2018 kaymakamlik mulakat sureci
-
Araya kimseyi koymadan kazanan tüm arkadaşlarımıza hayırlara vesile olmasını dilerim , diğerleri için şer üstüne şer dilerim.
-
@metinoktay hocam yine dobroski. dobrovski, dobrowski de olabilir, beyin yandı artık. ama orijinali 'dąbrowski" imiş burda anlaşalım
-
kazananlar kaybedenin halinden anlayamaz .
Kaybeden arkadaslar bu durumu doğal karşılasın sinirlenmesin .
zor bir durum .
haber ilk geldiğinde içtiğiniz suyu dahi yutkunurken zorlanırsınız .
böyledir bu işler .
yukarda arkadaşın dediği gibi 6 aylık hayali kaymakamlık koltugundan bir anda iniverirsiniz .
hepsine alışıyor insan .
1-2 gün klişe teselliler dinleyip hayata devam edicez hepsi bu .
2019 kaymakamlık başlığından devam ... -
Hayırlı olsun arkadaşlar daha mülakat havasını tadamadık bu sınavda inşallah yenisinde dahil oluruz nihai listeye.Giren arkadaşlar içerisinde tanıdık görmek daha da mutlu etti yolunuz açık olsun inşallah..
-
@fc-real-gdp bendim o kardeşim. Maalesef olmadı. Nasip. Kazanan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun. Üzülüyor insan fakat yine O'na sığınıyor. Her sabır bir imtihan, her imtihan bir sabırdır. Büyük bir ders almış olduk, tecrübe kazandık.
-
Kaymakamlık sınavına hep atanayım sonrasında bir şansımı denerim diyordum kpss den farklı olduğu için. Kazanan arkadaşlar sadece bu sınav için mi çalıştınız yoksa kpss bu sınav ikisini aynı süreçte devam ettirebildiniz mi bir de halihazırda işiniz var mı?
-
Çevremden gördüğüm ve buradaki izlenimlerim sonuçunda şu kanıya vardım; bu mülakatı ilk seferde geçtin geçtin (istisnalar dışında)2, 3,4,5. Vsvs mülakatlarda geçmek gerçekten çok daha zor oluyor.
-
@ovuz araya kimseyi koymadım diyen bariz yalan söylüyordur.
-
@vefa hocam italya değil de katar'da üniversite okumuş olsaydınız muhtemelen olurdu.
-
Kazanan arkadaşları tebrik ederim gerçekten bu vatanın birer evladı olarak çektikleri sıkıntıları unutmayıp en faydalı şekilde mesleklerinizi icra edersiniz insşallah.
-
Kaybeden arkadaşlarım kendinizle gurur duyun kazanan arkadaşlarımızda gurur duysunlar.Mülakat süreci referansların yarışıdır kısmet işidir, elenen kardeşlerimiz bende bir eksik mi var demesin sakın.Sizler ilk 400 e giren bu işi başaran kişilersiniz.
-
@mr-aday 5 yıl önce memurluk mulakatindan bigun önce babamı aradım dedimki(o zamanki odun kafama): "neden torpil yaptirmiyoruz şimdi herkes yaptıracak ben işi hakediyorum benden daha az hakedenler kazancak zaten herkes yaptırıyor günahı yok bilmemne". Babam demistiki: " ben gardiyanlik mulakatina köyden damatligimi giyip gittiğimde ip germislerdi boy ölçümünü onla yapıp ipten gecemiyenleri eliyorlardi. Biz de beş altı arkadaş ipten gecemedik orada kenarda oturuyorduk ki zamanın başsavcısı geçerken bu çocuklar niye oturuyor burda demiş görevliye. Gorevlide " onlar ipten gecemeyenler efendim" demiş. Bassavcida aklın zekanın iple ne alakası var alın bunları da gitsinler mülakata demiş . Ve babam aynı gün mülakata girmiş gardiyan olmuş yillardir bigun rapor almadan görevini yapıyor emekliliği geldi geçti hala. Velhasıl kelam bunu anlatıp demişti ki " senin nasibinde varsa olur yoksa onun bunun lafiyla bi yerlere gelen hayır etmez" . Babam böyle söyleyince ısrarı kestim ertesi gün mülakata girdim ve aynı gün akşam aciklandiki kazanmıştım. Nice mülakat kapısında gerinen kasvetle oturan torpilli olduğu bariz belli sinir bozucu tipleriyse göreve başladığımda gorememistim kazanamamislardi. Ha yok mudur torpili vesile eden çoktur mutlaka ama her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır kimi ateşli sever yoğurdu bilemem.
-
@ovuz hakimlik ve kaymakamlık sınavını kazanan varsa ayrıca tanışmak isterim. Bu mümkünse tabi.
-
Geçen mülakattan elenen biri olarak söylüyorum. Geçen ki alımda 100 kişiden 63 tanesi Karadeniz kökenli dedi bir kaymakam arkadaşım. Kendisi o bölgede görev yapıyor.
Doğruyu ahirette değil, Allah için dünyada da söyleyeceğiz. Ben de huzuru mahşerde Yaradan Rabbim sorarsa diye burda yazıyorum forum ahalisi de şahit olsun.
Eğer bu 100 kişi de ağırlıklı Karadeniz kökenli ise, güneydoğuda 2 çocuğuyla zor şartlarda görev yapan, Denizlili yörük bir ailenin çocuğu olarak hakkımı helal etmiyorum buna karar verenlere. Allah büyüktür. Allah kerimdir.
-
@mr-aday Torpilin bu kadar yayılmasının en kötü yanı yaptirmayacak olan insanlar da meylediyorlar onlar yapıp benim hakkımı yiyecekler ben de yaptırayım diye. Fakat bu yolun meşruluğunu gostermez, yanlış yanlıştır . Yukarı da beddua ettim öyle kazananlara hiç sevmediğim şey olsa da. Çünkü kazanamasam da yaziliya calışma sürecinden geçtim ve ne biçim bir stres olduğunu gordum. Böyle büyük emek verilen sınavda 1(bir) kardeşimiz bile referans istemem deyip mülakata girdiyse ve vesilelilerden biri hakkını yiyerek girdiyse bu çok sinir bozucu benim için. Herneyse ben uzatmicam, kendi gunahlarim herkesten büyükken bana düşmez , hoşçakalın.
-
Benim 3. Mülakatım 2 sinde ilk onda girdim bu işin özü belli mülakatta belli cenahtan olmassan sahipsizsen olmaz.. Kulun karar verdipi bişeye nasip denek mantıklı gelmiyor birileri benim hakkımda karar verirken bu iş nasip değil basiret meselesidir..
-
@vefa "Carabinieri" yi hala unutmadım kardeşim senden de bir şey öğrendik. 3. gün sona kalan 10-11 kişi idik hepimizi elediler sen de o ekipten misin @FC-Real-GDP
-
@maer Gün gelip devran dönmedi mi ?? Yine dönecek Allahın izniyle Sahipsizin sahibi kimsesizin kimsesi Allahtır bizler bu sınavı birden fazla kez kazanarak kendimize olan sözümüzü tuttuk varsın elesinler Allaha havale ettik biz onları kininizi diri tutun.
-
Benden bu kadar pes ediyorum kaymakamlık defterini kapatıyorum kitaplarımı notlarımı gömüyorum.Ama gömdüğüm yeri de unutmayacağım.Belki gelecekte Bambaşka bir Türkiye'de ...
-
@maer Referanssız imkansız mı diyorsunuz hocam?