2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
-
@mbguy ikisine birden başvurabileceğinizi sanmıyorum hocam çünkü geçen sene de tek kadroya başvurulabiliyordu. Sebebiyse sınavlar aynı anda yapılıyor ve BDDK uzman yardımcılığı sınavı tek günde oluyor murakıp yardımcılığı iki günde..
-
Sınavda çan yapmislar mıydı
-
Diğer sınav başlığını bulamadım hocam. Sayfalara bakıp ekleyecektim ama bulamadım @hickskaldor
-
@maxmin biraz ingilizce derken hocam. nasıl. basit düzeyde herkes biliyor.
-
@maesteo teşekkürlerrr
-
BDDK uzman yardımcılığında iktisat niye yok ya, hep mi böyleydi bu? İşletme ve muhasebe var. İşletmeyi nereden çalışabiliriz?
-
arkadaşlar sorularınız varsa süreçle alakalı cevaplayabilirim geçen sene ablam kazanmıştı bddknın sınavını
-
@bounlukız hocam ablanız nasil hazirlandi bu sinava. Sonucta klasik bir sinav
-
@zapo iktisat yok işte ne güzel hocam bence işletme için daha çok örgütsel davranış ve insan kaynakları derslerine ağırlık vermek lazım. Herhangi bir kitap alabilirsiniz bence önemli olan sınavda mantıklı şekilde yazmak ezber değil gibi biraz o dersler.
-
Arkadaşlar maaş konusunda konuşacak olursak uzman yardımcılarinin 3600 göstergede olduğundan 4900 civarı bir maaşı var şu an.
Peki murakıp yardımcılarının net olarak son maaş durumu nedir? Bu konuda kesin bir bilgisi olan kişi yazabilir mi?
Yani uzmanlık değil de murakiplik seçmeye teşvik edecek kadar bir fark var mı onu merak ediyorum.
-
Geçmişte bddk uzman sınavının test yapıldığı olmuş hala test mi yav?
-
@möözun, içinde söyledi: 2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
Geçen yıl soruları şu sayfadan itibaren yazılmış.
https://forum.tercihiniyap.net/topic/914/bddk-murakıplık-uzmanlık-alım-i̇lanı-2017/799?page=40
Yukarıdaki Nisan sorularıymış arkadaşlar. Aşağıdaki linkteki sayfadan itibaren Aralık sınav soruları paylaşılmış.
-
@872 ben dil mezunuyum normalde yardımcı olmk adına uye oldum yarın sorayım detaylıca yazarım bu arada bankacılık uzman yardımcısı olarak çalışıyor diğer pozisyonları çok bilmiyorum.
-
@generationnn Hocam iktisat kolay bence ya, ben muhasebe yapamıyorum :)) Acaba pdf vesaire bulabilir miyiz, bu işletme konusunda. Bir de oraya yazıldı diye hepsi çıkacak da değil herhalde. Kaç soru soruluyor?
-
@bounlukız peki hocam teşekkürler
-
Arkadaşlar İstanbul'da çalışmak istemediğim için BDDK uzman yardımcılığına 94,08 puanla başvuru yapmıyorum. Sınava girecek adaylara başarılar diliyorum.
-
P47 320 ile bankacılık uzmanı hukuk alanından deneyecem şansımı.
-
@zapo bende de tam tersi hocam muhasebe var iktisat yok halbuki açıktan iktisat da okudum bir fayda göremedim nete bakmak lazım yanılmıyorsam slayt şeklinde notlar vardı. Her sınav için aynı yazanların hepsi çıkmıyor muhasebe dışında tabi onda her şeyi sorulara yedirebiliyorlar.
-
Geçen sene BDDK uzm yrd pozisyonu için sınava giren bir babayiğit var mı bi ses verse ?
-
@generationnn Talih size güldü o zaman, n'apalım :)) başarılar.