28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
Güzel haber zaten duyum olarak dershane hocam demişti ve paylaşmıştım banka duyumlarında şükür bu ilansızlık döneminde geldi 2017 çok zordu mat ve özellikle maliye aşırı zor gelmişti bana hakkımızda hayırlısı olsun biz elimizden geleni yapalım da
-
@north-remembers hocam 26 aralik 2017de gelmis ilan. 2018 martta yapilmis. Simdi gelecek olan ilanda dogum yili 91 mi olur 92 mi sizce?
-
@872 hocam inşallah 91 olur diyorum çünkü girecek olan ve hazırlanan arkadaşlarım da var ben 94 lüyüm bu yaş sınırını oldum olası saçma buluyorum ️
-
@872 2017'de yapıldı. Süreç 2018'e uzadı. Ben mülakattan elenenlerden olduğum için gayet iyi biliyorum. Ben de 91'liyim. 91'lilerin alınmasını ben de çok istiyorum fakat pek ümidim yok gibi.
-
@north-remembers tamamdır hocam teşekkürler.
-
@bluephantom teşekkürler hocam.
-
@bluephantom 28.04.1991 ve sonrasında doğanlar sınava başvurabilecek.
-
@can 28 sanırım
-
İngilizce olmadan olmaz mı?
-
@872 Rica ederim hocam. @borcdeflasyonu O zaman iyi gerçekten.
-
@bluephantom sinav 2018 yilinin mart ayinda yapildi hocam. Basvurularda ocak ayi ile subat ayai arasindaydu. Biraz once mailime bakim sinav sonucuma orada yaziyor sinav tarihi.
-
@friedman98 Hocam merhabalar. Birkaç sorum olacak:
- Müf. Yrd. için İstanbul'da çalışma ve rotasyon durumu nasıl ?
- İç kontrolörlük mü yoksa gelir uzm. yrd. mı ?
- İç kontrolörlükte rotasyon var mı ?
-
Şu güncel mi acaba? https://webservis.vakifbank.com.tr/sinav/Brosur.aspx
Genel yetenek kısmında paragraf, geometri/analitik geometri vs çıkıyor mu? -
Mulakat.hakki kazanip girmemek nasil.bir sonuc doguruyor arkadaslar gecen sinavlarda ?
-
@semihylc İngilizce hariç yarısını yapan çoğu kişiyi mülakata çağırdılar uzman yardımcılığı icin baya arkadasım girdi ama dediğim gibi çoğu kişiyi herkesi değil
-
@ryan sadece alandan iyi mi yapanları mı ? Genel yetenek için de mi en az yarısı yapmak şart :)?
-
@ücüncütekil evet İngilizce hariç hepsinden en az yarısı ama bunu yapınca kesin çağırırlar diye bisi demiyorum ama benim arkadaşlarımdan gözlediğim bu oldu
-
@ryan genel yetenek en az 65 diyor.
-
Arkadaşlar öncelikle sınava girecek herkese başarılar.Geçen sene ben de VakıfBank'ın sınavına girmiştim.İngilizce barajı %70'di ve barajı geçememiştim.Ancak aldığım duyumlara göre İngilizce barajını geçemeyen alanı iyi yaparsa Uzman olarak mülakata davet ediliyor.Geçen sene benden daha düşük puan arkadaşım uzmanlık mülakatına davet edildi ben edilmedim.İnsan Kaynaklarını aradım ve bunun nedenini sordum.Bana verdiği cevap ise 'başka illerden gelenler İstanbul'da hayat pahalılığını görünce işini bırakıp gidiyor' dedi.Yani demek istediğim ikametgah bu durumda önem arz ediyor.Bana saçma gelen bir anlayış sonuçta bankaların uzmanları az ücret almıyor yani İstanbul'da olsa da geçinilebilir.Demem o ki ikametgah mağduru olmayın.
-
Genel yetenek kısmını Ales'le kıyaslarsanız acaba zorluk kolaylık bakımından nasıl bir yorumda bulunabiliriz ? Ales EA 80, Sözel 90, Sayısal 75 civarında olan birisi, bu sınavın genel yetenek kısmından endişe etmeli midir ?