2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
-
@merve2655 sorunun aslı nasıldır bilmiyorum ama orada yanlışınız varsa faizle alakalı detaylı hesaplamaya girilmeden ancak sözel cevap verilebilecek en azından bilgi düzeyinizi ölçecek soru gelecektir.
-
@f-hayek hocam yüksek ihtimal hafta hafta giderler artık. Örnegin haftaya diyelim bankacılık acıklanır mülakatı murakıplıktan sonraki hafta olur. Sonraki hafta BDDK uzmanlığı acıklanır mülakatı bankacılıktan sonra olur gibi örnegin
-
@berkering 32 de 8 galiba. Bir de geçen yıl ve bu yıl murakiplikta ilan sayısının %90 i mülakata kaldı.
-
@aroma tek tek ilgilenmezler ama ing. 60a tamamlarlar.
-
@paretowilfredo bankacılığa girdim de kurumun puanlaması çok aşırı kıt olduğuna nazaran iyi gelecegini düşünmüyorum nasip diyelim Hocam ama tecrübe olur kazanamazsam da diyorum ilk klasik hatta ilk kurum tecrübemdi
-
@piko keşke diğer alanlarda da biraz boldan puan verseler
-
@jakuppp iktisat 62 muhasebe 62 hukuk 70 ingilizce 93. Iktisattan daha yüksek muhasebeden daha düşük bekliyodum
-
@maliyeciuzman tamam teşekkürler hocam bakayım
-
@hacettepe gördüğüm kadarıyla puanlama kıtdan ziyade harfi harfine ne hakediyosak o
-
Mülakata kalan arkadaşları tebrik ederim, BDDK murakıplık ikinci mülakatım olacak benim de; detaylara boğan zor kıl tüy sorular değil, konuların özünü anlamış mısınız ona yönelik yine sınava benzer sorular sorulmuştu. Zor bir sınavdan geçildiği için ölçülen bilgi midir, yoksa ifade yeteceğiniz midir, onu da bilemiyorum tabii.
-
@kilcal gecen sene mülakat yaklaşık kac dk sürmüştü hocam bir de ne gibi sorular sorulmustu hatırlıyorsanız bir örnek verebilirmisiniz?
-
E-posta Adresine güvenlik soruşturması göndermişler.bunda arşiv Aras. Formu yok, diğer kurumlarda vardı.
-
Birer hafta arayla mi aciklaniyor arkadaslar bu hafta uzmanligin aciklanma durumu olabilir mi
-
Saat başı sayfayı yeniliyorum
-
@mexsico Al benden de o kadar
-
Mülakatlar bu kadar erken oluyorsa sonuçları da çok geç açıklanmaz heralde
-
Valla arkadaşlar nazar değmesin bddk şimdiye kadar süreci çok iyi yönetti helal olsun
-
Sonuçların açıklandığını duyunca bilgilerimi girdim. Sınava basvuru hakkını kazandınız sınava girmediniz tarzı bi yazı çıktı. Sonra farkettim ki murakıplıl açıklanmış. Bankacılık uzmanlığı açıklanmadığı için böyle bir yazı çıktığını düşünüyorum. Bir sıkıntı var mıdır yoksa?
-
@keynes34 sorun yok dostum henüz sadece murakiplik aciklandi.
-
Dostlar uzmanlık için işittiğim şeyler değişmez ise gelecek haftadan önce beklemeyin. Gelecek hafta hem bankacılık hem bddk gelebilir. Öncelik bankacılık olması daha muhtemel.