İstanbul Büyükşehir Belediyesi İBB Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@jeanpaulsartre hocam tmsfde durumlar farklı gider gitmez de huzursuz olmuş olabilirler zamanında forumda da konuşulmuştu.
-
@babanınoglukemal hocam o zaman tercih etmeyeceksin madem o sekil seyler soyleniyo tercih yaparken iyi dusunup karar verecek insanlar yoksa kolay puani olan her sinava basvurur 3 4 calisip atanan insanlar var yani oyle keyfi bi noktada degiliz bu ilana basvurup gitmeyecek olanlar bile biliyorum ben o yuzden fazla uzatmaya gerek yok sahsim adima herkes kendine yakisani yapar
-
@jeanpaulsartre ben etmedim zaten hocam şu işsizlik ortamında da daldan dala atlamayı tasvip etmiyorum fakat bir kuruma girilince orda kalınacak diye bir şey yok.
-
Hocam daha önce girdiniz mi hiç belediye müfettişliğine ?
Detay mıdır , zor mudur ? -
@yolosapiens 92 93+ puan al sonra gel guy olan bilmem ne olmasın de olur mu
-
Sınav giriş belgesine ulaşabilen var mı ? Yanlış hatırlamıyorsam tarih bugündü.
-
@blcmert giriş belgesi açıklanmayacakmış kimlikle sınava giriş yapılacakmış.
-
@icav teşekkür ederim. Sağ olun
-
Türk vergi sistemi genel esaslar derken vergi geneli mi kastetmiş acaba yoksa Tvsyi mi?
-
Nasıldı sınavınız İngilizceyi laf olsun diye koymuşlar diğer alanlarda zor değildi bence
-
@Marsiyal katılıyorum. Sanıyorum yüksek kapatacak ve aradaki farklar ufak olacaktır.
-
@blcmert forumda sınava girende yok pek tartışsaydık azcık
-
@Marsiyal bu yıl forum çok hareketsiz nedense geçen yıllarda herkes fikir alışverişinde bulunurdu
-
Twitter da birisi bu sınava 30 kişi girmemiş dedi.Bu yüksek puanı olan arkadaşlar akıllanmayacak mı?
-
@eomer Kesin mi bu bilgi. Ben kendim saymaya çalıştım yaklaşık 20 kişi yoktu
-
@posseder orasını bilemiyorum ama 20 kişi de az değil hocam millet girmeyeceği sınava başvurmayı bırakmalı artık.
-
@eomer haklısınız ama maalesef sonu yok bu işin.
-
Sınavdaki yanlış soru sayısı hakkında ne düşünüyorsunuz? Özellikle muhasebe ve iktisatta direkt belli hatalı sorular vardı
-
Artik tecrubeli arkadaslar bilir her sinavda yuzde 10-20 basvurdugu halde gelmez bu kisiler sirf listelerde ismi gozuksun diye ya da arkadaslari o sinava girecek bizde basvuralim onlarin sansi artsin diye basvuran kisiler tahminimce coguda devlet kurumlarimda calisanlardir
-
@posseder iktisattaki is lm denklemini verip gelir ve faizi isteyen soru net hatalıydı. Muhasebede de amortisman sorusuna bağlı 3 soru vardı son ikisi hatalı gibi geldi bana ve muhasebe 24. Soru 1000 usd bono düzenleyip verdiği sorunun ikincisi. Hiçbir şekilde çıkartamadım sonuçlarını hatalı olduklarını düşünüyorum. Muhasebeyi ben yapamamışımdır belki ama iktisattaki soru kesin hatalıydı.