2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
- 

@sbf1983 teşekkürler hocam 
- 

@paretowilfredo Hangi yerleşkede olur bir tahminin var mı? Daha önceki sınavlar nerede yapılmıştı? 
- 

85.5 ile başlayalım mı acaba ders çalışmaya dostlar 
- 

@aslan-reyiz, içinde söyledi: 2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı Siyaset bilimi,siyasi tarih,yönetim bilimi,türk dış politikası,insan hakları,ulus- ilişki,ulus-hukuk,siyasi tarih,ulus.örgütler notu https://yadi.sk/i/bEwP7QgEh63TLg 4 sayılı cb kararnamesi göç gm onüçüncü bölüm maddeleri Arkadaşlar akfon notu bu paylaşılanla notla birebir aynı mı yoksa kendilerine ait farklı notlardan mı oluşuyor? 
- 

86.2 ile başvuracağım inşallah gelir,gelmezsede ders çalışmış oluruz.hepimize başarılar şimdiden  
- 

88 le yerimizi alalım herkese başarılar 
- 

@kurwa Hocam büyük ihtimalle Etlik'te Doğu ya da Batı kampüsünde olur. Ulaşım açısından sorun yaşamazsınız. 
- 

Arkadaşlar alan dersleri dışındaki derslerden (örn: ua ilişki,siyasî tarih, yönetim bilimi vs) kaç soru geliyor? Geçmiş yıllarda nasıldı durum 
- 

85 puan ile başvuracağım 
- 

@hahamas sağolun hamas hocam. 
- 

85,29 ile başvuracağım inşallah gelir 
- 

80 ne düşer mi acaba ? 
- 

KPSS'den sonra hiç bakmayan kardeşlerim gelin bi sarılalım nasıl yetişecek bu konular.... 
- 

@tuçiiii bunun yolunu bilen varda paylaşsın gerçekten  
- 

@stradivarius varsa* 
- 

Guy ne zaman gelir 
- 

Daha önce hiç girmedim bunun sınavına nasıldır zor mudur acaba.Kendi konularından çok soru gelir mi? 
- 

@lebronjames guy daha iyi 
- 

@shanks kendi mevzuatından 20 soru geliyor. 20 de kamu ve u.arası ilişk. Maliye iktisat ve hukuktanda 20 şer soru. Sınav basit diyorlar ama sorular farklı imiş. Hatalı sorularda cabası. 
- 

@mrnobody Tehlikeli gibi biraz sağol.