2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@paretowilfredo ustad direkt 200 kisi mi alir yoksa bu sayiyi parca parca mi alirlar
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@modigliani-0 Olursa paylaşacağım dostum Bakanlıktan çıkan kadrolar bunlar. Buna dair üçüncü haberi aldım. Net olarak Bakanlığın talebi bu. Tek engel Külliye'den sayının kırpılarak gelmesi. BDDK'daki gibi sayıya dokunulmadan gelir ilan. Yukarıdan bir kerede almayın gibi bir mudahale gelmezse ilanın böyle gelmesini bekleyebiliriz. Bakalım yeni bilgi olursa paylaşacağım.
-
@paretowilfredo anladimnustad 200 kisi gelirse direkt o sayi gelir
-
@paretowilfredo ustad son sorum icisleri uzman yrd secim evveli yada kpss oncesi gelir mi onceki sayfalarda takip edemedim kusuruma bakma ltfn
-
Arkadaslar neden biz secim onceki oy baskisi yaratamiyoruz.Ogretmenler ilan isterken oy baskisi cok bariz bi sekilde yapabiliyorlar.iktidar icin onemli bi secim bu ne kadar mahalli idare secimi olsada Ankara İstanbul yarisin cetin gececegi yerler yani kaybettigi takdirde iktidardaki kan kaybini gozler onune serecek guven kaybi yaratacak yerler ve bunun farkindalar.biz iibf liler olarak yine para toplasak yine basin aciklamasi yapsak(lutfen cuma gunkunden fazla katilimmi olsun) yine gazeteye ilan versek twitterda etkinlik yapsak ama bu kez oy baskisini isin icine soksak olmaz mi? Ki ogretmenler atama yoksa oy yok diye tag acmisliklari bile varken.Arkadaslar biseyler yapalim karsidan izlemeyelim bizi bizden baska kurtaricak kimse yok.Hic biseydende korkmayin nolur kimse size bisey demez hakkiniz olani isterken.Allah yardimcimiz olsun
-
kardeşim dediklerin doğru yalnız bunları facebook gibi daha çok ses getirecek ortamlarda da paylaşmak gerek
-
@yamanoglan Buna dair bir yorum yapmadım zaten. Bakalım netleşirse paylaşacağım dostum.
-
sayı kırpılarak gelebilir muhtemelen belli deolmaz ama 200 gelse ilaç gibi olur camiaya lakin 100 de güzel bir sayıdır daha altına düşmezse inşallah seçime kadar gelebilir gibi aklıma geliyor sanki
-
@modigliani-0 e paylasalim hocam insanlar cok umarsiz adamlar kac aydir basin aciklamasi yapicaz dedi 100 kisi bile gelmemis ayiptir ya valla ogretmenlere dicek hic biseyimiz yok adamlar neler yapio hakediyorlar sadece ders calisarak olmuyo bu isler bakalim ne zaman anlicak bizim iibf camiasi
-
@paretowilfredo eyvallah ustad... sagolasin
-
@paretowilfredo Üstat bir ışık var mı ufukta? Maliyenın herhangi bir kadrosuyla alakalı veya yüz güldürecek diğer bakanlık ilanları.
-
@mhd Yapılanma açıklanmadı dostum henüz. O vakte değin beklemiyorum açıkçası.
-
artık bir şeyler olsun ne olur ya. şu yılı da işsiz bitirmeyelim. bıktım artık istemsiz yere işe girenlere hasetlenir oldum. ama belirtiyorum "istemsiz yere". bu yazdığım küçümsemek falan da değil ama net olarak , tırnağımız etmeyecek insanlar nerelerde işlere giriyor ne maaşlar alıyor, biz kitap defter arasında alınacağımız belli bile değilken harıl harıl ders çalışıp dirsek çürütüyoruz. özel sektör de yüzümüze bakmıyor. her hafta işsizlikten ağlamaktan bıktım artık.
kul sıkışmayınca hızır yetişmez diyorlar hep de , sıkışa sıkışa eridik artık. -
@paretowilfredo yapılanma ne zman olur
-
@zenginmemur Bakan Bey de dile getirdi dostum. Seçim sonrası görünüyor.
-
@paretowilfredo Hocam yapılanmanın VMY ve diğer kadrolar için etki edeceğine ben de inanıyorum. Ancak bunların yapılanma yapabileceğine inanmıyorum. Her gelen bakan farklı maliye yapısı için uğraşıyor. Milli Eğitim gibi.
Hocam bir de mülakat tarihleri yapılanmanın bittiği anlamına geliyor mu yoksa baskı sonucu mu açıklandı. -
@mhd Yapılanmanın bitmesi ile alakalı dostum. Bakan Bey dile getirmeye başladı yapılanma sürecine dair gelişmeleri. Nisan ayını işaret etti. Çalışmalar tamamlandı ve peşinden Vmy lerin Vm geçiş kararnamesi çıktı, mülakat tarihleri açıklandı.
-
@paretowilfredo nasıl bir yapılanma olacakmış peki?
-
@ekeblad Buna dair detaylara değinmeyeceğimi söylemiştim dostum. Girmeyeceğim detaya yeniden. Ana başlıklardan zaman zaman bahsettim. Eski iletilerimde görebilirsiniz.
-
@paretowilfredo Deginde yine bi kendini bilmez gelip yapilanma yok hebele hubele desin bir sey biliyomus gibi yada bir digeri gelsin kendi ruyasini bilgiymis gibi aktarip yalanlasin hemen :)) dertsiz basina dert mi ariyosun ustat?!!!