TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı

KPSS A
    2020 defterdarlık uzman yardımcılığı alım
    507
    5997
    1050886
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • S
      sokrates12 Son düzenleyen:

Geçmis yillarda gelir uzmanlığı sınavı 1 - 1.5 ayda maliye sınavları da genel olarak 1 -1.5 ayda açıklanmıs.3 4hafta sonra aramalara başlamamız gerektiğini dusunuyorum.

P Y 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • Z
        ztrkrdvn Yasaklı Son düzenleyen:

Lütfen duyumları burdan paylaşalım zira telegram grubu çekilecek gibi değil

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
        • K
          komyrd Son düzenleyen:

Arkadaşlar merhaba bugün kurum içinden bir kişiyi aradım kendisi uzman açıklanma tarihi ile ilgili bir şeyler öğrenip dönüş yapacak bilgi alirsam sizlere de aktarırim inşallah tez zamanda açıklanır hakkımızda hayırlısı olsun bekleyelim....

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 8
          • P
            poncik @sokrates12 Son düzenleyen:

@sokrates12 ne 1 1,5 ayı Allah aşkına arkadaşlar gib mülakatlar bittikten 10 gün sonra açıklıyor sonuçları bu son 3/4 alımdır böyle bu da nisan sonunda en geç açıklanır diye düşünüyorum

S K 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
            • S
              sokrates12 @poncik Son düzenleyen:

@poncik Hocam bende öyle isterim tabiki fakat son alımlara bir göz atın isterseniz vmy ve gib bir aya açıklanmış

P 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
              • K
                karar @poncik Son düzenleyen:

@poncik nisan sonu açıklansın dile benden ne dilersen:)

P 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                • P

Yok son guy alımında bizzat elendiğim için mülakatlar bittikten 10 gün sonra acıklamışlardı hatta 2016 daki mülakat da öyle oldu

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                  • P

Ss aldım olurda nisan sonuna kadar açıklanırsa hatırlatırım 🥳😂 yani tabiki şaka bir yana şahsi düşüncemi ve temennimi belirttim bir duyumum falan da yok yani aman yanlış anlaşılmasın

K 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                    • Y
                      ynsss4 @sokrates12 Son düzenleyen:

@sokrates12 şöyle resmi rakamlarla toplayalım hocam 😊 en son yapılan 2015 ve 2016 Defterdarlık alımlarinda biri mülakat bitiminin ertesi gün diğeri 1 hafta sonra açıklanmış. Geçen yıl ki hazine maliye uzmanlığı ise 3 ay ve en son ki guy alımı 17 gün içinde açıklanmış

Y 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                      • Y
                        ynsss4 @ynsss4 Son düzenleyen:

@ynsss4 şahsi görüşüm ise hazine maliye uzmanlığı ve defterdarlık aynı anda yada en geç mayısın ilk haftası açıklanır diyorum

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                        • P
                          pepe35 Yasaklı @karar Son düzenleyen:

@karar 👀🤗

K 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                          • K
                            karar @poncik Son düzenleyen:

@poncik 🙂 al tabi , ciddiyim:) şöyle kıymetli hocam gib farklı bu direkt hazine ve maliye bakıyo hmuy bir nebze yol gösterir , lehimize olsunda nedek bekleriz .

• K
                              karar @pepe35 Son düzenleyen:

@pepe35 tamam en büyük pay senin 🙂

• R
                                referee Son düzenleyen:

Şahsi kanaatim süreci çok uzatmayacakları yönünde ihtiyaç olduğunu kurum içinde çalışan arkadaşlarımdan öğrendim fakat herhangi bi duyumum yok hepimizin hakkında hayırlısı olsun

• D
                                  deen Son düzenleyen:

Arkadaşlar mülakatta 12 sorunun 3 4 tanesini bilememek kötü geçtiğini mi gösterir sizce ?

S D S Z 4 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                  • S
                                    Semihylc @deen Son düzenleyen:

@deen dostum bunu kimse bilemez nitekim birde şuradan bakalım birine 15 soru sorulup birine 5 soru sorulması . Banada çok az soru geldi mesela benden önce veya sonra girene daha fazla soru gelmiş . Bakalım artık açıklandığı zaman durumu anlarız . Yani çok soru iyi bişi mi veya az sorulması . Yada çok soru sorulanin az cevaplaması veya çok soru gelenin her soruyu bilmesi ama elenmesi 🙂 bir çok denklem var 😃😃

EsTerGon Kalesi 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                                    • EsTerGon Kalesi
                                      EsTerGon Kalesi @Semihylc Son düzenleyen:

@semihylc evet hocam, bana da 15 in üzerinde soru soruldu, merak ettiklerinizi ben de merak etmekteyim.

• D
                                        DüdüklüTencere2 @deen Son düzenleyen: DüdüklüTencere2

@deen
                                        Hayır. Ancak; bilemediğin sorularda yarın birgün uzman olarak anılacak bir kişinin girmeyeceği hareketler sergilediysen, sorunun cevabını verebilmek adına şekilden şekile girdiysen maalesef bu kötü anlama gelebilir belki.
                                        Zira, zaten mülakata kalmanı sağlayan puanın ile teknik bilgi olarak yeterliliğini göstermiş esasında herkes.

Elbet ki mülakatta teknik bilgi babında da boş olmamak lazım ama mülakatta daha önemlisi yarın birgün sana denilecek olan uzman unvanının verilebilmesine müsait tavırlarda ve karakterde olman.

Yani diyelim bir insan 100 üzerinden 100'lük teknik bilgiye sahip olsun, ama; sorulara cevap verirken panikten ilkokul çocuğu gibi görünsün ya da halini hatrını sorduğunda bile cevap verirken sesi kendi içinde kaybolsun ya da sürpriz bir soruyla karşılaştığında tüm ezberi yerle bir olup yorum yaparak soruyu savuşturamasın. Maalesef ki bu kişiyi nasıl müfettiş, denetmen, uzman yapabilirsin, nasıl idarenin temsili yüzü olmasına imkan verebilirsin ?

O yüzden teknik bilgi babında çok saçmalamış olmamak kaydıyla bilemediğiniz 2-3 soruda paniklemeden bilmediğinizi rahatça dile getirip kendinizi ifade edebildiyseniz bu kötü bir izlenim anlamı taşımaz.

Elbet ki teknik bilgi olarak tüm soruları eksiksiz cevaplamaksa diğer faktörler de olumlu iken tabi ki avantaj sağlayacak bir durumdur. Ama diğer faktörler olumluyken.

D 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                        • S
                                          sokrates12 @deen Son düzenleyen:

@deen Hıcbir soruyu bilemeyip geçme ihtimaliniz olduğu gibi her soruyu bilip geçmeme ihtimalinizde var. Kaderimiz ve nasibimiz neyse onu yaşayacagiz.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                                          • D
                                            deen Son düzenleyen:

Hepinize çok teşekkür ediyorum cevaplarınız için🌺

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 195
                                            • 196
                                            • 197
                                            • 198
                                            • 199
                                            • 299
                                            • 300
                                            • 197 / 300
                                            • İlk ileti