29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
-
@ordubalık-valsi teşekkür ederim dostum. Allah'ın izniyle üçüncü mülakat olacak... Dua edelim birbirimize inşallah.. Emeklerimiz zayi olmasın inşallah.
-
Bu arada kaymakamlıga bende girdim ve sonuc sonrası cok zor kendimi toplayip hakimlige basladım
-
@rootofallevil ne oluyor kardeşim ne bu tantana.
-
şayet ösym iptal etmezse dava açacak olan var mı ?
-
Facebook grubuna bakıyorum sayfalarca dilekçe döşeyenler mi dersiniz, her gün yeni bir itirazlık soru bulan mı dersiniz.. Gülme geliyor ya
-
@minikistan çeldirici soru yoktu sadece soruların hazırlanış tarzı sıkıntılı yüzeysel düşünerek yaparsan hiçbir sıkıntı yok
-
@kafdağınınarkası çeldirici soru yoksa bu kadar insan neden tartışıyor dogeu sayısı 85 ustü olanlar icin celdirici olmaz tabi
-
@minikistan ayrıntılı çalışmak insana kolay sorunun altında buzağı arattırır çünkü...
-
@gossen fazla ayrıntıya girdim kendi adıma dogru
-
@mühlet ben göremiyorum facede hangi sayfada oluyor bunlar . Merak ettim
-
@kubra111 çok gereksiz sayfalar burası iyi
-
@klckyahilal yani yanlissa duzeltilsin ,dogru tektir nie bu kadar geriliyolar anlamiyorum
-
burası iyidir yine. ben diyorum en fazla olsun 1 tane iptal ederler. gerisi devam eder. themis'in puan hesaplama aracında sapmaya 3-4 arası bir puan kullanın demişler. 3.5 sapma ile 82.5 oluyor. hadi bakalım gel de üzülme
-
@yvzt aynen öyle
-
@kubra111 bu themis in sayfası var baya kalabalık
-
@hakimikaymakam Amin hak etmişsin artık olur inşallah
-
@klckyahilal Hocam Allah askina surada "siz nasil hakim olacaksiniz" ifadelerine girmeyin. bu en nihayetinde bir sinav. burada 70 dogru yapan insan da en az 85 dogru yapan insan kadar bu meslekte yetkinlik gosterebilir. insanlar fikir olarak da ayrisabilir burada. bir kisi farkli bir sey dusunuyor diye onun yeterliligini sorgulamamalisiniz. kirici ifadeler bunlar. zaten sinirleri bozuk insanlarin. bircok kisi kendini sinirda goruyor.
-
@dzndr nerde themis puan hesaplaması
-
@minikistan face grubunda excel dosyası atmışlar. 2/3 ve 8/7 formülü geçerli. sadece sapma için tahminlerini yazmışlar dosyaya o dikkatimi çekti