2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
- 

@ttolga3 mühendisler konuşmuyor hiç forumlarda. 40 kişi var mı gerçekten mülakata girecek acaba  
- 

@hopelessjobless aynen  dhmide de bi sürece dahilim ben onla ilgili başlıklar da aynı, ölü. Her geçen sene insanlar daha bireysel oluyor "bencil" demiyim de dhmide de bi sürece dahilim ben onla ilgili başlıklar da aynı, ölü. Her geçen sene insanlar daha bireysel oluyor "bencil" demiyim de 
- 

mühendis arkadaşlar, mülakat tarihi ne zaman sizin? 24 aralık, tek gün mü sadece? 
- 

@vastech benim 25 inde hocam. Başka tarih söyleyen olmadı konuşan 3 5 kişi zaten ve geneli 24 ünde. Acaba elektronik ve bilgisayar diye 2 güne falan mı dağıttılar. Bölümüz elektronik mi acaba sizin? 
- 

@hopelessjobless eğer mühendisler tek günse o zaman en fazla 25 kişi civarı mülakata kalmış olabilir 10 kişilik kontenjan için, hadi yine iyisiniz  biz iibf ise 2 gün boyunca mülakatta ter dökmeye hazırlanıyoruz. en büyük rekabet iibf mezunları arasında oluyor, alıştık valla biz iibf ise 2 gün boyunca mülakatta ter dökmeye hazırlanıyoruz. en büyük rekabet iibf mezunları arasında oluyor, alıştık valla
- 

Bilgisayar mühendisliğinden, 24ünde mülakatım. 
- 

bilgisayar müh. mülakat 25inde 
- 

@islimbot keşke öyle olsa da 25 kişi olsak  ama mühendislik sessiz kalıyor biraz bu konularda. O yüzden belli olmaz yani katılımcı sayısı. Bizim de mülakat 2 gün heralde 24-25i şeklinde. ama mühendislik sessiz kalıyor biraz bu konularda. O yüzden belli olmaz yani katılımcı sayısı. Bizim de mülakat 2 gün heralde 24-25i şeklinde.
- 

@hopelessjobless, içinde söyledi: 2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF) @islimbot keşke öyle olsa da 25 kişi olsak  ama mühendislik sessiz kalıyor biraz bu konularda. O yüzden belli olmaz yani katılımcı sayısı. Bizim de mülakat 2 gün heralde 24-25i şeklinde. ama mühendislik sessiz kalıyor biraz bu konularda. O yüzden belli olmaz yani katılımcı sayısı. Bizim de mülakat 2 gün heralde 24-25i şeklinde.aynen 20 şer 20 şer yapıyolar heralde bizden de 40 kişi vardır ya o kadar çan yapmışlar puan eklemişler 40ı bulmuştur sayı 
- 

mülakata giren arkadaşlar deneyimlerini yazabilir mi?komisyon üyeleri kimler kaç kişi,tavırları nasıl gibi... 
- 

@ekeblad Mülakatlar bugün başladı mı hocam? 
- 

@bayke evet hocam iibf 
- 

@ekeblad teşekkür ederim hocam 
- 

Arkadaşlar kurum tarafından aranan oldu mu? 
- 

@bayke yarın olacak olan mülakatımın cuma gününe alındığı ile ilgili arandım. Siz de mi arandınız? 
- 

@küçükarabalık Evet hocam ben de aynı durum için arandım ama keşke bir email alsaydık, telefonu kapatınca aklıma geldi. 
- 

@küçükarabalık Yarın ki mülakatlar tamamen Cuma gününe alındı galiba. Ben de arandım. 
- 

@bayke kesinlikle. Yazılı olmayınca insan bi tereddüt ediyor:) 
- 

@öğrenci *Yarınki (şu yorum güncelleme gelse hoş olacak) 
- 

Bugün bizim forumdan mülakata giren hiç mi olmadı ya?