9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@amirim çok teşekkür ederiz ilgilendiniz ve bildiklerinizi bizlerle paylaştınız . 400ün dolmaması çok iyi haber . Az da olsa mülakatta şansımız artıyor
-
@sessessc hocam o soruda is aramayanlar sikkida vardi.Arkadaslar is aramayanlarin diger 4 şıkkı iceren ana başlık oldugunu soylediler.
-
@3echelon3 mevcut netinizi 1,02 ile çarpacaksınız ve puanınız olmuş olacak (çünkü zaten kop ben monopol doğru ha da yanlış kabul etmediniz nete etkisi olmadı)
-
@hasi-moto arkadasim is aramayanlar diye bir katagori yok. İs aramayip calismaya hazir olanlar diye bir katagori var tuikte. O soru dogru iptal edilmez
-
@moonlight tesekkur ederm
-
@3echelon3 ne etliye ne de sütlüye karışmadan netiniz iptal sonucunda yükseldi
-
@whshw ben denileni soyledim sadece
-
@hasi-moto bu 2 soru cok garip geldi sinav aninda, yapamicaksin gec bunlari dedim, iptallere denk getrdk
-
Bence soru iptalleri dahi değill ne yazık ki 69,5 nete. Çünkü soru iptali varsa tavan net tam puan olmaz( 69,5 gib)i küsuratlı olur
-
@amirim Teşekkürler açıklamarınız için. Dünden beri beklemedeydik. Ama güzel haber verdiniz.
-
Benim anladığım 1 soru iptal o da bariz olan kop sorusu, iptalle beraber 69.5 net yapan 1.01 ile çarpılınca 70.2 yapıyor 69.5 ve üstü alanlar mülakata kalıyor kontenjan dolmadığı için.
-
İlk ve son kez yorum yapıyorum
bu sınavda 73 D(kop sorusu dahil), 12 Y yaptım ve Netim 70 oldu yiğit yılmaz dediğine göre ben ve benim durumumda olan arkadaşlar iptal olacağı öne sürülen soruları doğru yaptığı halde baraj altında kalmış olacak yani 70 neti olan biri (iptal olacak kop sorusu dahil) iptal gerçekleştiğinde 69 nete düşüyor yani 69x1.01=69,69 oluyor mülakat şansı ortadan kalkıyor. ancak bu soruyu hiç işaretlememiş birisi 69.25 neti olan birinin yeni hesaplamaya göre 69.25x1.01= 69,94 oluyor normalde baraj altı kalan bi insan mülakata kalmaya hak kazanıyor. Sorun şu Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu kalın salıcakla -
@mettin86 kopu yanlış hesapladıysa bide 0.75 gelio
-
@mettin86 hocam bence amirim in dediği 69.5 net değil puan .
-
@sessessc bence 69.5 dan kasıt iptal durumu sonrası net durumu
-
@kafkaf hocam 69.50 üstü zaten 70 olarak kabul ediliyor diye biliyorum. Öyle olsa 69.94 te mulakata kalamaz 70 i gecemediği için.
-
Arkadaşlar taban olarak konuştuğumuz puan değil mi? Net değil yani?
-
@teta olur mu ya gecen sene 69.75 yapip mulakata kalamayanlar vardı
-
@hasi-moto öyle mi olabilir o zaman hocam yanlış bilgi vermişim duzelttiğiniz iyi oldu
-
Sonuçlar puanların göründüğü liste şeklinde mi açıklanacak yoksa herkes bireysel olarak ösym sitesinden mi öğrenecek, bilgisi olan arkadaşlar mı?