TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)

KPSS A
    2018 kişisel veriler koruma uzman yardımcılığı
    157
    1877
    317311
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • S
      sbf13 @audit Son düzenleyen:

@audit birbirine yakın olacak muhtemelen herkes

A 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • A
        audit @sbf13 Son düzenleyen:

@sbf13, içinde söyledi: 2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)

@audit birbirine yakın olacak muhtemelen herkes

sanmiyorum hocam 79'a kadar düşeceğini.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • G
          glzkermn Son düzenleyen: Agor

‎WhatsApp grubuna katılmak için bana özelden yazınız.

ekeblad 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • C
            ceks74 Son düzenleyen:

78 83 aralığı bence. Hatta 78 79 iyimser bile olabilir dguy'un 83 le kapamasindan sonra test sınavlarını dusuk bekleyemez oldum. Yüksek gibi illaki yapan vardır 40(+10/15 taban) kişi olacağını düşünürsek bir de. ben 74 civarı bir net çıkarıp elenecegimi düşünüyorum, sorular bir aciklasin da önümüzü görelim.

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
            • G
              glzkermn Son düzenleyen: evandro

Düzenlenmiştir

• ekeblad
                ekeblad Yasaklı @glzkermn Son düzenleyen:

@glzkermn gruba katılmak istiyorum ama kaybedersem grupta olunca daha çok üzüleceğim ...

• B
                  bayke Son düzenleyen:

En kötü ihtimalle 75 D, en iyi ihtimalle 85 D, hakkımızda hayırlısı olsun, kazanan arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun, umarım göreve başlayınca bu sayfayı hatırlayıp nostalji yaşarlar 🙂

Benim gözümde en güzel Sensin...

• U
                    Ultrasfelicita Son düzenleyen:

Sorularin ne zaman yayinlanacagi ile ilgili bilgi alan var mi arkadaslar?

• A
                      Akademili Yasaklı @Ultrasfelicita Son düzenleyen:

@ultrasfelicita Aradım, 2-3 güne kurul toplanıp her şeyi halletcez dedi.Yayınlanacak ve itiraz süresi verilecek dedi.Tamam dedim kapattım.Ramazan Bey seviyeli muhabbetimiz için sevgiler ve teşekkürler.

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                      • S
                        sbf13 @Akademili Son düzenleyen:

@akademili, içinde söyledi: 2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)

@ultrasfelicita Aradım, 2-3 güne kurul toplanıp her şeyi halletcez dedi.Yayınlanacak ve itiraz süresi verilecek dedi.Tamam dedim kapattım.Ramazan Bey seviyeli muhabbetimiz için sevgiler ve teşekkürler.

Üniversite mi dedi hocam?

A 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                        • S
                          sbf13 @ceks74 Son düzenleyen:

@ceks74, içinde söyledi: 2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)

78 83 aralığı bence. Hatta 78 79 iyimser bile olabilir dguy'un 83 le kapamasindan sonra test sınavlarını dusuk bekleyemez oldum. Yüksek gibi illaki yapan vardır 40(+10/15 taban) kişi olacağını düşünürsek bir de. ben 74 civarı bir net çıkarıp elenecegimi düşünüyorum, sorular bir aciklasin da önümüzü görelim.

Dguydan cok farklı bi konsept bence karsılastırılması cok mantıklı olmayabilir maliye sınavları bu tarz sınavlara göre daha tekdüze ve kolay oluyor bu daha cok yönlü Bi sınavdı ben cok yüksek kapatmayacagını düşünüyorum tabi belli olmaz hayırlısı olsun

C 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                          • A
                            adolf stalin Son düzenleyen:

Paranın dolaşım hızı ile para miktarının toplamı sorusunun cevabı neydi?

A Y M F 4 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                            • A
                              audit @adolf stalin Son düzenleyen:

@adolf-stalin, içinde söyledi: 2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)

bunu son anda attım ben. şıkları bile aklımda değil.

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                              • C
                                ceks74 @sbf13 Son düzenleyen:

@sbf13 inşallah siz haklısınızdır hocam hayırlısı olsun 🙂

• S
                                  sbf13 @audit Son düzenleyen:

@audit, içinde söyledi: 2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)

@adolf-stalin, içinde söyledi: 2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)

Sıklarda reel faiz ile nominal faiz vardı ben de onu hatırlıyorum

• A
                                    audit @sbf13 Son düzenleyen:

@sbf13, içinde söyledi: 2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)

@audit, içinde söyledi: 2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)

Sıklarda reel faiz ile nominal faiz vardı ben de onu hatırlıyorum

bu sorunun yanısıra bir de tl döviz kuru sorusu vardı. türk lirası piyasa dengesinin altında kalmıştır gibi bir soru.

B 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                    • Y
                                      yağmur1223 KVKK @adolf stalin Son düzenleyen: yağmur1223

@adolf-stalin cari gelir vardı şıklarda reel gelir de vardı ben cari gelir yaptım yani nominal gelire tekabül ediyor.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                      • Y
                                        yağmur1223 KVKK Son düzenleyen:

Bir de uluslarası kuruluşlarda hangisi evrensel bir örgüt gibi bir soru vardı sanki. Şıkları hatırlamıyorum ama..

C B 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                        • C
                                          chia87 Yasaklı @yağmur1223 Son düzenleyen:

@yağmur1223 türkiye hangisinde aktif rol oynamaz gb bi soru vardı seceneklerde g20 vs vardı omu acaba

Y 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                          • Y
                                            yağmur1223 KVKK @chia87 Son düzenleyen:

@chia87 yok hocam bu farklı, dediğiniz brıcs di galiba.

• 1
                                            • 2
                                            • 52
                                            • 53
                                            • 54
                                            • 55
                                            • 56
                                            • 93
                                            • 94
                                            • 54 / 94
                                            • İlk ileti