Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Hayırlı uğurlu olsun dostlar.
İlan için;MESLEK TANITIMI için;
-
Hukuk kadrosu demişler ama iibf ile hf mezunları başvuruyor. Hukuk mezunları sınav listesine zor girer gibi duruyor. P-9 hukuk,iktisat,maliye,kamu yönetimi istiyor.
-
Millet ilan gelmemesine o kadar alışmış ki. Ne diyorlardı buna "öğrenilmiş çaresizlik" tepki yok ilana:)
-
@LioN hocam ing var sinavinda bi ing ilan göremeden olup gitcez
-
@adanali01 Yalniz ingilizce hesaplamada baraj değil dostum bu sınavda. Tercih sebebi olarak değerlendirilecek. Yani alan ile sınavı geçme şansınız var.
-
Hayırlı olsun ilk defa görüyorum bu unvanı en son ne zaman alım yaptı meslekten biri varmı acaba
-
p9 kaça düşer tahmini
-
@paretowilfredo ingilizceye girenlere ek puan mı getirecek hocam
-
Bu ilan da mi 95 üstü kapatacak :))
-
@Willsmithh 2012 olabilir dostum daha yenisini anımsamıyorum.
-
@littlefinger Alan kısmında puanların eşitliği durumunda yabancı dili yüksek olan listeye giriyor dostum. Bunun yanında mülakatta da yabancı dil puanının yüksek olması artı olarak görülecektir.
-
@paretowilfredo hocam sizin gelmenizle ilanların gelmesi bir oldu devamıda gelir inşallah
-
@leventgöktuğ sınav günü hakimlik sınavına denk geliyor hukuk bölümündekilerinde burayıda pek tercih edeceğini sanmıyorum
-
@paretowilfredo hocam nerelerdeydiniz yeni duyumlariniz icin gozlerimiz yollarda kaldı insallah guzel haberler verirsiniz bize
-
@crowdingout Listemizde yer alanlardan da gelmeye başladı aslında dostum ama geciktik tablo konusunda İnşallah bereketli geçsin bu yıl. Geçen sene ciddi buhran senesiydi. Bu yıl bi nebze soluk alırız inşallah hep birlikte.
-
Arkadaşlar başvuru yapip da puan bölümünde sorun yasayan var mi?
-
Başvuru icin min 85 puani almis acaba kaca düşer puan bi de evrak istiyorlar internet basvurusuda yok. 85.12 le sınırdan başvurma şansı bulduk ama gelmeyecek sanırım.
-
@scofieldmustafa 2020 kpssye girmediniz mi
-
@scofieldmustafa hocam hakimlikte aynı gün olacak.Klasik sınav ile alim yapıyor başvurmayan illaki olacaktır.Ama 85 her şeye rağmen zor çünkü sıralamalar çok yüksek 85lerde
-
Arkadaşlar başvuru sırasında p9 puanı girerken başına 0 ekliyoruz değil mi?