Hazine ve Maliye Bakanlığı Stajyer Hazine Kontrolörlüğü Alım İlanı 2020
-
@önemli hocam aynı sorunu bende yaşıyorum herhangi bir gelişme var mı ?
-
@serdo hocam isterseniz bir arayın ilandaki hmb nosunu. Bana size döneceğiz dediler. Sizden de bilgileri olsun bence. Sizi de ararlar hocam. Mutlaka buraya da yazın dönüş olursa haberleşelim.
-
Kaçla kapatır burası?
-
@önemli hocam geçen senelerde aday sayısı bile dolmamış ama bu sene adam akıllı sınav yapılmadı henüz, hemen hemen herkes açıkta ve fazla puan türü var. Bilmiyorum sürpriz yapıp 80den fazla puanla kapatır mı
-
Bugün başvuruların son günü, unutan arkadaşlar varsa ellerini çabuk tutsunlar.
-
@genclerbirlikli başvuru sayısıyla ilgili bilginiz var mı acaba?
-
listeleri hemen yayınlasalar bari
-
Bunun listesi neden açıklanmaz ki... Halbuki sınav tarihi vs herşey açıkken. Bu hmb bayağı bir ağır çekimden alıyor bazı şeyleri galiba...
-
@önemli Sonunda anladınız aylar önce ne demek istediğimi
-
@önemli bence hazine tüm sitesinden yaptığı başvuruları bitirdi şimdi bununda listesini oluşturup topluca sınav takvimi verecek, süreç herkesi yıprattı maalesef .
-
@filyasyoncu
liste açıklandı !! -
-
Arkadaşlar, bir bayan olarak hmb teftişte bayanlara bakış açıları nasıl acaba? Benim bu sene daha ilk senem. Etraftan teftişte bayanlar ikinci plandadır diye duyuyorum. Bilgisi olanlar paylaşabilir mi? Böyle bir anlayış var mı?
-
Ticaret denetmen yardımcılığı ile hazine kontrolörlüğü sınavları çakışıyor arkadaşlar. Ne yapmalı?
-
@bytheodoras hocam başvurmadan önce başvuru tarihleri ve çakışacağı belliydi zaten
-
@önemli En son ilanı kazanan(yedekler dahil) 19 kişilik listede 8 bayan arkadaş vardı. Bu sayının ikinci plana atılamayacak kadar yüksek olduğunu düşünüyorum.
-
sınav sürelerini neden kisalttilar acaba ? Önceden 3 saatti .Muhasebe 3.50 saatti şimdi 2 saat 45 dakika olmuş
-
sınav sürelerini neden kisalttilar acaba ? Önceden 3 saatti .Muhasebe 3.50 saatti şimdi 2 saat 45 dakika olmuş
-
Herkese hayırlı olsun arkadaşlar,
2 gün 4 oturum sınav nasıl çalışmalı geçen sene giren arkadaşlar mevcut, tavsiyelere açığım
-
Arkadaşlar merhaba, sınava katılmaya hak kazanan herkese başarılar dilerim. Yazılı sınav klasik olacağı için açık uçlu sorular beklemekle beraber muhasebe bölümünden monografi sorulup sorulmayacağını merak ediyorum bilgisi olan var mıdır? Bir de 2003 yılı hariç önceki yılların çıkmış sorularını bulamadım, bilen bulan var mıdır acaba? şimdiden teşekkür ederim iyi çalışmalar