Türkiye Şeker Fabrikaları Personel Alım İlanı 2019 (1500 kişi)
-
1500 kişilik bir ilan yayınlanmış arkadaşlar, idari bilimler lisans alımı da var. İİBF bölümleri için sayı ; 130
-
@albertcamus giriş şartları ne? Sınavsız alıyor galiba
-
@gencbiraday İlanda yarın yayınlanacak demiş hoxam.
-
Burda bile bolum ayrımı yapılıyorsa..
-
İşçi derken anlamadım, tam olarak hangi pozisyonda alınacak
-
@albertcamus maaş ve özlük hakları hakkında bilgi var mı?
-
Hocam basvurular ne zaman basliyor ?
Alim kura ile mi kpss ile mi yapilacak bilen var mi?
Nasil bir yol izlenecek bilen varsa aktarirsa sevinirim teşekkürler -
kurum dışı İŞÇİ alımı bu, maaş ve özlük hakları olarak çok bişey beklemeyin
-
maaş olarak tahmini bilgisi olan var mı
-
@paretowilfredo meslek tanıtımı ve maaş bilgisi paylaşır mısınız?
-
Şöyle bir madde var alım ile ilgili dikkat çekici olan:
"Yeni istihdam edilecek personelin 4046 sayılı Kanunun 22. maddesi kapsamında diğer kamu kurumlarına nakil hakları bulunmadığından 2014/7140 sayılı kararname eki esaslarına göre 657 sayılı Kanunun 4/b
maddesi kapsamında sözleşmeli personel olarak diğer kamu kurum ve kuruluşlarına atanamayacaklardır." -
@effectzone evet benimde dikkatimi çekti bu ibare. Sanırım şunu demek istiyorlar. Misal işçi olarak alindin daha sonra sözleşmeli bir memuriyete basvurdun kazansan bile muvafakiyet vermeyiz diyorlar. Şahsen kadrolu bir memuriyet kazanilirsa burda sıkıntı çıkaracaklarını sanmıyorum. Fakat yinede arastirmak lazım.
-
ikametgah şartı var
-
Ikametgah sartini gormedim. Simdi bu ise girersek 3 yil boyunca kamu memurluguna ( gerekli kpss puani alip mulakati gelip) gecmis yapamiyoruz diye anladim
-
Büro memurluğu için ikametgah şartı var mı ona göre başvuru yapcam
-
ikametgah şartı YOK büro memurluğu için. 2018 kpss +60 şart.
-
@araskar evet var işkuru bizzat aradım sordum ayrıca zaten başvuruya il uyumsuzluğundan dolayı onay vermiyor
-
@abdulbakitr şart var işkuru Aradım sordum ayrıca il uyumsuzluğundan dolayı izin vermiyor başvuruya
-
2 yıl çalışma şartı varmış bide 720 gün sgk istiyo
-
Arkadaşlar nereyi okuyorsunuz arıyorsunuz anlamadım ama İŞKUR büro iibf den alım 2018 KPSS 60+puan ve yanına ÜLKE GENELİ YAZIYOR diğer bölümlerde bölge ve il geleni alımlar var kura ile vs alan ayrıca mülakat olacak 4 katı diye biliyorum işkurun sitesinde açık iş ilanları kamuyu seçin detaylar yazıyor