Gaziantep Şahinbey Belediyesi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@felix-felicis ben arayıp sordum e devlet çıktısı kabul ediyoruz dedi. Her ihtimale Karşı noter onayı yaptırmadım.
-
@enjoythesilence Çok iyi oldu bu. Teşekkür ederim.
-
@ynsss4 Yüksek değil hocam. 86 puanım
-
@felix-felicis Hocam bir onceki ilanlar gibi olmazsa bence 85 civarina gelir. Mesela eüas sinavina basvurup 54 kisi gelmedi bu tip arkadaslar basvurmazsa ve sinavin antepte olmasi tayin olmamasi gibi durumlardan dolayi yuksek kapatmayabilir
-
@ynsss4 vala hocam benim rekabet kurum olsun onlarda 93 puanım olmasına ragmen ing olmadığı için hak yemeyim diye başvurmuyorum hiçbirine inşallah herkes vicdanını dinlerde gerçekten isteyenler başvurur
-
@adanali01 hocam keske herkes sizin gibi olsa bende mesela bu yil bddk ya basvurmadim girebilmeme ragmen. Ama ne yazik ki bu hassasiyeti her arkadas gostermiyor. Hayırlısı diyip beklemekten baska care yok
-
@ynsss4 Hocam işte herkes bu kadar ince düşünmüyor. İlanın detaylarına bakmadan başvuranlar oluyor. Kazanınca ha Antepmiş diyip vazgeçiyorlar sonra. İnşallah dediğiniz gibi olur da düşük kapatır.
-
@felix-felicis malesef hocam ve bu ilanlar yılın son ilanlari onca atama oldu umarim nasibi olan girer
-
@gazot 90 üstü
-
bende sınavın 85 civarı kapatacağını düşünüyorum benim 81 puanım olmasına rağmen başvuru yapıcam ancak gelme ihtimali çok düşük tabi.
-
@rmznrbn hocam ordaki normal ellemi yoksa el yazisisiylami yazın diyor
-
@felix-felicis 90 üstü puan alıp kontrolör veya teftiş kadrosu kazanıp ise başlayınca turne olduğunu bilmeyenler var
-
Herkes başvursun yüksek kapatsın
-
@Willsmithh Gerçekten nelerle karşılaşıyoruz. İnsan hayret ediyor
-
@adanali01 yok hocam normal yazıcaksınız bilgisayar çıktısı olmasın demek istemişler
-
@adanali01 başvuru formunu bulamadım bir türlü sitede ben
-
@vatanist ilanin altinda hocam
-
@vatanist, içinde söyledi: Gaziantep Şahinbey Belediyesi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@adanali01 başvuru formunu bulamadım bir türlü sitede ben
Başvuru formunu nasıl temin ettiniz siteden bulamıyorum arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim
-
@vatanist hocam duyuruların alt kısmında en alta inin başvuru formu yaziyor
-
Kaçla kapattı acaba