29 Aralık 2018 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@ercu evet Hocam 2 oturum
-
@mehmetemir diploma daha cikmadi mezuniyet belgesi gotursek kabul olur mu ?
-
@mehmetemir nasıl 2 oturum? Sadece idari hakimlik secilmiyor mu?
-
@emrah16 Hocam ben tam bilmiyorum arkadaşlar yardımcı olurlar size..
-
@kemankeşş diploma yerine mezuniyet belgesi mi verdiniz kabul edildi mi veya bir bilginiz var mi?
-
@rorschach159 Hocam alan sınavına herkes gireceği için onun başvurusu yapılmıyor başvuru sayfasında ama ödeme sayfasında o da dahil edilerek yapılıyor. Yani idariye gireceksen 2 oturum parası ödüyorsun. Adliyede gireceksen 3 oturum parası ödüyorsun.
-
*ortak alan ve genel kültür genel yetenek oturumu demek istedim
-
@fernando-reges bakanlığa 8inde ulasmalımiki bnde yarın gönderecektim
-
@jalee Arkadaş endişe edince onu da sorayım dedim.Yok ya olur mu öyle şey rahat rahat gönderin hocam bir sürü aday gönderecek daha
-
@fernando-reges teşekkür ederim
-
Merhaba arkadaşlar 4T Kamu Hukuku-Kutluay Kararlı için yorumlarınız neler yeterli olur mu ? Malum tek kitap olduğu için düşünüyorum ama daha önce 4T kullanmadım hiç.Aslında KPSS'den temelim var ama çoğu kanun değiştiği için yeni kitap almak lazım diye düşündüm.
-
@emrah16 Hocam benim arkadaşım mezun oldu ama diplomasını almaya gitmedi, bakanlıktan teslim ettik e-devletten aldığı mezuniyetle hiç onay olmayan okulun sisteminden aldığı transkriptini götürdü kabul ettiler. Başvuruyu nerden yapacaksınız bilmiyorum değişik yorumlar yazılıyor her adliyede uygulama farklı sanırım ama adliyeye bir şekilde kabul ettirip yollayabilirseniz elinizdeki mevcut belgeleri, bakanlık sıkıntı çıkartmaz her türlü belgeyi kabul ediyor diye biliyorum..
-
Arkadaşlar soru bankasında medenı ,borclar ve medenı usul ıcın eylul 2017 baskısı kullanılır mı???yoksa 2018 ekim mi almak gerekır?
-
@walterbishop hocam ben de var kamu ve ozel hukuk olarak. Gereksiz sayfa sayisi fazla ama icerik olarak aman aman gelmedi bana. Girdigim bir kac sinavda sorulan sorulari aradim eski basim murat hukukda varken o kitap da yoktu; ben de direkt koydum kenara. Yeni basimi bilemiyorum.
-
@kendinehakime medeni ve borçlarda yıllardır hiç değişiklik olmadı. Medeni usul için ise önemli olan 20 Temmuz 2016 sonrası dönem. Zira istinaf sistemi geldi ve bir çok şey değişti bu yüzden 20 temmuz 2016dan sonra da çok değişiklik olmadı. Elinizdekiler yeter.
-
@emrah16 ben bugün gecici mezuniyet belgesiyle başvuru yaptım kabul ettiler. Özelliklede sordum bunu kabul ediyor musunuz diye eğer sorun çıkarsa diplomayı almayada gidecektim ama sorun olmaz dediler.
-
@mehmetemir, içinde söyledi: 29 Aralık 2018 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
@kendinehakime medeni ve borçlarda yıllardır hiç değişiklik olmadı. Medeni usul için ise önemli olan 20 Temmuz 2016 sonrası dönem. Zira istinaf sistemi geldi ve bir çok şey değişti bu yüzden 20 temmuz 2016dan sonra da çok değişiklik olmadı. Elinizdekiler yeter.
Şimdi kanuna baktımda hmk da 2017 2018 degısıklıklerıde mevcut en ıyısı kasım baskısını alayım garantı olsun.Şu kıtaplara harcadıgım paraya bu yıl ilkkez acıdım.Bu yapılan resmen fırsatcılık ,hıc bır zaman boyle uçuk fiyatlar olmamıstı bu kaynaklarda..
-
@kendinehakime Hocam değişiklik var dediğiniz gibi ama çok önemli değişiklikler yok diye ben değişiklik fazla yok dedim 20 temmuz 2016 sonrası önemli olan tarih
-
@sbf1983 Anladım teşekkür ederim.
-
Arkadaşlar iyi geceler 2016 idari kaç puanla kapattı bilen varsa yazabilir mi