İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@asımus muhafazaların özelliklerinden değildir? özel mülkiyeti reddetmesi
-
@extraordinary ben de öyle yaptim
-
Vergi iflası- moratoryum sorusu da vsrdı
-
Bireysel tercihlerden sosyal refaha ulaşma sorusu vardi. Yani öyle bir şeydi
-
@nimesay subjektif vergi yükü olacak cevap cun ödenen vergiyi matraha bolseydi ortalama vergi olurdu
-
Liberallerde de bireylerin ahlakları eşittir gibi bir şık vardı onu dedim. Bilen varsa
-
@asımus İngilterenin AB den çıkması brexit
-
@frank aynen bende oyle dusundum ama yinede cevap ortalama vergi olabilir gibi geliyor
-
@extraordinary ne saçma bi soruydu o ya. Ben de öyle yaptım ama bireyin sınırsız özgürlük hakkı vardır şıkkı ile çok arada kaldım
-
[bağlantı metni](link url)@asımus aile üyeleri
-
Borç servisi dış borç stoku / ihracat mıydı
-
@roses tam soruyu hatirlayamadim
-
@asımus bu arada tc orman bakanliginin oldugu şıklı soru sanırım hangisi devlet bürokrasisinde değildir gibi birşeydi ben maarif vakfı yaptım. Orman bakanligi kesin dogru mu
-
@roses ben de o iki şık arasında çok gidip geldim sınırsız kelimeai beni rahatsız etti baya ama ahlaki eşitlik de anlamaız geldi bakalım:D
-
@extraordinary hocam ben kendi cevaplarımı yaZdım doğru değildir belki emin değilim.
-
Islahat fermanı sorusu vardı- mahkemeler keyfi karsr verir şıkkını yaptım
-
@roses dış borç ana para + faiz / ihracat dedim ben
-
@çölkaplanı tekel sabit maliyetlere gore işlem yapar , tam rekabet ise degiseken maliyetlere hatta bu yuzden fiyatlama stratejiside bu yonde olur
-
Almanya siyasi birliğini kaç yılında tamamladı ekle reis
-
Arkadaşlar ben cidden barajın çok yüksek olacağını düşünüyorum ve çok korkuyorum