı
    375
    4077
    949039
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • mr.aday
      mr.aday Son düzenleyen:

Ben transkriptin aslını gösterip fotokopisini verdim. Aslı gibidir yapmıyoruz dediler. Yine de verdim ve sınava girmiştim.

J 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • J
        James Buchanan @mr.aday Son düzenleyen:

@mr-aday aslını neden vermediniz?

mr.aday 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • ה
          החוק החוקתי @esrasrgn Son düzenleyen:

@esrasrgn, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı

kodakoğlu medeni usul sipariş etmiştim ama siparişim iptal edilmiş arkadaşlar temin edilemiyormuş, onun yerine monopol medeni usul notlarını alsam nasıl olur sizce

bende monopol medeni usul sipariş ettim. henüz elime ulaşmadı. kullananlar var mı bu kitabı?

• N
            neron @kd16 Son düzenleyen:

@kd16 2008 den beri girdigim sinav beynim durdu resmen bide son sans artik yani sanirim gecerli oluyordu arkadasim

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • mr.aday
              mr.aday @James Buchanan Son düzenleyen:

@james-buchanan Aslı a4 kağıdı değildi diploma ile birlikte verilmişti. Vermek istemedim. Kaldı ki 2012 de girdiğim sınavda da fotokopisini verdim Aslı gibidir yapıp göndermişti savcılık Ankara'ya. 2016 sınav başvurusunda ise Aslı gibidir yapmıyoruz dedi fotokopi verdim. Kabul edildi

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
              • S
                sdinc94 Son düzenleyen:

Merhaba arkadaşlar , herkese başarılar diliyorum. Anayasa ve idare için kaymakamlık sınavından kalmış olan nohutcunun anayasa ve idare kitaplarina çalışmayı düşünüyorum. Fakat idare kısmı baya kapsamlı ; T.C idare yapısı ve mahalli idareler kismi. Daha önce girmiş arkadaşlar o kısımları ne düzeyde çalışmam gerektigi ile ilgili bilgi verebilir mi?

• O
                  olursaolur @esrasrgn Son düzenleyen:

@esrasrgn temin etme imkanın varsa kesinlikle kodakoglu al

Y 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                  • J
                    James Buchanan @החוק החוקתי Son düzenleyen:

@החוק-החוקתי, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı

@esrasrgn, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı

kodakoğlu medeni usul sipariş etmiştim ama siparişim iptal edilmiş arkadaşlar temin edilemiyormuş, onun yerine monopol medeni usul notlarını alsam nasıl olur sizce

bende monopol medeni usul sipariş ettim. henüz elime ulaşmadı. kullananlar var mı bu kitabı?

@Aslan-Reyiz

K 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                    • K
                      kd16 @James Buchanan Son düzenleyen:

@james-buchanan ders notları şeklinde olandan mı bahsediyorsunuz dershaneye gittiğimde vermişlerdi bana

• J
                        James Buchanan @kd16 Son düzenleyen:

@kd16 kitap olarak alper bulur yazarı. Monopol idari yargı seti içerisinde.

K 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                        • K
                          kd16 @James Buchanan Son düzenleyen:

@james-buchanan anladım hocam yardımcı olamayacağım o halde:)

• I
                            ignoRe Son düzenleyen:

H bendinde istenilen belgelerini, 1-8 KASIM 2018 tarihleri arasında Adalet
                            Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü Hâkim Adaylığı Şube Müdürlüğüne bizzat teslim
                            ederek ya da ilgilinin bulunduğu yer Cumhuriyet Başsavcılığı aracılığıyla (masrafı ilgH bendinde istenilen belgelerini, 1-8 KASIM 2018 tarihleri arasında Adalet
                            Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü Hâkim Adaylığı Şube Müdürlüğüne bizzat teslim
                            ederek ya da ilgilinin bulunduğu yer Cumhuriyet Başsavcılığı aracılığıyla (masrafı ilgilisi
                            tarafından verilmek suretiyle) APS yoluyla gönderecektir.ilisi
                            tarafından verilmek suretiyle) APS yoluyla gönderecektir.

Cumhuriyet Başsavcılığı aracılığıyla burda söylenmek istenen ne? Biz oraya teslim edeceğiz onlarmı yollayacak?

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                            • ל
                              לוחם אינסופי Son düzenleyen:

medeni usulde temmuz 2018 baskı kitap işe yarar mı? değişiklik var mı?

kendinehakime 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                              • kendinehakime
                                kendinehakime @לוחם אינסופי Son düzenleyen:

@לוחם-אינסופי şuan zaten kodakoğlunu arastırdım en son 2018temmuz baskısı mevcut.Sonrasında basımı yok.

''Uçamıyorsan, koş; koşamıyorsan, yürü. Eğer yürüyemiyorsan, sürün; ama hareket etmeye devam et. Geleceğe ilerlemeyi sürdür..''

• kendinehakime
                                  kendinehakime Son düzenleyen:

Medeni usul için elimde 2014 basımı icra müdürlüğü konu anlatımı var,450 sayfa ismail ercan .Sizce bu iyi mi sanki fazla ayrıntı gibi gelıyor bana zaman kısa mehmet kodakoğlu calısan varsa hangisi daha iyi sizce yardımcı olabilecek arkadaşımız var mı bu konuda?

''Uçamıyorsan, koş; koşamıyorsan, yürü. Eğer yürüyemiyorsan, sürün; ama hareket etmeye devam et. Geleceğe ilerlemeyi sürdür..''

• J
                                    James Buchanan @kendinehakime Son düzenleyen:

@kendinehakime 6100 sayılı kanunun sonunda değişiklikler var. mevzuat.gov.tr den baktım şimdi.

• kendinehakime
                                      kendinehakime @James Buchanan Son düzenleyen:

@james-buchanan, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı

@kendinehakime 6100 sayılı kanunun sonunda değişiklikler var. mevzuat.gov.tr den baktım şimdi.

İsmail ercanın medenı usulu ınanılmz ayrıntı gelıyor bana daha once calısmıstım.Kodakoğlu adı gecıyor hep nasıl acaba calısan var mı ?Siparıs verecegım.

• J
                                        James Buchanan @kendinehakime Son düzenleyen:

@kendinehakime kodak 500 sayfa !!!

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                        • C
                                          corleone Son düzenleyen:

Hmk dan direkt 6 soru mu geliyor yoksa 3-4 tanesi mi?

• kendinehakime
                                            kendinehakime @corleone Son düzenleyen:

@corleone 7 soru gelıyor .

C 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 191
                                            • 192
                                            • 193
                                            • 194
                                            • 195
                                            • 203
                                            • 204
                                            • 193 / 204
                                            • İlk ileti