28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
@can muhtemelen 20.04.1991 sonrasın başvurabilir olur
-
@merasim34 28 Nisan pardon
-
Gecen sene 170 kisi kalacakti mulakata.62 kisi baraji gecti ve 17 kisi ise alindi..
Simdi kac kisi alinacak muamma su an -
@can Geçen alım 90 ve sonrası içindi. 2018 alım olmadı daha doğrusu 2019 yılına kaydı muhtemel 92 sonrası olacak ama 91 de olabilir.
-
soru sayısı nedir ve kaç dakika sınav. ingilizceyi boş bıraksak veya sallasak olumsuz bir durum olur mu. hedefim gişe görevlisi olmak.
-
Sınav konuları hkkında bilgi sahibi olan arkadaşımız var mıdır?
-
@yabgu gecen sene hukuk iktisat ortakti ve maliye muhasebe secmeliydi..muhasebe basitti secenler icin..ama maliye dehset zordu maliye gibi degildi..klasik kpss a tarzinda sorulardi..sabah oturumu matematik ve ingilizceydi zordu..zordan ziyade uzundu vakit aldi..matematik yetismedi cogu kisinin..sekilli sorulardi..ingilizce yds gibi ..
-
Kac kisi istihdam edilecek en azindan istedikleri sayi kac onu bir ogrensek..40 kisi ise ugrasmanin mantigi yok kendimce.7000 kisi basvurmustu gecen sene..
-
@suigeneris1876 kardeşim teşekkür ederim .
-
@yabgu rica ederim
-
yds si 60 civarı olan kişi barajı geçebilir mi arkadaşlar acaba? T
eşekkürler şimdiden. -
@müzdarip93 teşekkür ederim
-
@bluephantom bilgilendirme için teşekkür ederim. Peki İngilizceye nasıl çalışılmalı banka terimleri filan mı olur
-
Şu yaş sınırlarına gıcığım ya. Sanki çok alım yapıyorlarmış gibi. Optik form doldurarak yaşlandık.
-
ingilizcem sıfır benim gibi arkadaşlarda mutlaka vardır , merak ettiğim alan ve gk gy den iyi bir puan alsak acaba başka kadrolar için çağırırlar mı.En son yaptıkları sınavda sanırım çok az sayıda kazanan olmuş.
-
Dostum, İngilizce soruları gerçekten kaliteli ve ölçücü olmakla birlikte yds 60 alan birisinin barajı geçmek noktasında zorlanacağını sanmıyorum lakin, arkadaşların da değindiği gibi Gy + İngilizcenin tek bir oturumda olmasından ötürü matematikte zaman kaybeden ve İngilizceyi yetiştiremeyen çok oluyor. Ben 2017 yılında sınavı kazanmış biri olarak öncelikle matematikten basit ve hızlı şekilde yapılacak soruların aradan çıkarılmasını; sonrasında İngilizcenin tamamlanarak tekrar matematiğe dönülmesinin iyi bir yol olacağına inanıyorum; bu şekilde yaparak başarılı olmuştum.
-
Arkadaşlar tek tek okumadım da. 28 nisan 1991 ve sonra doganlar mi basvurabilir?
-
@ekonometrisyen O sınavı yapan üniversiteye bağlı olarak değişiyor. Son sınavda genel olarak sorular geldi. Finans ağırlıklı değildi. @Semihylc Yüksek yapmanız ve tabiki il puanlarıyla kıyaslanarak görece iyi olmanız durumunda çağırabilirler. @872 2017 yılı sınavı için 90'lılar ve yukarısı çağırıldı. Bu yıl muhtemelen 92'liler çağırılacak. Ancak bir ihtimal 91 olabilir. 25'inde ilan zaten görünecek.
-
@Leightbau teşekkür ederim cevabınız için.
-
@bluephantom hocam 2018de sinav yapilmisti sanki. 90 dogumlular da basvurabiliyordu. Ya da ben mi yanlis hatrliyorum.