2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
@asımus cv ye bilgilerimiz dışında gelecek planlarımızı da yazacak mıyız ki
-
@80üstamadnnmsz Hocam hobiler kısmını da yazmış arkadasım oradan birkaç soru sormuşlar. Memleketle ilgili de memleketinin en önemli kişisi kim sence sanatçı yazar siyasetçi vs tarzında soru gelmiş. Alandan 2 soru sormuşlar. Ben de hobiler kısmını yazacağım en azından bilmediğim yerden soru gelmesindense araştırabileceğim yerlerden soru gelmesi daha mantıklı :))
-
@Ertuğrul-Bey bayan arkadaşlar için de ceket&gömlek mi öneriyorsunuz hocam
-
@ktk hocam beyan cümlesi derken sadece beyan ederim diyemi yazcaz
-
@extraordinary koyu lacivert alın bence Hocam protokol rengi. Benim öyle yoksa da siyah
-
@asımus beyaz gömlek
-
@extraordinary etek oturunca yukarı çıkabiliyor hoş durmayabilir belki
-
@extraordinary Bu soruya bayan arkadaşlar cevap verirse daha doğru olur Ama gördüğümü aktarayım genelde ceket gömlek giyiliyordu. Pantolonla da daha rahat hareket ve daha rahat oluyorlar gördüğüm.
-
@asımus ya özgeçmişi ad soyad olarak mı hazırlıksız madde madde yoksa bi kaç cümle a4 kagıdına mı yazcaz ayyy nolur yardım edin .napayım
-
@Zzeynep a4 kağıdını alın adınızı soyadınızı yazın düz metin halinde yazın ben geçen 45kişilik alımda düz metin şeklinde yazdım orda yazdığım bir konu hakkında soru sordular ona göre yazmanızı tavsiye ederim
-
@Ertuğrul-Bey çok tesekkur ederim aslında fotoğraf için sormuştum ama ekstra bir bilgi oldu
-
@IS-LM hocam sizce el yazısıyla mı yazalım yoksa word ile mi ?
-
özgeçmişi el yazısı ile mi yazmalıyız, yoksa word'de yazsak olur mu? yazım çok kötü olduğu için bilgisayardan yazma taraftarıyım. kurum bir sıkıntı çıkarır mı?
-
@Zzeynep ben word de yazdım Hocam göze hitap etmesi açısından düzgün durur öyle diye. Ama el yazısıyla da yazanlar olmuş
-
@IS-LM dostum mesela ilgi alanları hobiler bunlarla alakalı bir şey yazarsam mı oralardan soru gelme ihtimali olur?
-
@mathilda elle yazdim hocam ben
-
@Manchester olur tabi ihtimal dahilinde
-
@Manchester hocam mesela oraya iyi düzeyde bilgisayar kullanırım yazdığınız zaman mülakatta bilgisayar ve türevleri ile ilgili soru gelme olasalığı yüksek
Sgk'da başıma geldi -
@miyopkeynes mesela ben coğrafyaya turizme yurtiçi ve yurtdışı seyahatlere ilgim var desem İngilizcem biraz da İtalyancam var desem saçma mı olur ve başta Avrupa futbolu olmak üzere futbola ilgim var desem bunlar ilgi alanına hobilere yazılabilir mi?
-
@Manchester hocam tabikide özgeçmişte kendinizden bahsedeceksiniz ama bunu sizi mülakatta sıkıntıya sokacak soruların sorulmasına fırsat vermeyecek şekilde olması daha hayırlı olur
Futbol yazdığınız zaman tabikide bunla ilgili sormazlar ama teknoloji ,turizm,yabancı dil vs. yazıyorsanızda buna hazırlıklı olmanız gerekir