9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@kılıçlar Tabiki. 82 ile geldi
-
@whshw teşekkürler 1 soruda geçmiyor kafa karıştırdı
-
Özellikle Türkiye ekonomisi ve insan hakları duman gibi elinizle tutmaya çalıştıkça kaçıp gidiyor. Sadece bende mi böyle merak ediyorum?
-
@dzndr bende öyle çalışıyorum 1 gün sonra sanki hiç çalışmamış gibi oluyorum
-
-
Arkadaşlar merhaba. Elinde bu sene yapılan Mahalli İdareler Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınav Soruları olan var mı? Bizim sınavda aynı veya benzer sorular gelebilir, bakmakta fayda var.
-
@Aslan-Reyiz hocam senin arşivde yok mu mahalli idareler görevde yükselme soruları?
-
Merhabalar arkadaşlar sınavda herkese şimdiden başarılar diyorum bu zor dönemde herkesin gönlünden geçeni versin allah , kısa da bir sorum olcak geçen sene makro soruları konu itibariyle nerelerden geldi giren arkadaşların bilgisini bekliyorum iyi günler
-
@gencbiraday 2 tane IS LM 2 tane GSYİH 1 Tane ödemeler dengesi 1 Tane paranin miktar teorisi 1 tane enflasyonun maliyetleri
İşsizlik enflasyon GSYİH 3 lüsüne iyi çalışmak gerekiyor geçmiş yıllarda en çok onlar çıkmış -
Son hafta en çok sorulan konulara yoğunlaşın arkadaşlar piyasalar üretici ve tüketici teorisi makro dan da gsyih enflasyon işsizlik 12 de 6 soru burdan gelir en az
-
@hizmetli maalesef hocam
-
Arkadaslar yakın eğitimdeki online denemeye giremiyorum . Aynı sıkıntıyı yaşayan var mı ? Yoğunluktan mı oldu acaba ?
-
@fatos_ aynen bende giremedim
-
@Hukuksever son 50 dk girebilsek bari . Sonradan katılabiliyor muyduk acaba ?
-
@fatos_ herkes sınavda galiba
-
@Hukuksever @fatos_ deneme gün boyu erişime açık kalacakmış, şu an biraz yoğunluk var ama ilerleyen saatlerde girişte sıkıntı olacağını sanmıyorum. İnstagram sayfalarında destek mail adresi vermişler, isterseniz site yönetimine mail yoluyla ulaşıp destek talep edebilirsiniz.
-
Türkiye ekonomisinde güncel veri sıralamsı olarak neleri bilmeliyiz elinde veri olan var mı bunla ilgili
-
@mülki ben sınava girdim
-
Yakın eğimin tg deneme 1. si aramızda ise bizimle netini paylaşabilir mi?
-
Ben 85 - 15 yaptım, ancak yaptıklarımın çoğundan tam emin değildim. Bence kolay bir sınav değil.