İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@artıkolsun size mesaj attım hocam bakabilir misiniz
-
Arkadaşlar merhaba Kazanan kişilerin Göç İdaresine gönderecekleri belgelerle ilgili bir şey kafama takıldı. Mal bildirimi formunda kurumu,görevi ve sicil no kısmına ne yazmamız gerekiyor. Bir de kamu etik sözleşmesinde belgenin altında birimi kısmına ne yazıcaz. Bilginiz var mı acaba
-
@gfdsgsda kardeşim hayırlı olsun mülakat hakkında biraz bilgi verebilirmisin malum biraz heyacanlıyızda
-
@aroma Üstad SGK denetmenliği için daha önce sormuştum. Genel olarak mülakat ve ders çalışma üzerine bilgi verirseniz çok makbule geçer.
-
Arkadaşlar eğer yüksek lisans yapacak olursam kurum kazandığım okulun olduğu ile atama gerçekleştirir mi
-
@Mrtsnr hayır yapmaz.
-
@Ertuğrul-Bey teşekkürlee
-
@Nasippp hocam günde 2 ders çalışırdım genelde ve konu çalışmalarımı öğleden önce halledip ardından sorularını çözerdim ve öğleden sonra diğer derse aynı sekilde çalışırdım. Planım erken biterse geçmiş derselere konulara dair sorular çözerdim. Tabiki çalışma şekli ve şartları kişiden kişiye mutlaka farkedecektir ancak bence en önemli husus sabah erken uyanmak bu süreçte yol aldırıyor bizlere. Mülakat kısmı ise : tüyo soru cevap şeklindeki kaynağı kullandim genelde güncellemeler yaparak yıllarca kullandım bunu
.Hangi kurum için sinava/mülakata gireceksem o kurumun mevzuatı işleyişi yapılanması hakkında genel bilgilere sahip olmaya çalışıyordum. Esasen ortalamada herkesin kullandığı kaynakları kullandim ve çalıştım diyebiliriz. Sürecimizin ana temeli sabretmek sanrım ders calismak en kolay kısmı oldu zamanla .Bu sebeple size de bu süreçte an emeğinize saygı ve anlayisla yaklasan insanalarin yanınızda olmasini dilerim .Allah sabırve güç versin . Kolaylıklar diliyorum dostum. -
@aroma teşekkürler üstad inşallah bir gün rabbim kapılarını bana açar.🤲
-
@aroma hocam kaç gündür sorun yaşıyorum bu sabah erken kalkmayi bir türlü yapamıyorum siz nasıl yaptınız ?? Kacta ders başına oturuyordunuz
-
@aroma ve hocam günde kaç saat çalıştınız ? Kusura bakmayın fazla sordum biraz
-
@Su28A hocam başlığını bunlarla meşgul etmeyelim derim size mesaj olarak yazayım.
-
Son ilk göç mulakatini kazanan bir arkadaş mesaj yoluyla bana dönüş yapabilir mi
-
Arkadaşlar feragatle ilgili herhangi bir haber alan var mı ??
-
@Arrow suanlik bir haber yok bir iletişim köpüklü var genel müdürlükle asillerin şehirleri belli olunca kıpırdanma olur evrak teslim etmeyen veya ise baslamayanlar olursa
-
-
Bu 30 Kasım 2019 da yapılan yazılı sınavın başlığı değil mi eğer o ise a kitapçığı cevap anahtarı var mıdır deneme gibi çözecem de hem kpss hem yazılı sınavlar hem mülakatlara yönelik çalışıyorum
-
Şu ana kadar açıklanan ilanlardan görebildiğim kadarı ile asil listeden 2 kişi ile 1. Ve 5. Yedek başka kurumları kazanmış(içişleri kontrolör ve dernek dahil) geçen sene ki gibi guy olmadığı için biraz daha yavaş ilerliyor
-
@Mrtsnr 32.asil de başka bir kuruma atandı hocam
-
@Arrow asil listeden 2 kişi derken o da arasındaydı