9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@Hayaller71 benim yuksek kapatsin diye bir istegim yok sadece ben yuksek kapatacagini dusunuyorum encok kim emek verdiyse kim hak ediyorsa o kazansın yuksek kapatırsa rahatlamayacağım merak etme
-
2020 de sınav olacak mı acaba tekrar?
-
@399mia sen sataşma arıyorsun sana kolay gelsin bi farkımız olsun.
-
@katipcelebi1234 biraz sanki bazı kaymakamlık kitapları yayınlarının piyasası buradan dönüyor. Muhabbet genelde şöyle - 85 aldım - aaa çok iyi hangii yayından çalıştın?
kimsenin günahını almak istemem ama çok uçanlar var abi:) belki de benim önyargımdır -
@mettin86 bana cevap veren sizsiniz sataşma arasam bu üslup ile konuşmam. Hadi selametle
-
@teta iyi net yapan arkadaşlarımız kesinlikle vardır fakat geçen seneki sınav ile hemen hemen eş değer düzeydeydi bu seneki sınav. Yayınevleri konusunda katılıyorum sana bir sonraki sınavda insanlar kaynaklarını değiştirme yolunu tercih etmeliler bence özellikle mevzuat ağırlıklı çalışılması gerektiğini gösterdi bu sınav herkese.
-
@ank3435 hocam itirazı yaptınız mı?
-
Ben soru iptalleri hariç 70.00 net yaptım , monopol ve KOP iptal edilirse 70,6 puanım olacak. Ben 105-106 ve 107. dönemde mülakata kaldım. Bu sınavda Türkçe ayağıma takıldı maalesef. Ben yüksek yapamadığım için kusuru elbette kendimde arıyorum,ben düşük yaptım diye çoğunluk düşük yapacak değil ya.Ama şuna inanıyorum, geçen sene bu sınavı 376 kişi kazandı. Bu memleket bu sınavda kontenjanı dolduramadı.Bu sınav geçen seneden açıkça daha zordu ve sorular düşürücüydü.Sorular amacına ulaştı.Ben 70.00 ile kapatacağını düşünüyorum,80 net yapsaydım da düşüncem bu olurdu. Geçen sene 70,75 net ile forumdaki listede 100 lerdeydim , sınavı 289. olarak kazandım. Şimdiki durumumun geçen seneden farkı yok. Eğer büyük yanılgı içinde değilsem ve hakikaten herkes topla tüfekle bu sınava saldırmadıysa 70.00 ile kapatacaktır. Ben haklı çıkarsam kendi adıma,yanılırsam devletim adına sevinirim.Hayırlısı olsun.
-
@Atabey_06 ben 1 kisiden 92 duydum ama bilemiyorum sallıyor olabilir
-
Kpss den dereceliler (ilk yüz) 80 civarında kalmışlar. Ben istanbul siyasaldan ve iktisattan 80 üstü duymadım şuana kadar . 75 ile kapatacak diyenler 80 ustu 200 - 250 kisiyi nereden bulacak cidden cok merak ediyorum.
70 ile 75 arasında yığılma var 71 72 makul bir beklenti ama gerisi manipulasyon ve trol. İçiniz ferah olsun dostlar. -
@Hayaller71 iyi dedin valla
-
Monopol itiraz eden oldumu arkadaslar
-
@moonlight çok şükür mantıklı yorum da geliyor arada sırada
-
@siyasalllı kardeşim kpss de ben ilk 50 çoğu sıralamam ben 74.5 net yaptım ve bu sınava çalıştım tamam Türkçe 6 7 yanlış düşürmüş olabilir ama ben sınavda çöz2rkende çok zorlandım bende şaştım kaldım bukadar yüksek netlere inan
-
@katipcelebi1234 kesinlikle haklısın. İyi net yapan arkadaşlarımız illaki vardır da ekseriyetin emin olmadıkları bazı sorular da doğru yapmışımdır bence ya diyerek iyimser bir tavırla netini hesapladığı kanaatindeyim Bu mecrada biraz da birbirimizin psıkolojisinin kurbanı oluyoruz.
-
@Willsmithh
Geçen sene sınavda 24.Oldum. KPSS eski sınavlarında ilk 10'a girmişliğim var. Bu sınava da hazırlandım ama maalesef Türkçe mahvetti ve 6 yanlış yaparak 76,25 net yapabildim. Sınav esnasında çok zorlandım.
Kim ne derse desin Türkçe, Tr Ekonomisi, Insan Haklari ve İktisat geçen seneden daha zordu. Anayasa Hukuku, Idare Hukuku, Tarih geçen sene gibiydi. Yanı sınav kesinlikle daha zordu ve bu sınavda bir sürü 80 net üstü yapan var. Ben Anlamadım. Yapanlarında canı gönülden tebrik ediyorum. Umarım 70lerde kapatır ve tüm herkes sevinir.
Bu arada çevremde bu sınavı en az 1 kez kazanmış 10 arkadaşım var ve 77den fazla yapanı duymadım. Hayırlisi -
@Daywalkers hocam bunun bana göre en önemli sebebi geçen yıl dguy sınavından hatta yakın tarihli guy sınavı da olması lazım Bi çok kişi dölündü bu yıl ilan gelmediği için bu sınava bölünmeden çalışan sayısı arttı taban puanı ne kdr etiler görücez umarım geçen yıl ki gibi 70le kapar
-
@Daywalkers valla benim ilk girişim kpss temelim vardı hayvan gibi çalıştım kpss sonrası günde 7 8 saat eşşek gibi 3 ay sadece bu sınava özel çalıştım hafızam genelde beni yanıltmaz tahmini 74 alıyorum. Geçen senenin çıkmış soruları bu seneden kesinlikle daha kolaydı katılıyorum sana. Benim forumdaki puanlar kafamı karıştırdı. 80 inin üzerine çıkan baya var foruma göre :))
-
80lerde net yapıp forum üyesi olduğu halde paylaşmayanlar var. Keşke ben de onlar gibi yapıp paylaşmasaymışım. Trol olduk yalancı olduk reklamcı olduk... Allah herkesin gönlüne göre versin. Burası da dahil olmak üzere çeşitli platformlarda insanları kandıranlara da bu mesleği nasip etmesin. Selametle..
-
@Atabey_06 Yok kardeşim sıkıntımız.Sadece forumdaki dostlarımızın iletilerine bakınca ufak tefek hatalarla sınırda kalabilecek arkadaşlar var,cidden emek veren arkadaşlar.Netin iyi Allah mülakatı geçmeti,vatana hizmet etmeyi nasip etsin sana.Malum değişik bir sınav,enterasan sorular falan,insanlar gergi.Sadece bu gerginliklerini forumda fikir teatisi ile atmaya çalışırken,bu tür bir soru tuhaf geldi sadece.Selametle..Allah'a emanet ol