YSK seçim müdürü alımı 2018
-
@afedersiniz hocam bende ilk 175 içindeyim ama benim olmadı.size sonuna kadar hak veriyorum.keşke bende hakkımı koruyacak bir referans bulsaydım.
-
@erengrgl hocam bende onlardan biriyim şahsen arkadaşın hakkıma girdiğini düşünmüyorum.81 alan adamın önüne geçmesini engellemiş.kendi hakkını koruması başkasının hakkına girdiği anlamına gelmez
-
Referans kullandı diye özellikle kazanamadık diye sallamamiz çok saçma arkadaşlar bu kara düzen belli referanssiz küçümsemek icin demiyorum yanlış anlamayın ama asgari ücretli bir yere bile girmek zorlasmisken adam ilk 175 içindeyken hakkı yenmemesi icin yada farklı birsey icin kullanmış iyide yapmış referanssiz hicbisi kolay kolay yapılmıyor arkadaşlar boşa birbirimize yüklenmeye gerek yok
-
silinmiştir
-
Öncelikle kim referans yaptırmadan kazandıysa yemin ederim baştacıdır ve Rabbim o kişiyi en güzel yerlere getirsin. Ama beyler sizin referans dediğiniz şey binevi torpildir kimse kendini kandırmasın. Referans yaptırıp kazanamayanada yazıklar olsun, kazananada. Burada 94 almış adam elenmiş yok öyle olsaydı, yok böyle olsaydı,geçin bence bu işleri. Mülakata kalan herkes haketmiştir 95 puanla 82 puan arasında bir genel kültür sorusundan daha fazla bile puan farkı var. Diyeceğim o ki beyler bu hayat çok kısa, referanslı arkadaşlarada o güzel koltuklarda başarılar. Sizlerde o koltuklardan insanlara hak, hukuk, adalet dersi verirsiniz ya ona yanarım.
-
@mehmetkvl kardeşim ben kazanamadım ülkemize baksan %99 u musluman basımızda desen dini benimseyen bir hükümet varken referans olayları en üst düzeyde haberleri okudumuzda görebiliyoruz zaten dediğim gibi bu kara düzen varken ben referans yaptırabilene kızmıyorum Ki kazananların çoğu ben referans yaptırmadım derken arkadaş açık açık söyledi ilk 175 deyim ben yaptırdım doğru yanlış kişiye göre değişir ama içinde bulunduğumuz ülkemizde durum malesef bu ama dediğine saygı duyuyorum senin düşüncen tabi
-
Referanssız zor gibi maalesef. Kim bilir kaçıncı mülakatımızda meslek sahibi olacağız, 8.,9.,10., ....
-
@872 ne yazik ki oyle hepimiz icin hayırlısı neyse o olsun
-
@ryan kardeşim birinci ile aranda 8 puan var insanların anlamadığı sıralamaya göre falan alım yapılmadı. Katsayı olmayan sınavda neyin sıralaması yani. Unutma hocam ben burda sınava giren öğrencilerden çok ailelerini düşünüyorum ondan bu öfkem evet genciz illa bir şey oluruz ama şimdi ama sonra. Ama insanda artık şu olaya şöyle bakmasın '' ben puanı mı aldım hak yedirmek istemedim ondan falan ''. Umarım yanlış anlamamışsındır beni sonuna kadar saygı duyuyorum bende düşüncelerine.
-
@mehmetkvl Hocam ben de 81 aldım çok iyi anlıyorum ne demek istediğinizi,haksızsınız diyemem kesinlkle
-
referansım vardı kazandım ...vay gülüm sen bu işi çözmüşsün ama dünya bu ...sen zannedersin bunu allahın hayrı, gün gelir bu hayır dediğin senin şerrin olur..
-
Arkadaslar yapacak birsey yok. Kazanan arkadaslara basarilar diliyoruz. Kazanamayan arkadaslar nasibimizi baska yerlerde aramaktan baka caremiz yok. 33 yasindayim 2018 kpss puanimda yok. Insallah 2019 kpss ve kaymakamliga hazirlanicam. Grubta bircok arkadasimiz daha genc Allah bir kapi kapatir bir kapi acar. Uzmeyin kendinizi uzerinizdeki olu topragini atin ve calismalara baslayin.
-
@ryan aynen hocam nasibimizde ne varsa o.
-
Kazanan arkadaşlara meslek hayatında başarılar. Benim gibi kazanamayan bekleyen arkadaşlara da diyecegim su ki insallah yakin zamanda Allah güzel bir memurluk nasip eder inşallah bizlere.
-
@epikür hocam ben 80 ile mülakata kalamamış biri olarak söylüyorum ki haklısın
Kimse şahsi algılamasın ama herkes ne de güzel söylüyor referansım vardı kazandım diye
Peki senden iyi yapanların hakkına girdin mi girmedin mi diye bunun hesabını kendin yapman lazım eğer herkesin vicdanı rahatsa bize diyecek bir şey düşmez
Hocam sen ben biz gibi referansı olmayanlar hakkında da hayırlısı olsun -
@gençişsiz benim anlamadığım şey kazananların yarısından çoğunun herhangi bir yerde memur olması. İşsizliği azaltmak yerine zaten işi olan kişileri işe aldılar. EN basitinden tanıdığım birisi var bir kurumda denetmen. Ve bu sınavı da kazandı kötü bir yer çıkarsa gitmeyeceğini söyledi. Veya 2 avukat arkadaş da kazandı. Düz memur olup kazananları demiyorum bile. Yedek liste de yok. Bu şekilde boş kalan bir sürü yer olacak. Ben ilk 175 kişi içindeydim mülakatımda güzel geçmişti. İnanın anlamıyorum bizler de eksik olan neydi.. kocaman başarısız yazmak yerine en azından mülakat puanı 0 yazsaydı da ondan kazanamadım demek ki deseydim. Ama bu belirsizlik beni geleceğe dair korkutmaya başladı iyice..
-
@asımus hocam o dediğinde bambaşka bir sorun ve cidden can sıkıcı ne diyeyim bilemedim
-
Referans bulmuşsun hak veriyorum diyen arkadaşlara sözüm. Arkadaslar iyi misiniz kendinizde misiniz referansı savunmak haklı bulmak nedir adalet bunun neresindedir. Savunacaksak mülakatın kaldırılmasını savunalım yazılıdan yüksek alan ilk 175 kişinin hakkıdır bu kadroya atanmak. Adalet işte budur.
-
Referans(torpil) olayını bu kadar meşrulaştırmayın.Ayıp denen birşey var.
-
@guy-mağduru Yanlış olduğunu bildiğimiz bir şey herkes veya senden düşük alan biri yapıyor diye bu yapılanlar meşru olmaz ve bir kişi bile refarans ayarlamadıysa onun hakkına girip girmediğini kişinin vicdanına sorması lazım.