Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
tihek'in hukuk ve kamu yönetimi puanıyla ilan açmasının eleştirilmesini de gördük çok şükür.
-
@preacher bu sene p6 puanları önceki seneye göre yüksek olduğundan ve çok puan türü olduğundan 91 küsur ile kapatır. 90 küsura düşmesi sürpriz olur
-
2018 p48 sıralamasını nerden ogrenebilirim. 2019da 93küsur puanla 30lardayım geçen sene puanlar yuksekmiş galiba
-
yds puanı olsa ne olur ! bu kurum geçen yıl da ilana çıktı 120 kişilik liste 88 le kapatmış.28 .kişinin puanı ise 91 .bu yıl alımların az olduğu göz önüne alındığında 92 93 ün altına düşmez.yani yds yds diye burda yaygara çıkarıyorsunuz da yds si olup 90 puanı olan bizler ne yapalım .bu sadece 95 puanı olana göre daha üzücü bir durum .
-
@şanlıtellak hocam eleştiri hukuk veya kamu puan türleri özelinde değil istenilen bölümlere de uluslar mezunu ya da kamu mezunu yazsalardı o zaman madem iktisat ve işletme bölümünden alım yapacaksın o zaman iktisat ve işletme puan türlerinden al yani saçma gelen kısım bu
-
@voice Sonuna kadar katılıyorum. Geçen sene kdk uzman yardımcısı ilanı da benzer puan türleriydi ve yds olmadan 28. kişi 94 civarı kapatmıştı. Bu alım yds istemese geçen yılki kdk ilanına göre daha çok puan türü olduğundan 95 küsur kapatırdı
-
Arkadaşlar bi karmaşa var heralde, ilanda yer alan iktisat ve işletme bölüm değil fakülte. Iibf ve sbf dengi olarak fakülte isimleri. Yoksa bir bölüm kastı yok. Geçen yıl da p6, p7 ve p38 le almıştı yanılmıyosam. Bu yıl kamu puanlarını da ilave etmişler buna. Yanlışlık olduğunu sanmıyorum.
-
uygunsuz üsluptan dolayı silinmiştir
-
@Godot hmm ben fakülte olarak değil direkt bölüm olarak algıladım o yüzden bana mantıksız geldi biraz ama fakülte ise kast edilen zaten yapacak bir şey yok
-
@æon_flux 95 üstü puanı olanlar hariç yds si olamaynlar hiç ah felan demesin .yds olunca 70 le kapanmıyor .
bir de iktisatla alakalı kurum gidiyor puan ayrımı yapıyor böyle kurumlar yapmıyor .o zaman hukuku da ayırma .valla kurumlar kendisine ne uyuyorsa onu yapıyor .yds alıyorsun 2 yıl şartı diyor 75 diyor .kpss alıyorsun bölüm ayırıyor .keşke kötü bi üniversitede hukuk okusaydım -
@Estevez Farkettim hocam o yüzden ayrica belirtmek istedim
-
Ben de 92 küsürle diken üstünde bekleyeceğim artık . Hayırlısı olsun güzel bi kurumdu sayı üzdü beni .
-
@Godot sağolun hocam teşekkür ederim. Sınava girecek arkadaşlara başarılar ne diyelim
-
İçişleri ab uzm yrd (15 kişi) 2018 de p36 dan almış +yds c şartı var 60.aday 87,54 le kapatmış.28.aday 89.60 .Burada birden fazla puan türü var 28.aday 90-92 arasınında kapatabilir.
-
Bu kadroları saf anadolu cocuguna hayatta yedirmezler.Hukukculara yedirirler ama
-
@zenginmemur, içinde söyledi: Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
Bu kadroları saf anadolu cocuguna hayatta yedirmezler.Hukukculara yedirirler ama
Biz ne çocuğuyuz birader. Git ötede ağla.
-
@preacher ilanı ve yazdıklarımızı düşünme organıyla algılayamayan ateşli üyeler burayı daha ilginç kılıyor. varlığınıza sağlık zira varlığınız da halimize şükür sebebi.
-
@iühf19 sakin ol dostum sizler hakim olursunuz diye düşundum.Yanliş anlama yani bu kadrolar bu işsizlikte bizlere acilmasi gerekli.Yoksa yanlis bir ithamda bulunduysam kusura bakma
-
@iühf19 ağladigim falan yok sadece sitemde bulundum.Ayni senin zengin avukatlıklari gorup her gun avukatliktan sogudugun gibi.Yada hakim savci alimlarinda mulakatda yasananlara sitem ettigin gibi.Durum bu fazla uzatmayalim kişisellestirmeyelim
-
@zenginmemur şu kurumun hukukçu alması nasıl garip geliyor size anlam veremiyorum gerçekten. Birbirimize destek olalım lütfen.