İdari hakimlik sınavı mülakat süreci
-
Heves falan hiç bir şey kalmadı neydi bu süreç böyle
-
Evet gelişmeler hakkında son duyumları alalım. Yok mu haber?
-
@mr-aday, içinde söyledi: İdari hakimlik sınavı mülakat süreci
Evet gelişmeler hakkında son duyumları alalım. Yok mu haber?
Uzun zamandır 23 Temmuz yazanlar var diger forumda bakalim
-
@sikilaccisamatha aynen hocam kesin diye diye bir gün kesin olacak ya hayırlısı. Bakan bey yarın der inşallah. Bu arada orda gerçekten hastanelik vakalar var. Hayretle okuyorum:)
-
Sırf bu bekleme süreci bile bu sınavdan soğutur insanı. Yazılıyı kazanmak kolaymış gibi bir de mülakat bekleniyor. Allah kazananın da hazırlananın da yardımcısı olsun.
-
@geliruzmanı07 sallıyorlar hocam ama her an olabilir artık süreç çok uzadı
-
@mr-aday Sınava hazırlan, sınava gir, mülakatı bekle, mülakat sonucunu bekle.. Nerdeyse bir yıl, kazanamazsan kayıp bir yıl...
-
Bugün umut var mı arkadaşlar yada artık bu hafta kesin açıklanır mı ne dersiniz,iyice yıprandık gerçekten sabır felan kalmadı ya
-
@hukukcuuu dua ediyoruz sadece. Yaprak kımıldamıyor maalesef..
Allah herkese sabır versin. Olumlu yada olumsuz hepimizin tek istediği sadece sonucu öğrenip önüne bakabilmek..
Allah yardımcımız olsun hepimizin...
Dua edelim bu zor zamanlar için..
-
@Mehmetemir Allah razı olsun.Mesajlarınızı okuyorum hep çok güzel yazıyorsunuz içimizi ferahlatıyor birazda olsa.Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah biran önce bu belirsizlikten kurtuluruz
-
Arkadaşlar pgmdeki hakim bir tanıdığımız cumaya kadar açıklanacak dedi. Tabi ki takdir her zaman bakan beyin. İnşallah sıkıntı olmadan açıklanır.
-
@çıkmadıkcandan inşallah hocam
-
@çıkmadıkcandan İnşallah bu hafta açıklanır artık hayırlısı ile
-
@çıkmadıkcandan benim duyduğum bayram öncesi. İnşallah uzamaz o kadar
-
Arkadaşlar merhaba herkese, şuan için erken biliyorum ama teslim edilecek belgeler nelerdi önceki yıllardan hatırlayan var mı?
-
@numerusclauses sağlık kurulu raporu ve onaylı diploma örneği.
-
Açıkçası önümüzdeki hafta ile bayram öncesine kadarki olan aralıkta gelebilecek bir sonuç, belge teslimi sürecinin kesintisizce, fazla uzamadan gerçekleşmesinin önüne geçer. Bu nedenle bu cuma sonuçların açıklanması ve önümüzdeki hafta içinde de belge teslimi sürecinin başlatılıp bayram öncesi tamamlanması, şu aşamada en makulü. Olur da bu cuma da gelmezse, bu iş bayram sonrasına kalacaktır. Ben geçtiğimiz cuma açıklanmadığı için ağustosu kesinlikle göreceğimizi düşünüyordum fakat belge teslim süreciyle ilgili kısım, bu cumaya kadar sonuçları görebileceğimize dair bana umut verdi.
Duyumların yoğunlaştığı aralıkları da bence hiç önemsemeyin. Bakanlıkta, tepedeki birkaç isim dışında kimsenin bir şey bildiği yok ve onlar da süreci en başından bu yana olabildiği kadar sıkı tutuyorlar. Açıklamanın birkaç saat öncesine kadar yine kimsenin haberi olmayacaktır. Bu nedenle "duyum aldım daha sürecek, şu güne kadar açıklanmayacak vs" şeklindeki yazılarla şu an için canınızı sıkmayın. Bu cumaya kadar yine umutları diri tutmaya devam edebiliriz. Ama artık cuma da gelmezse ağustosu yarılarız arkadaşlar.
Hepinize kolaylıklar diliyorum. -
@çıkmadıkcandan Cumaya kadar olunca, Perşembe yani bugün son gün oluyor o zaman . Murat hocanın grubunda bir beyefendi perşembe diyor bakalım. İnşallah bu yorucu süreç bir an evvel hayırlı bir şekilde sona erer.
-
@geliruzmanı07 bugünde ses seda yok
-
acaba işkur, insan hakları, botaş, ne bileyim enerji bakanlığı falan hakimlik sonuçlarını mı bekliyor çünkü onların da mülakatları aylardır açıklanmıyor