2021 Gelir Uzman Yardımcılığı Olacak Mı?
-
@j-m-keynes-0 Tahminimce 2022 seçim olacağından, bunu uzun süreli yayamazlar. Dediğim gibi ilan gelirde gelecek sayı önemli.
-
@fiona13 inşallah dediğiniz gibi ilan gelir fazla fazla gelir hakkımızda hayırlısı
-
@paretowilfredo hocam ne diyosunuz var mi bu sene alim cok muhtaciz yikildik resmen .ben kpss girmedim bu puanimla gircem yasim 33 sinirdayiz.
-
Bu genelde kariyer mesleği vs hepsini kapsıyor mu?
-
Genelgeyi okudum şimdi ölüm, istifa, emeklilik hariç alım yapmayacaklarmis. Keske kamuda kuculmeye degilde , kendi ceplerini kucukltmeye gitselermis
-
@adamsmiths o zaman çalışmanın çokta bir anlamı kalmadı gibi
-
Karamsarlığı bırakalım, GUY olan zaten ilk fırsatta başka kuruma geçiyor. Sadece sayı yönünden azalma olur.
-
@fiona13 işi bırakmasalar bile gib personel sayısı eskiye göre çok düşük . Zaten yeteri kadar alım yapmayan bir kurum . İnş bizi etkilemez su mesele . Başımıza gelmedik iş kalmadı .
-
Alim yalan mi ?
-
@mk-ank hocam kesin mi bos yere umut baglamayalim cok muhtaciz ....dayanacak gucumuz kalmadi ah atanan arkadaslarin yerinde olmak icin ne ler vermezdim ne guzel hayata artik iyi bakiyorlar biz se bitik durumda tekrar basa donduk. Icim sizliyo oysa cokda iyi gecmisti . Hic gucum kalmadi aglamaktan.
-
@mrvguy Alım yalan değil dostum. Temaslardan bizzat ben de haberdarım. Ancak bu haberlere ilişkin kastettiğimiz şey ne yazık ki mevzuata döküldü.
https://twitter.com/TY_WilfPareto/status/1406350664654012418
Bu şekilde ifade etmiştim. İpler kurumların elinde değil diyerek söylediğim şey elbette onay süreçleri. Alımın olacağı konusunda bize verilen bilgilere güveniyorum. Ancak sayı konusunda karar tamamen Cumhurbaşkanlığı'nın. O sebeple de dün de dile getirdim, etkinliklerde CumhurbaşkanlığI'na yönelmekte fayda var.
-
@paretowilfredo Kamuda alımların azaltılması a ve b grubu tüm kadroları mı kapsıyor hocam? Seçimler yaklaşırken alımların azalması ilginç ve üzücü.
-
@fiona13, içinde söyledi: 2021 Gelir Uzman Yardımcılığı Olacak Mı?
Karamsarlığı bırakalım, GUY olan zaten ilk fırsatta başka kuruma geçiyor. Sadece sayı yönünden azalma olur.
Hocam guy olanın ilk fırsatta başka kuruma geçebilmesi için o dediğiniz başka kurumun da alım yapması gerekiyor ben de sgk denetmeni olarak merkezi kadrolar olan iş müfettişliği ve istihdam uzman yardımcılığı bekliyorum kazanırsam geçerim diye ben artık beklemeyeceğim ilan gelse bile zor artık kaç kişi alınır ki ancak bence de guy farklı olabilir gib de hala açık var deniliyor ilan gelecekmiş gibi çalışmaya devam edin
-
@çekocu-0 katiliyorum hocam ilan gelir sayi az olsa bile, ama en kotü 80+puani olanlar bu guy sinavini gorur diye dusunuorm
-
https://www.youtube.com/watch?v=gZim7w-1LF4 Çok değil 27 dk. izleyelim
-
@paretowilfredo doğru mu anladım üstat şimdi kurum belli bi sayı iletiyor Cumhurbaşkanlığına ama nihai kararı yine Cumhurbaşkanlığı veriyor. Örnek vermek gerekirse 2000 kişi iletiyor gib ama Cumhurbaşkanlığı 500 kişi alınsın diyebilir
-
@j-m-keynes-0 Aynen oyle hocam 400 denetmen talebi kurum tarafindan iletilmis cb'lıgınca 50 izni cikmisti.
Kurumlar 1000 talebi gönderse yeni dönemde 100 200 anca gelir herhalde. Bir büyügümüz yeni bir alternatif plan yapmaya başlayın dediğinde boşa demediğini iyice anlamiş oldum. Çok üzücü gerçekten. -
@çekocu-0 Tek alım olmaması için ihtiyaç olan sayıyı ikiye bölmüşlerdir diye düşünüyorum. 3 senenin üstüne çok kişi kurum değiştirmiştir, bu sene de bir hayli ilan geldi, sayı beklendiği gibi yüksek olmasa da gelecektir, kaldı ki bence seçim olacak uygulanması imkansız senaryo.
-
@sokrates12 200 kişilik ilan sadece İstanbula yetmez o zaman hiç alım yapmayın daha iyi
-
@fiona13 aynen umarım gelir denildiği gibi kurum xxxx kadar sayı ister belki xxx kadar onay gelir umarım kurum olabildiğince yüksek ister mesela 2000 kişi belki 1000 kişi onayla gelir sizin için hayırlısı olsun