10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@kaimoğlan abim böbrek yetmezliği yaşadı bu yüzden böbrekleri iflas etti ve uzun süre diyalize mahkum yaşadı. Çok şükür ki uygun bir donör bulundu ve nakil oldu. Annem de yakın zamana kadar meme kanseri tedavisi gördü ve yine çok şükür ki sağlığına kavuştu. Allah kimseye yaşatmasın bu acıları ve kimse kimseyi bilmeden yargılamasın.
Ya ben hadi neyse guy olanı il göç kazananı falan geçtim de eğer gerçekse dguy kazanan kişi ya da kişilerin başvurmasını anlamış değilim. Bu neyin hırsı bu neyin intikamı amaç ne? Benim tüm öfkem buna sırf bilerek girmeyeceği sınavlara başvuranların yaşamlarında mutlu olmalarını istemiyorum tamam mı!? -
Tüm bu adaletsizliklerden kurtulmanın tek bir yolu var: A grubunun merkezi atamayla yapılması. 2 yıllık alımlar tek seferde yapılacak, herkes maksimum bir kadroyu işgal edecek. Mülakat gibi liyakat düşmanı yöntemlerden kurtulmuş olacağız
Koca bir hayal bu ama bu olmadığı sürece adaletsizlikler olmaya devam edecek.
-
@urfaspor63 tabiki hocam sevdikleriyle sınanmak ne demek Allah düşmanın başına vermesin. O arkadaşımızda yaptığının yanlış olduğunu anlamıştır yada anlayacaktır elbet. Ben teşekkür ederim sağduyulu mesajlarınız için.
-
@aroma dguydan 7 kimi başvurmuş .
-
@rootofallevil güzel kardeşim benim sen bunları yaşanmışsın ben seni tanımam etmem gerçekden çok üzüldüm senin adına. Bunları yaşadığın halde insanların sevdikleri ile sınanmasını istiyorsun sözün her kime olursa olsun ben sana cevap bile vermezdim . Ama duygularını paylaşmak istedim. Benim arkadaşım şuan bir ilçede kaymakam bu ilana başvurmuş neden başvurdun birader dedim. Bana söylediğini aynen aktarıyorum.Diyor ki burda doğru düzgün insan yok kaba saba adamlar , sosyal hayatımız yok makamın var makam araban var masan var emrinin altında çalışan adam var ama diyor sosyal hayatın yok anlattı mantıklı geldi şimdi bu adam kaymakam ama SGK başvurdu diye Beddua mı edeyim. Bu tamamen vicdanı bir durum başvurup vurmaması onun için gerek yok. Ben senin atanman için çok dua edecem abine annede çok geçmiş olsun her şeyin en güzeli senin için olsun.
-
@grundig Guy olursun başvurursun, İlgöçte çalışırsın başvurursun. Ancak Dguy olup neden başvurur ki insan ? Vallahi aklım almıyor yahu. Tam puan alan birisi de BDDK ve İlgöç aynı güne geldiği halde ikisine de başvurmuş zamanında. Yahu neden ? Mantıklı bir açıklaması var mı bunun ? Bakın bu sınavların hiçbirine başvurmadım, beni etkilemiyor ama sorgulamadan edemiyorum ve benim aklım almıyor.
-
@baelish bilemiyorum hocam . Ankara’yı beğenmiyorlar sanırım. Galiba dguya başvururken bunu düşünmemiş arkadaşlar o zamanda başkalarının hakkını yemişler. Şu anda böyle davranmalarına şaşırmamak lazım aslında.
-
Bu kurumun sınav + mülakat yapması daha hakkaniyetli olurdu bence. Sistemin bir şekilde değişmesi lazım halen.
-
@urfaspor63 teşekkür ederim Allah razı olsun. Aslında bir işim var daha üst göstergeli uzmanlıklar için uğraşıyorum. 1 yıl daha çabalarım sonuç vermezse süreçten tamamen çekileceğim
-
Kaymakam olup SGK ya başvuran kişi doğruysa şahsen ben dükkanı kapatıyorum hayırlı işler. Yarışmacı arkadaşlara başarılar
-
@ismlcinn isim verip ifşaa etmeye gerek yok . Ama herkesin bir zaruri durumu olabiliyor hiç bir şey dışardan gözüktügü gibi olmuyor. Dükkanı kapatma kira ödemeye devam et yani çalışın inşallah güzel günler bizleri bekliyordur.
-
@rootofallevil biz ne yapalım hocam 2 senedir ailemizin eline bakıyoruz. Beddua etmek yerine bizim gibi şükür edin göreceksiniz olmayacak işlerinizde olur.
-
Mülakatına gitmeyeceği halde yazanları Allah'a havale ediyorum. Gözünüzü toprak doyursun.
-
Bu başlıkdaki son entryime Mevlana celaleddin ruminin sözüyle veda etmek istiyorum.
Her şey üstüne gelip, seni dayanamayacağın bir noktaya getirdiğinde, sakın vazgeçme! İşte orası kaderinin değişeceği noktadır! Hepiniz sağlıcakla kalın Allahaısmarladık. -
@urfaspor63 üstad tabiki de özel sebep olabilir fakat sosyal hayatın sıkıcılığından ve keyfiyetsizliginden şikayet etmek çokta özele girmez. Bunu ben bir şekilde yediririm ancak 85.32 ile listeye giremeyen adam ne yapsın. Empati üstad empati. İnşallah hepimiz güzel yerlere gelirde bu günleri unutmayız
-
@rootofallevil Size katılmakla birlikte kötü dileklerinizin size dönmemesini temenni ediyorum. İnsan hayatı bu. Kıymetli ailenize de Allah şifalar versin tekrar yaşatmasın.
-
@urfaspor63 hocam neden başvurdu filan diye eleştirmek için yazmıyorum, Kaymakam Bey muhtemelen mülakatta elenecek, mülakattı geçse İçişleri bakanlığı muvafakat vermeyecek, bakanlığa dava açsa davayı kazanamaz. Kaymakam Bey istifa ederse hem kendisi hem de devlet için en faydalı kararı vermiş olur bence selamlar.
-
@grundig bilemiyorum akıl tutulması mi yaşıyorlar acaba! !
-
@timuçin 2016 kazandı ama yapamıyor pek işleyişi bilmiyorum ama SGK başvurduğunu görünce yazmak istedim bu başlığa istifa etmesi herkes için en mantıklı karar olur. Türkiyenin göbeğinde ankarada yaşarken şuan doğuda bir ilçede umarım en doğru kararı verir
-
Yok yav o kaymakam degil eti kaymaklimdir. Yani kaymakam olanda basvurduysa artik samba dijambe diyip mobesenin karsisina gecip marabaa televoleee hahahahaha diye el sallayalim butun iibf'liler olarak. Kafayi yedirtir cunku.