11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
-
@mel10 hocam 90 puan üzerinde bi çok yere çok rahat girersiniz. SGK çok daha düşük kapatıyor hatta. Tabi kırpılan kısmın istatistikçiklerden olamaması lazım SGK gibi bir kurum için. Ama sayıca az oldugumuz için ilk gözden çıkarılan biz oluyoruz. 50den az olmaz inşallah.
-
@bulamadim @Hayırlısıı YDS puanım çoğu kurum için yeterli değil ne yazık ki .Diğer kurumlarında alım yaptığı sayı 5 i geçmiyor.
Lütfen istatistikten almayın demeyin üzülüyorum :)) -
@mel10 yok hocam alsınlar tabiki benim de sizin kadar olmasa da istatistik puanım var Puanınız iyi o yüzden şaşırdım ben. Hayırlısı olsun herkesin gönlünden geçen olur inşallah
-
Yüksek puanı olup SGK , GUY düşünenlere şaşıranlara şaşırıyorum.Sanki seçim sansımız var 90 lı puanlarla iki yıldır işsiz oturuyoruz. Şahsen tüm şartları uyan ilanlara başvuracağım.Bitsin bu çile
-
@Hayırlısıı kardeşim bu aşamada bir tahmin yapmak zor. Lakin ilan şuan gelse en son ki alımdan yüksek kapatabilir.
-
Bakalım az sonra yayımlanacak resmi gazetede İİBF için küçük bir sürpriz var mı?:)
-
Küçük sürpriz EPDK uzman yardımcılığı oldu. Darısı SGK'ya inş:)
-
Resmi gazete bugün gecikti hala yayımlanmadı. Reis bir güzellik yapar mı acaba?
-
@LioN cuma günü aile çalışma bakanlığının bütçe görüşmesi var. Komisyonda ki vekillerimize ulaşıp personel alımını sordurmamız lazım. Bugün meb bütçe görüşmesinde sormuşlar alım olacak diye açıklamış bakan....
-
@byteks1 nasil sordurabiliriz
-
Belki sayın bakanın cuma günki görüşmeler öncesi elini güçlendirmek için SGK ilana çıkabilir.
-
@LioN ahh keske oyle bir mucize olsa 1.5 senedir bekliyoruz:(
-
@adam-simith hocam 1 buçuk sene üzerine alım sayısının 500 olma olasılığı nedir ..baya dillendirildi 500 600 sayısı
-
@adam-simith bakalım kardeşim. 1 buçuk saat geçti resmi gazete henüz yayınlanmadı. Normalde 00.00 da yayımlıyorlardı.
-
@mc61 olabilir hocam insallah sayi yuksek gelse de daha cok insan faydalanabilse
-
Bazı alımlar için bölüm bazlı muhabbeti çok fazla dönmeye başladı. Benim de içime denetmenlik için böyle bir şey olabilir mi acaba gibisinden bir kurt düştü. (Tamamen paranoyadır.) Olmaz değil mi böyle kötü bir sürpriz?
-
@Veilnebula SGK merkezi atamada bölüm ayrımına gitmişti. Belki burada da olabilir.
-
@yolosapiens İşte korktuğum cevap
-
Merkezi atama ile bu aynı şey mi arkadaşlar yapmayalım. Bence denetmenlik alım şeklini değiştirmez.
-
Bütçe görüşmelerinde yarın (cuma günü) SGK görüşmeleri olacak. Twitter bütçe komisyonundaki MV. Alımlarla ilgili mesaj atalım.