İstanbul Büyükşehir Belediyesi İBB Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@Marsiyal Amortisman sorusunda bir hata göremedim. Bono sorusunda katılıyorum. Muhasebede 3. soru hatalıydı onu hatırlıyorum, sayım ve tesellüm noksanlığı sorusu
-
@posseder sayım ve tesellim sorusunda iki tane doğru cevap vardı 660 TL kasa alacaklı olan şıkkı işaretledim ben ama soru sıkıntılıydı
-
@resul Evet D ve E şıkkı ikisi de doğru cevaptı
-
İktisattaki IS-LM sorusu 11. soruydu . Ben çıkarken özellikle söyledim hatalı olduğunu düşündüğümü ve onlar da not aldılar. Muhasebede bahsettiğiniz soruları hatırlayamadım... Kaç doğru mülakat için yeterli olur ? Yani en azından tahmininiz yada geçmiş yıllara dair bilginiz var mı ?
-
IS-LM sorusunda her şeyi denedim yok çıkmıyor. En sonunda bir şıkkı işaretlemek zorunda kaldım. Bir de muhasebede bir yeri düzelttiler peşin satılmıştırı peşin alınmıştır yaptılar ya da tam tersiydi tam hatırlamıyorum. O sorunun cevabındaki Diğer Çeşitli Dönen Varlıklar sola yazılmış ama hesap tutarı sağa yazılmış hani tamam cevap belli ama yine de bi yanlışlık var görevliye söyledim çarşamba günü itiraz edebilirsiniz dedi. Gerek yok ki onu duyuru yapıp düzelttirseler çok daha iyi olurdu. Ama sınav genel anlamda kolaydı. Muhasebe çok kolaydı hatalı sorular dışında. Sadece iktisatın sayısal sorularında zorlandım.
-
Kaçla kapatır acaba 90 doğru altına inmez sanki
-
@Marsiyal o açıklanmayacak bence birkaç soru yanlış olduğu için iptal edilecek zaten. Yarın göreceğiz bakalım.
-
Arkadaşlar maaş ve ek gösterge hakkında bilgisi olan var mı ?
-
@Statik iyi maasi vardir tatmin eder istanbulda ek gostergede 3600 olmasi lazim muf baska olacagini dusunmuyorum
-
@jeanpaulsartre Teşekkür ederim hocam bakanlık müfettişlerinden düşük alıyorlar diye duydum da ondan sordum, ben de 3600 ek gösterge diye tahmin ediyorum
-
@Statik vergi müfettişlerinden biraz az diye duydum.
-
@Statik hocam 6 civaridir belediyelerde sosyal denge tazminati var birde aginize beste olup olmadiginiza gore degisir maaslar bir suru kalem var gelir ve kesintiler olarak sosyal denge 1547 di en son brut birde bayramlarda 1000 tl ikramiye yatiyo net
-
Puanımızı öğrenemiyor muyuz? Ben her türlü listeye girmiş olmalıydım ya daha yüksek bekliyordum.
-
Puanimizi nasi ogrenebiliriz bu listede bi gariplik var listeye girmis olmam lazimdı benim de
-
Liste nerde yayınlanmış
-
@guymağduru ibb sitesinde
-
@tupacshakur bende böyle düşünüyorm hocam
-
@ynsss4 hocam ne puanini gorebiliyorsun ne dogru yanlislarin var liste desen zaten cok garip sinavın şeffaflığı cok dusundurucu onca zahmetin sonucu bu olmamalı.
-
@tupacshakur kesinlikle hocam katılıyorum size zaten giren sayısı az herkesi ve iptallik soruları açıklamak bu kadar zor olmamalı
-
Bide o kadar şeffaf olacak şaibe olmayacak vs dendi