Kulak içi bluetooth kulaklık
-
Kullanan, tavsiyesi olan var mı? Daha çok müzik dinlemek için kullanacağım. Şarj süresi uzun ama uçuk olmayan fiyatlarda bir şey arıyorum.
-
@leventgöktuğ qcy19 5 saat kadar muzik dinleme süresi veriyor normal kullanimda günü rahat cikarir ve kaliteli bir mal.. mal iyi başkan
-
baktım imdi iyi yorumlar var hep ama o kablo olmasın istiyorum. Lakin seçenekler arsına aldım yine de teşekkür ederim.
-
Qcy tc2 kullanıyorum 3 ay filan önce aldım kablosuz dedigingibi fiyatı çok uygun ve çok iyi çok memnunum ses kalitesi bence baya iyi tam müzik dinlemek için istediğin ürün olabilir
-
Tiso i4. Çok memnunum.
-
Xiomi nin kulakligini oneriyorlardi teknoloji sayfalarinda adini dogru yazip yazmadigima emin degilim apple cok pahali zaten
-
Kurum içi kulaklık diye okudum durumum ıyi değil
-
Jabra elite 25e kullanıyorum, 18 saat batarya ömrü sunuyor. Bir göz atın derim
-
@samettin istediğim tarz tam olarak o ama olumsuz yorumlar da çok okudum. kararsız kaldım.
-
@enjoythesilence fiyatı çok geldi şimdilik
-
@rmazandavulcusu aliexpress'den mi aldınız?
-
@leventgöktuğ evet.
-
@rmazandavulcusu tam da virüs zamanı riskli bir alışveriş olabilir
-
@leventgöktuğ aynı fikirdeyim şu an zaten satışta değil hocam, fiyatı da epey artmış. 50 dolar civarı olmuş. Bu fiyata tavsiye etmem.
-
Arkadaşlar kablosuz kulaklıklar andoroid icin her telefina oluyor mu?Yani cihaz samsung kablosuz kulaklikta mı samnsung olmalı?Airpods tarzı kulaklık ıphone telefon dısinda ne önerirsiniz?
-
https:/ /sennheiser.com.tr/product/sennheiser-cx-300-ii-precision-siyah-kulak-ici-kulaklik kablolu bir kulaklık 4 yıldır kullanıyorum. Şiddetle tavsiye ediyorum.
-
@zenginmemur kulaklık öneremem ama hocam bluetooth ile bağlantı olduğu için muhtemelen hepsi oluyordur.
-
@Agor hocam simdi iphone icin airpods var ama diger telefonlara kablosuz olarak ne var?Samsunglar icin
-
@zenginmemur hocam Xiaomi'nin de Samsung'un da ürünleri mevcut. Ben Xiaomi kullananların memnun olduğunu biliyorum.