2019 TCDD 4 Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı
-
@businessagroup evet bizzat gidenlere orda form veriyorlar ama kargolayacaklar ne yapacak bilmiyorum.
-
-
@Shadowmoon kaçla kapamış açılmıyor
-
@yakos1905 89.92
-
TCDD bizi nüfusuna alacak herhalde bir ana kızlık soyismi kalmış belirtmedikleri
-
Sınava girmeye hak kazanan adaylardan sınav ücreti olarak 10,-TL ücret alınacaktır. Ücretler,
Halkbank Ankara Kurumsal Şube TR 710001200945200013000001 No.lu veya Vakıfbank Emek
Şubesi TR 140001500158007262158442 No.lu hesaplarına yatırılacaktır. Para iadesi yapılmayacak
olup, para yatırılırken bankaya, dekontun açıklama bölümüne “Müfettişlik sınavı” meşruhatı
yazdırılacaktır.
Sınava katılabilme şartlarını taşıyan adayların kesin listesi 05.02.2020 tarihinde, TCDD Teftiş Kurulu
Başkanlığından öğrenilebilecektir. Ayrıca, www.tcdd.gov.tr internet adreslerinden duyurulacaktır.
Sınava giriş şartlarını taşıyan adaylara “Sınava Giriş Belgesi” 10.02.2020 tarihinden itibaren TCDD
Teftiş Kurulu Başkanlığınca düzenlenerek elden verilecek, sınav tarihine kadar alınmayan “Sınava
Giriş Belgesi” sınav günü sınav salonundan da teslim alınabilecektir. Sınavda öncelikle bu belge ibraz
edilecek, giriş belgesi ile birlikte kimlik tespitinde kullanılmak üzere T.C Kimlik No.sunu içeren Nüfus
Cüzdanı, Sürücü Belgesi veya Pasaport gibi fotoğraflı ve onaylı geçerli bir Kimlik Belgesi de ayrıca
bulundurulacaktır. -
Ben yatırmaya çalıştığımda hesabın Vakıfbank hesabı olduğunu öğrendim halk değil sanırım.@iskender
-
@iskender Havale, EFT kabul edilmiyor sanırım. 10 lira için bankada sıra bekleyeceğiz
-
Havale veya eft'nin kabul edilmeyeceğine dair bir bilgi yer almıyor hocam. Dekont olduğu sürece sıkıntı olacağını sanmıyorum.
-
@pes-etmeyen-biri Aradım hocam şimdi ilanda yazan numarayı. Dekont olduğu sürece sıkıntı yok dedi açan kişi. Havale, Eft oluyor
-
İnternet bankacılığı ile ödedim dekontu mail olarak kuruma attım.
-
Arkadaşlar bu banka ibanlarinda sıkıntı varmı birde isim soyadım yazdinizmi? Askerdeyim yetiştirmem lazım son gün bugün mudur
-
arkadaşlar ben askerdeydim aileme yollattım ücreti ama şu mail ile dekontu yollanacağını bilmiyordum onun süresi varmıydı bugün farkettim ve yolladım ? bilen biri varmı
-
@Willsmithh hocam herhangi bir yerde para yatırma süresi göremedim ben
-
Acaba parayı bugün yatırsak sorun olur mu? Aradım ulaşamadım.
-
Arkadaşlar giriş belgwsi almadigim için şartları bilmiyorum sınava kendi kalem silgi mi ile gelecegiz yoksa vereceklermi bilgisi olan varımdır
-
Giriş belgesini alan oldumu
-
Arkadaşlar geçmiş olsun hepinize sınav kitapçığı yayınlanmayacak eger destek verirseniz soruları toparlayabiliriz.Bu arada bilmeyenler için ders barajı ve ortalama barajı geçen herkes mülakata kalacak
-
Arkadaşlar sınava 15 e yakın kişi girmemiş. Lütfen punımız var deyip girmeyeceğiniz sınava başvurmayın ben virgüllerle kaçırdım bu sınavı. Rica ediyorum şu bencillikten vazgeçin.
-
@Statik başvurudan sonra epey yer açıklandı özellikle 95 100 arasi pyandan gitmeyenler oldu çoğu bu durumdan dolayı girmedi