2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
-
@ttolga3 mühendisler konuşmuyor hiç forumlarda. 40 kişi var mı gerçekten mülakata girecek acaba
-
@hopelessjobless aynen dhmide de bi sürece dahilim ben onla ilgili başlıklar da aynı, ölü. Her geçen sene insanlar daha bireysel oluyor "bencil" demiyim de
-
mühendis arkadaşlar, mülakat tarihi ne zaman sizin? 24 aralık, tek gün mü sadece?
-
@vastech benim 25 inde hocam. Başka tarih söyleyen olmadı konuşan 3 5 kişi zaten ve geneli 24 ünde. Acaba elektronik ve bilgisayar diye 2 güne falan mı dağıttılar. Bölümüz elektronik mi acaba sizin?
-
@hopelessjobless eğer mühendisler tek günse o zaman en fazla 25 kişi civarı mülakata kalmış olabilir 10 kişilik kontenjan için, hadi yine iyisiniz biz iibf ise 2 gün boyunca mülakatta ter dökmeye hazırlanıyoruz. en büyük rekabet iibf mezunları arasında oluyor, alıştık valla
-
Bilgisayar mühendisliğinden, 24ünde mülakatım.
-
bilgisayar müh. mülakat 25inde
-
@islimbot keşke öyle olsa da 25 kişi olsak ama mühendislik sessiz kalıyor biraz bu konularda. O yüzden belli olmaz yani katılımcı sayısı. Bizim de mülakat 2 gün heralde 24-25i şeklinde.
-
@hopelessjobless, içinde söyledi: 2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
@islimbot keşke öyle olsa da 25 kişi olsak ama mühendislik sessiz kalıyor biraz bu konularda. O yüzden belli olmaz yani katılımcı sayısı. Bizim de mülakat 2 gün heralde 24-25i şeklinde.
aynen 20 şer 20 şer yapıyolar heralde bizden de 40 kişi vardır ya o kadar çan yapmışlar puan eklemişler 40ı bulmuştur sayı
-
mülakata giren arkadaşlar deneyimlerini yazabilir mi?komisyon üyeleri kimler kaç kişi,tavırları nasıl gibi...
-
@ekeblad Mülakatlar bugün başladı mı hocam?
-
@bayke evet hocam iibf
-
@ekeblad teşekkür ederim hocam
-
Arkadaşlar kurum tarafından aranan oldu mu?
-
@bayke yarın olacak olan mülakatımın cuma gününe alındığı ile ilgili arandım. Siz de mi arandınız?
-
@küçükarabalık Evet hocam ben de aynı durum için arandım ama keşke bir email alsaydık, telefonu kapatınca aklıma geldi.
-
@küçükarabalık Yarın ki mülakatlar tamamen Cuma gününe alındı galiba. Ben de arandım.
-
@bayke kesinlikle. Yazılı olmayınca insan bi tereddüt ediyor:)
-
@öğrenci *Yarınki (şu yorum güncelleme gelse hoş olacak)
-
Bugün bizim forumdan mülakata giren hiç mi olmadı ya?