2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@eliff umarım öyle olur tek temennimiz bu en kısa zamanda biter önümüze bakarız insAllah
-
@guyadayadayı aminn insallah
-
@paretowilfredo hocam vmy sınavı içinde forumca diğer sosyal medya hesaplarında da etkinlik düzenlenmesi için bi oluşum gerçekleştirmek gerekir dguy ve guy için mülakatlara kalan herkes bundan inanılmaz avantajlı çıkar yoksa 1 kişi 3 sınavı da kazanabilir guyda yedek kontenjanlarının tamamını alması bile guyda sayının tamamlanmamasına sebebiyet verebilir. bu konu çok önemli herkes bu konunun öneminin farkına varmalı vmy sınav ve mülakatının bi an önce tamamlanması için elinden geleni yapmalıdır
-
Sırf mülakatlar için askerliği şubata ertelemeyi düşünen var mı ya da kasımda askere gitmek yerine şubatta gitmek mantıksız mı olur mülakat için ??
-
sınavda tercih ettiğimiz ilde kaçıncı olmuşuz onu öğrenemiyoruz sanırım dimi arkadaşlar?
-
istanbul
-
Bu arada 91 ile istanbulda bende varım
-
@hahamas cimere yazıp öğrenebilirsin
-
balıkesirde 48 kişi kaldı mülakata son 9 kişi aynı puanı almış. mülakat şansı en düşük il oldu.
-
Arkadaşlar kolay gelsin konya benim sadece 81 puanım yazıyor sözlü sınava girmeye hak kazandı mı ? ibaresinde noktalar sizde de öyle mi il tercihim konya idi
-
Başta bu kadar organize olup ta elimizde etkinliği patlatan GELİR İDARESİNE , desteğini hiç eksik etmeyen maddi manevi destek veren @kadem hocaya; ayrıca TERCİHİNİ YAP YÖNETİCİLERİNE BAŞTA @paretowilffredo OLMAK ÜZERE @Antimülakat VE DESTEK VEREN TERCİHİNİ YAP AİLESİNE @istatistikk @lilith @Hamidiye @Mahlaki @toranj @ShankS @emre1910 @Victory-Carleone @no33 @ilanbekleyenbiri @James-Buchanan @desa121215 @rul0kat @bydaler @otuzyılsavaşı @kuşçubaşıeşref ve birçok isimsiz kahramana ... Ayrıca sürecin en başından beri desteğini eksik etmeyen KATALAKSİ YAZARI sayın hocam Cemal ARSLAN'a, RASYO MUHASEBE YAZARI sayın hocam Alican DEVLETOV'a, iktisat hocamız sayın Musa CEYLAN'a, 3Y TİCARET HUKUKU yazarı sayın hocam Serdar İnal IŞIK 'a, MUHASEBAT yazarı sayın hocam İsmail KELEŞ 'e, KAYMAKAM kitabı yazarı sayın Fatih YEL'e, PARETO maliye yazarı sayın Anıl Ulaş GİRGİN 'e , Sayın Salim GÖL hocamıza, KAMU HUKUKU hocamız İlker GENİŞYOL 'a, Business Channel Türk'te bizi davet edip derdimizi dinlemeye çalışan sayın Simge KONUK'a, Kamu Bülteni . com da haberimiz yapıp sesimize ses olan Kenan AKBULUT'a , facebook YÜKSEL BİLGİLİ İKTİSAT NOTLARI grubu yöneticisi Muhammed GÜNDOĞDU Kardeşime ve tüm 4T yayını hocalarına, facebook KPSS A VE KURUM SINAVLARI grubu yöneticisi Gökhan ALTINDAŞ kardeşime ve diğer destek veren yöneticilerine katkılarından dolayı sonsuz şükranlarımı sunuyorum, HER NE KADAR DESTEK OLMAYIP DA TÜM ETKİNLİKLERE KÖSTEK OLAN facebook kpss a grubuna değil ama hastanede olup da desteğini esirgemeyen Neşet ÇALIŞKAN'a , bu uğurda hiçbir zaman desteğini esirgemeyen emektar İİBF li kardeşlerime , teşekkürü bir borç biliyor emeklerinden dolayı kendilerine sonsuz şükranlarımı sunuyorum . Her ne kadar etkiliğimiz patlamış olsada ulaşacağı yerlere ulaştığını düşünüyorum . Biz birlikte hareket ettiğimiz sürece her şeyin üstesinden geleceğimizi düşünüyor , #iibfkadroistiyor etkinliğiyle hız kesmeden yanan bu meşaleyle yolumuza devam edelim diyorum . VİRA BİSMİLLAH DAHA YENİ BAŞLIYORUZ...
-
@t-robert-malthus Asıl biz sana tüm emeklerin için teşekkür ederiz. Allah seni utandırmasın inşallah
-
@t-robert-malthus tercihiniyap olarak her daim burada olduğumuzu ve her türden yapılabilecek her şeyde var olduğumuzu bilmenizi isteriz. Vaktimizi burada da verimli kullanabilmek için elimizden geleni yapmaya çalıştığımızı bilmenizi istiyoruz. Bazen bir yazı, bazen twitter için bir destek ve bazen de sürece müdahil isimlerle irtibat kurarak yaptıklarınıza yol açmak için köprüler atmaya çalışıyoruz. Verdiğiniz destekten ötürü biz teşekkür ederiz.
-
@no33 O emek hepimizin ...
-
@antimülakat bizi be aileden gördüğünüz için asıl ben teşekkür ederim .
-
@t-robert-malthus azmin hırsın uğraşın için asıl ben sana ve sizlere teşekkür ederim . Lakin bizim adımız gizli kalsın yaptığımız ettiğimiz bilinmesin !
-
@mrtsmt bende samsun mulakatta basarilar
-
@alika28 istanbul
-
@ozkan1983 istanbul için whatshap grubu katılmak isteyen katılabilir
-
sakarya burda mı:)