2021 Tarım Kredi Kooperatifleri Personel Alım İlanı (İİBF MEZUNU)
-
@cammm koop. Görevlisi misiniz hocam?
-
@kalemcanavarı aynen hocam
-
Hali hazırda giy için hazırlanan ve duyada girmesi muhtemel olan kimsenin girmesi ve sonradan kurumdan ayrılması biraz garip olur bence
-
@cammm bunu da sordum deneme süresi değil birkaç yıl sonra olan görev yükseltme sınavı ile maaşınız yükselebilir dediler o da sanırım 3 yıl sonra oluyormuş
-
@kalemcanavarı bahsettiğim kariyer bu değil ama peki hocam
-
@cammm hocam malesef bana inandırıcı gelmiyorsunuz. Arkadaşlarımla arayıp bilgi aldık asla sizin dediğiniz maaştan falan bahseden yok. 2 yıl sonra sınava girersiniz dendi o da 4000 küsür maaş için,1 yılda 6000 alıyorum diyorsunuz. Benim sorduğum kişi aile dostumuz ve yönetim kurulu üyesi. Bi yanlışlık vardır dedim inanmayıp sordurdum, yanımda aradı sizin dediğiniz gibi bi durum ne yazık ki yok,keşke olsa. Yine de takdir arkadaşların tabi dileyen kurumu arasın sorsun. Cezası var 5 maaş ona göre herkes bilip aksiyon alsın diye yazdım ben dileyen dilediği gibi yapsın ne diyelim. Size de iyi çalışmalar
-
@bulamadim maaş net 2650 rüya görmeye gerek yok 4 5 6 bin diye asgari ücretin bir tık üstü kabul edene iş ama en büyük sıkıntısı guy da defterdarlık ve diğer mülakatlarda bu işe girersek zaten işin var diye eyleme ihtimallerinin yüksek olması yoksa 5 maaş ceza bile problem değil
-
@abbaskara aynen öyle hocam maaş belli şartlar belli. guy defterdarlık için sırf bu sebepten eleme olacağını sanmıyorum ama böyle 2 3 ay için kadro gasp etmek de etik gelmiyor. belki yetinen daha yüksek yerleri hedeflemeyen vardır onlar girsin çalışsın.böyle atıp tutup 6000 maaş çok iyi iş diye ortalık karıştırmaya gerek yok o nedenle. kimse saf değil anlıyoruz neyin ne oldugunu
-
@bulamadim kimseyi etki altında bırakmak istemem ama alan puanlarından 85-90 ve üstü alan arkadaşlar için daha güzel kariyer fırsatları vardır. Kurumda benim bildiğim kadarıyla kontrolörler ve müfettişleri güzel paraları kazanıyorlar.
-
@mahoni3406 bende Hocam gibi düşünüyorum umut edelim ki 80 85 bandında kalan arkadaşlar başvururda bizde mülakat görmüş oluruz inşalalh
-
Kurumu baya araştırdim arkadaşlar sizede bilgi vermek istedim. Öncelikle mülakatta kadin adaylara karşı ciddi bir önyargı var. Meslek gereği çiftcilerle muhatap olunup , ağırlıklı olarak şehir içi seyahat üzerine dayalı bir görevmiş. Bundan dolayı kurum erkek aday konusunda özellikle dikkat ediyormuş. Diğer bir nokta mülakatta gectigimiz yıllarda görevi bırakıp bırakmama konusunda adayların üzerine hayli gelinmiş. Anlayacağinız uzun süreli çalısmak isteyen bir kurum. Maaşlar konusunda da asgari ücretin biraz üzerinde 1 yıl kadar calistiktan sonra kadroya gecince gelen ikramiyelerle idare edicek seviyeye ulaşıyormuş. Uzun vadede ise kariyer azminiz ve kurumdaki iletisiminize göre yüksek seviyelere cikabiliyormuş.
Tahminim kurumun 80-85 bandında kapatacagı. 80 altı arkadaşlarda ya nasip diye basvursunlar bence. Cumlemiz icin hayırlisi olsun. -
@sokrates12 merkez alımı olduğu için kadın erkek ayrımı yapacaklar mıdır yinede sizce ?Saha da olunmayacak sonuçta
-
@blackbird merkez birliğinde çalıştırılacağı için kadın erkek ayrımı olacağını sanmam kadın erkek ayrımı kooperatif görevlilerinde olabiliyor. Sürekli sahada gibi bir şey yok diyo biliyorum.
-
@sokrates12 daha önceki yıllarda bu şekilde merkeze alım olmuş mu hocam?Taban puanları belki fikir verebilir fakat internetten araştırmama rağmen herhangi bilgiye ulaşamadım.
-
@blackbird
Gecmiş yıllarda ankaraya personel alımı olmuş bu tarz iibf olucak şekilde. Kaçla kapattiği konusunda bir bilgim yok maalesef. Ankaraya alınan arkadaşlar sahada da görev almışlar. Elbette hamallik yaptırmıyorlar ama sahada aktif biçimde kooperatif yapısı gereği belli başlı çiftcilerle iletisimleri ve görevleri olmuş. Gecmis yillardaki bir alım gibiyse kadın adaylar konusunda aynı önyargıya sahip olacaklarini düsünüyorum. Yine başka bir kaynaktan edindiğim bilgiye göre ise çalışma şartlarınim devlet memurluklarına göre biraz daha zor ancak iş arkadaşlikları ya da iş ortamı açısından oldukça samimi ve strese dayanmayan şekilde güzel olduğu. Başvuracak arkadaşlara şimdiden başarılar dilerim. -
Başlık çok sessiz kaldı galiba kimse başvuru yapmıyor
-
@gazibey hocam siz yaptınız mı ? Telefondan halledilebiliyor mu ?
-
@bytul Hocam telefondan zor oluyor en iyiydi bilgisayardan yapmak baya belge ekleniyor çok zahmetli
-
@gazibey bilgisayardan yaptım başvurumu 5 dk bile sürmedi.
-
@bebekendüstri 5000 5500 civarı maaşlar