Garanti Bankası Müfettiş Yardımcılığı 2020
-
Arkadaşlar merhaba şuan garanti bankası nın 31 mart'a kadar müfettişlik başvurusu var. Başvuranlardan sınav daveti alan var mı acaba?
-
Henüz mail gelmedi bana
-
Ben de henüz geri dönüş almadım.
-
@mülkiye_lee Martta sınav gönderilecek diye yazılmış ilana ama 31 mart a kadar başvurular devam edeceğine göre hiçbirimize gelmediği için nisanda olabilir sınav diye düşünüyorum.
-
inşallah yapı kredi gibi saçmalamazlar.
-
nerden başvurabiliriz acaba ?
-
@çölkaplanı garantinin kendi kariyer sayfasından başvurabilirsiniz
-
Başvuru süresi bitmeden mail gelmez muhtemelen
-
Sitede şuanda işlemi gerçekleştiremiyoruz daha sonra deneyin diyor ama gün boyunca bu uyarıyı verdi. Sizde olmuş muydu böyle bi durum?
-
@mulakat bende olmamıştı. Siteye mi giremiyosun yoksa başvuru yaparken mi kabul etmedi??
-
@tyfn detaylı özgeçmiş kısmında bi düzenleme yapamadım fakat başvuru yaptım hocam.
-
@mulakat hocam detaylı özgeçmişi ben de dolduramamıştım, bankayla konuştum değerlendirme için diğer bilgilerin yeterli olduğunu söylediler.
-
@mulkiyeli_93 ne zaman gönderecekler acaba maili sorma şansınız oldu mu?
-
@icav sormadım hocam konuştuğumda daha yeni açılmıştı başvurular
-
@mulkiyeli_93 hangi numarayı aradınız yazar mısınız pazartesi günü arayıp soralım bakalım ne zaman gönderecekler soruları?
-
@icav internet sitelerinde iletişim kısmından form oluşturdum, onlar beni aradılar.
-
@mulkiyeli_93 teşekkürler.
-
@icav Hocam sınav ne zaman olacakmış bilgi alabildiniz mi bankadan?
-
@tyfn hayır maalesef.
-
@icav ben de form doldurdum ama geri dönüş yapmadılar henüz. Umarım en kısa zamanda gönderirler