TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı

HAKİM VE SAVCI ADAYLIĞI SINAVLARI
    aralık 2019 i̇dari yargı hakimliği
    452
    8910
    1076413
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • city of justice
      city of justice @birsorumolacaktı Son düzenleyen:

@birsorumolacaktı 213 Sayılı VUK 3. md çok açık ve net soruda olduğu gibi lafzın açık olmadığı durumda amaçsal ve sistematik yorum devreye girer. Kesinlikle iptal edilmeli.

K 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
      • H
        Hayaller71 Yasaklı Son düzenleyen:

Ben ankarada olduğum için direk ösymye gidecem ama bugun tatil olduğu için 1 gün uzuyor mu yarın normalde son gün sanırım

R justice000 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • R
          RootofAllEvil @Hayaller71 Son düzenleyen:

@Hayaller71 yarın itirazlar için son gün

H 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • city of justice
            city of justice Son düzenleyen:

2 soru bariz iptal edilmelidir. İvedi yargılama sorusu ve amaçsal yorum denilen soru. Başka da soru iptali görmüyorum. Mevzuatlar çok açık ve net. Soru iptalleri başvurusunda mevzuatı ve değişiklikleri ek yaparsak mecburen iptal edecekler zaten.

B S 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • K
              kule34 @city of justice Son düzenleyen:

@city-of-justice hocam sanırım internetten dilekçe olmuyor evrak kayıda giriş tarihi esas alınır diyor benim Ankara'ya ulaştırma şansım yok bu saatten sonra nasıl olacak

city of justice 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
              • M
                mosca @elitnur Son düzenleyen:

@elitnur hocam benim de öne geldi ama 1 soru doğru yaptığımdan 1 soru da yanlış yaptığımdan iptal olduğu için etkisini çok anlamadım sizin her iki doğru yaptığınız soru muydu iptal olan?

E 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                • justice000
                  justice000 @Hayaller71 Son düzenleyen:

@Hayaller71, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı

Ben ankarada olduğum için direk ösymye gidecem ama bugun tatil olduğu için 1 gün uzuyor mu yarın normalde son gün sanırım

hocam vergideki yorum sorusu bariz yanlış bu soruyada itiraz edin

H 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                  • B
                    birsorumolacaktı @city of justice Son düzenleyen:

@city-of-justice uzlaşma sorusu peki hocam, ayrıca amaçsal sorusu konusunda haklısınız gerçekten o soru net hatalı, o soru yüzde yüz iptal olmalı Baska yol görmüyorum, ben Ankara dışındayım o soru için itirazı kargo ile yaptım ama siz de herkes de yapsın

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                    • K
                      kule34 Son düzenleyen:

Sanırım amacsal yoruma itiraz kalacak çünkü yanlış yapan çok az soruyu herkes amacsal yorum yapmış Ankara'da olup itiraz edebilecek kimse var mı

R 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                      • E
                        elitnur Yasaklı @mosca Son düzenleyen:

@mosca 1 i doğru 1 i yanlıştı fakat sıralamam 544 ten 403 e geldi

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                        • R
                          RootofAllEvil Son düzenleyen:

Her yıl aynı muhabbet ya şu soru iptali muhabbeti baydı artık. Hakem kararları ile ilgili soruda da bariz yanlışlık var ona niye bir şey demiyorsunuz? En güzeli sınavın yeniden yapılması ve sizlerin ve hocalarınızın isteği doğrultusunda hazırlanan sorulardan sorulması. Belki bu kadar iptal muhabbeti yapılmazdı.

E S 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                          • R
                            RootofAllEvil @kule34 Son düzenleyen:

@kule34 itirazınızda haklı olabilirsiniz lakin o soruyu okur okumaz amaçsal yorumu işaretledim tereddüt etmeden. Tabi yine de karar ösym ve yargıda bize söz düşmez.

• E
                              elitnur Yasaklı @RootofAllEvil Son düzenleyen:

@RootofAllEvil Ben ona da itiraz ediyorum kesinlikle bence en iptallik soru odur.yargiya taşınmadan iptali gerekir. İptal edilebilir yazan bir hükmü iptal edilir diye cevaba koymak bariz bir yanlışlık

R 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                              • city of justice
                                city of justice @kule34 Son düzenleyen:

@kule34 Ankarada tanıdığım bir arkadaş ona söyleyecem rica edecem kabul ederse başvuracam. Ancak Ankarada olan arkadaşlara sesleniyorum ÖSYM gibi basiretsiz, beceriksiz kul hakkı yiyen, gençlerin geleceğini hiçe sayan kurumun haksızlığına karşı dur diyelim. Eğer ki hukuk devleti varsa ve hukuktan güç alıyorsak mutlak olarak bu 2 soru iptal edilmeli. Ankaradaki vicdanlı arkadaşlara sesleniyorum hukuk hepimize lazım bugün haksızlık karşısında susarsak yarınlar için sığınacağımız tek liman olan hukuk devleti diye bir şey kalmaz. Yüce Peygamberimiz Hz. Muhammed'in dediği gibi: "Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır."

H 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                • R
                                  RootofAllEvil @elitnur Son düzenleyen:

@elitnur facebook grubunda o soruya itiraz edileceği yazılmış belki de edilmiştir.

E 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                  • K
                                    kafes66 Son düzenleyen:

Şu sapma videosunu izledim hoca idari için 79 ve üzeri doğru yapanlar garanti demiş

B 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                    • E
                                      elitnur Yasaklı @RootofAllEvil Son düzenleyen:

@RootofAllEvil sanırım bir hoca da kesinlikle apaçık hata olduğunu söylemiş. Ben de prof a sordum iptal edilmesi gerektiğini en kötü ihtimalle yargıda kesinlikle iptal edileceğini söyledi . Inşallah yargıya kalmaz. Yanlış yaptım evet ama doğru yapsaydım da soru düpedüz hatalı derdim

• kilici
                                        kilici Yasaklı @birsorumolacaktı Son düzenleyen:

@birsorumolacaktı, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı

Şimdi arkadaşlar tartışmasız en iptali olanı bulunan soru hangisi sizce gerçekten soruyorum, ivedi yargılama mı???

Bence uzlaşma sorusu ve medeni usul sorusu en muhtemel sorular. Uzlaşma sorusu için geçmiş iletilerimde yazdım zaten neden iptal edilmesi gerekiğini.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                        • B
                                          bcbc3434 @kafes66 Son düzenleyen:

@kafes66 geçen sene de 79 doğru ile kapatmış.bu ssene de o şekilde kapatır diye düşünüyorum

K 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                          • R
                                            RootofAllEvil Son düzenleyen:

İptallik sorular muhabbetine dahil olmayacağım daha fazla hepinize mutlu seneler 😃 merkez göç listesi açıklanana kadar kafamı dinlemek istiyorum

• 1
                                            • 2
                                            • 251
                                            • 252
                                            • 253
                                            • 254
                                            • 255
                                            • 445
                                            • 446
                                            • 253 / 446
                                            • İlk ileti