29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
@nocomment999 bu sınav 2 yıl hazırlanilacak bir sınav degil zaten bir temeli varmış mevcut dogrusu üzerine eklemek icin minimum 2 ay yeter zaten 2 yıl boyunca baska sınavlara girmistir bilgiler tazeligini korumustur. Kaldı ki yapamayan 5 yıl da geçse yapamaz
-
@mr-aday ne olduysa iyi olmus insallah sonuda güzel olur sizin için
-
@kenan hocam sizin sapma eksi gelmiş neredeyse.
-
@minikistan Allah herkesin gönlüne göre versin.
-
@mr-aday @minikistan İşte o 2 yıl illaki vermli geçmiştir. Sonuçta 1 kere girdiniz ve olayı artık anladınız nelere dikkat etmeniz gerektiğini nasıl tekrar yapmanız gerektiğini anladınız onu kastettim ben
-
@nocomment999 Evet kanunda not aldığım yerler duruyor. Onların ehemmiyeti haliyle artıyor. Üzerine de bol soru çözünce ister istemez pekişiyor.
-
@kenan, içinde söyledi: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
@fc-real-gdp çok saçma standart puan vermiş 2016 da 17 58 77,732 geldi. Gk gy puan vermez diyenler bu farkı anlar
Sapmadan kaç puan geldi?
-
@mr-aday Allah yolunuzu açık eylesin
-
Sizce arkadaşlar baraj kaç olur tahmini ben 59 20 diyorum
-
@eren511 57-21, 58-20 yeterli olur diye düşünüyorum
-
@geliruzmanı07 hocam sanki ortalama yüksek gibi dediginizde olabilir beyanlar doğru ise
-
@geliruzmanı07 inşallah öyle olur da biz garibanlarda seviniriz
-
@eren511 ben bu netlerin gireceğini düşünüyorum 1-2 net aşağısı da sapmayla girer bence. Formu herkes takip ediyor ben bile ediyorsam düşünün artık:) ilk 25-30 kişi arasına 2-3 kişi anca girer şahsi görüşüm böyle.
-
@kenan, içinde söyledi: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
@fc-real-gdp çok saçma standart puan vermiş 2016 da 17 58 77,732 geldi. Gk gy puan vermez diyenler bu farkı anlar
2016 da hangi dersten kaç doğrunuz olduğunu yazabilir misiniz? Standart sapmalı puanınız 77,732 olamaz değil mi? Bu ham puan mi? Ham puan 77,558 yapıyor. Mülakata girdiniz mi?
-
@geliruzmanı07 2016 da 55 24 343. Olmuş bu sene de maşallah herkesin netler yüksek bence kapatmaz o kadar düşük ama insan umutlanıyor iste
-
@geliruzmanı07 bu netlere inş gelir
-
@kafes66 sizce kaç ile kapatir hocam
-
@eren511 bana da 58 22 57 23 gibi geliyor inşallah daha düşük kapatır ama çoğunluğu yapmış yani 1 net bile çok önemli olacak kusuratla kaçırabiliriz
-
Sizce iptal edilir mi bazı sorular arkadaslar
-
@kafes66 hocam ben 59 20 60 20 gibi bekliyorum yüksek mi bekliyorum bilmiyorum ama