Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
itiraz edecek varsa edelim arkadaslar bir kişinin yazmasından ziyade bir çok kişinin yazması daha dikkat çeker benim gibi kritik olan varsa ortak bir dilekçe yazabiliriz özelden iletişime geçebiliriz
-
@jeanpaulsartre yazarım ben de
-
evet tam o yüzden d dedim ben de ama doğru şıkka b demişler.
-
@jeanpaulsartre o soruya itiraz edebiliriz aslında hocam ama ne kadar dikkate alırlar acaba
-
Arkadaşlar merhaba maalesef bende maliyeden kaldım.İtiraz edilecek soruyu hocama gönderdim soru hatalı değilmiş B şıkkında dış borç ifadesi var fakat toplam borç yükü olmalıymış.Yani boşuna itiraz edip süreci uzatmayalım bence
-
@seymaa sağolun hocam.
-
@seymaa o şık doğru zaten. Yani o şıktaki tanım yanlış o yüzden b şıkkı doğru oluyor. Ama D şıkkındaki röfinansman tanımıda yanlış gibi sanki o sebepten itiraz edilebilir. 1 soru 1 sorudur.
-
B sikkinda problem yok o ifade yanlis olabilir ama d sikkindada ifade eksikligi var en azindan d sikkini da yanlis kabul ettirebiliriz soru iptal olursa oransal olarak isimize yaramaz ama iki sik da dogru olursa oransal olarak 11 dogrusu olan 12 dogruya cikar yizde 60 i bulur
-
@seymaa hocaniz d şıkki icin bi yorum getirdi mi ifade de anlam eksikligi var gibi geldi bana
-
Maliye herkesin canını yaktı bu yüzden 28.kisinin puanı 70 olabilir mi? Yani taban puanla kapatır mı ? Daha önce bu tarz sınava giren arkadaşlar var mı?
-
Anayasada yasama sorumsuzluğu icin e şıkkındaki “Milletvekillerinin münhasıran Meclis çatısı altındaki oy, söz ve düşünce açıklamalarını kapsar.“ ifade dogru değil mi arkadaşlar?
-
@ynsss4 hocam yukarıda da yazdım benzer format(5 test ingilizce dahil 100 soruluk) mta 73 ile kapatmıştı burası 70 ile kapatabilir, 70 doğrunuz mu var?
-
@icav Hocam MTA 76 ile kapamıştı
-
@avalist bende onu isaretledim bence o sorudada hatalar var bi kac şık dogru ama oradaki munhasiran ne demek bilmiyorum
-
@zz yok hocam 73 ben mülakata kalmıştım.
-
@icav yaa mülakata kalan bi arkadaşım demişti ama öyle diyorsanız doğrudur
-
@avalist Yasama sorumsuzluğu kurumu Anayasa’nın 83. maddesinin 1. fıkrasında düzenlenmiştir. Anayasa’ya göre: “Türkiye Büyük Millet Meclisi üyeleri, Meclis çalışmalarındaki oy ve sözlerinden, Meclis’te ileri sürdükleri düşüncelerden, o oturumdaki Başkanlık Divanının teklifi üzerine Meclisçe başka bir karar alınmadıkça bunları Meclis dışında tekrarlamak ve açığa vurmaktan sorumlu tutulamazlar. Ben de E dedim itiraz etsek değişir mi sizce arkadaşlar?
-
Hocam ben yasama sorumsuzluğunu adım soyadım gibi biliyorum ve münhasıran “özel olarak, özellikle” demek. A da dogru E de Dogru bence.
-
@icav Hocam emin olmadığım 1-2 soru var 69-71 arasindayim
-
Herkese iyi aksamlar. Oncelikle herkese gecmis olsun. Sizce mulakat kac dogru ile kapatir tahmininiz nedir arkadaslarinizdan vs duyduklariniza gore (basligi bir arkadaşım icin takip ediyorum bu arada)